[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
×
Termékszűrő

Kiválasztott szűrők

Ár

Memóriahabos anatómiai párna

Kiválasztott szűrők

Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
5 termék
Bio Moore Levandule párna bio memória habból
A viszkoelasztikus anyagból készült Bio Green Mind foam (másképpen bio memory hab) tiszta, természetes olajokat tartalmaz
Raktáron
45 990 Ft
TEMPUR® ORIGINAL anatómiai párna
A TEMPUR® Original párna a  fizioterapeutákkal közösen lett kifejlesztve, hogy pontosan a nyaki gerinc és a fej formájához igazodjon, és tökéletes alátámasztást és ellazulást biztosítson a  nyak- és vállizmoknak.
Raktáron
65 990 forinttól
TEMPUR® MILLENNIUM M anatómiai párna, 54x32 cm
A párna széle előre hajlik, így ideális támaszt nyújt a felső nyaki gerincnek.
Raktáron
76 990 Ft
Butterfly párna bármilyen alvópózhoz, 56x48 cm
A pillangószárny alakú Butterfly párna bármilyen alvópózhoz alkalmas.
Raktáron
57 990 Ft
TEMPUR® SYMPHONY párna
A puhább TEMPUR® alapanyag tökéletesen harmonizál az egyedi, kétoldalas kialakítással, így a párna puhább, mégis minőségi alátámasztást biztosít.
Raktáron
81 990 forinttól

A párna mindenkinek jó

A különböző variációknak köszönhetően anatómiai párnát mindenki tud magának választani. És amikor azt írjuk, hogy mindenki, ezzel valóban mindenkit gondolunk, ideértve a gyerekeket is. Az anatómiai párna gyerekek számára is megfelelő választás, mert akárcsak a felnőtteknél, az ő nyaki gerincüknek is kellő alátámasztást biztosít.
 
Párnát a leggyakoribb alvópózának megfelelően válasszon. Például a hullámalakú párna azok számára alkalmas, akik az oldalukon aludnak. Viszont univerzális alakú párnák is léteznek, és így több alvópózhoz is megfelelnek. Az anatómiai párnák kisebbek, mint a hagyományos párnák. Ez az emberi test proporciói, valamint a párna által biztosított helyes testhelyzet által adott. Ezért nálunk, AzAlvásért üzletében fölöslegesen keresne 70×90 cm-es anatómiai párnát.
 

Miből készülnek az anatómiai párnák?

A nálunk található anatómiai párnák memóriahabból készülnek. Ezen anyag legnagyobb előnye az, hogy akárcsak a matracoknál, a párnák esetében is tökéletesen illeszkedik az emberi testhez. A memóriahabos anatómiai párna alátámasztja a nyaki gerincét, ugyanakkor sehol sem fogja önt nyomni. Ráadásul egyes párnáink természetes olajokat is tartalmaznak, amelyek segítenek önnek könnyebben elaludni.
 

Hogyan aludjon az anatómiai párnán?

Az anatómiai vagy a hagyományos párnán való helyes alvópóz a következőképp néz ki. A párnának minden pozícióban a vállaknál kell lennie, sohasem a vállak alatt vagy csak a fej alatt. Alvás közben alá kell támasztania a nyaki gerincét úgy, hogy a gerince egyenesen feküdjön a matracon.
 
Az anatómiai párnán olyan pózban kellene aludnia, amelyhez a párna ajánlott. Amennyiben oldalt fekve való alváshoz vásárolt anatómiai párnát, nyaka pontosan ebben az alvópózban kapja a legjobb alátámasztást.
 

És anatómiai lábpárnájuk van?

Nálunk sajnos ilyen párnát nem talál. Az anatómiai lábpárna egy orvostechnikai eszköz, amely használata a duzzadt láb, lábfej és boka esetén javasolt.
Többet megjeleníteni