[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
×
Termékszűrő

Ár

Magasság

Levehető huzat

Jótállás

Ortopéd párnák

Az ortopéd párnák az anatómiai párnák közé tartoznak. Ezek a hagyományos párnáktól alakjukban térnek el, amely minden esetben úgy lett kialakítva, hogy tökéletes alátámasztást nyújtson nyakának és fejének. A megfelelő ortopéd párna kiválasztásával elkerülheti a nyaki gerincproblémákat. És ha már gerinc- vagy hátfájdalmakban szenved, segít ellazítani az izmokat és ezáltal enyhíti a fájdalmakat. Alvópózának megfelelően válasszon párnát. Abban az esetben, ha szeretné javítani alvása minőségét és minőségi párnát venne, de tanácsra van szüksége, írjon nekünk a chat-en keresztül, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
7 termék
MEMORY MOORE - közkedvelt párna választható magassággal
A Memory Moore egy nagyszerű memória hatású párna, amely tökéletesen alkalmazkodik a nyak vonalaihoz
Raktáron
44 990 forinttól
Bio Double párna természetes anyagokból, kétfajta keménységi érzettel
A Bio Double párna memory hab anyagának köszönhetően kitűnően alkalmazkodik a nyakhoz és a fej súlyához
Raktáron
49 990 Ft
Dual Clima univerzális párna, mely kitűnően alkalmazkodik a nyomáshoz, masszázskialakítással, 72x42 cm
A Dual Clima párna egy olyan innovatív technológiát alkalmaz, amely két különböző anyagot kombinál és egyesít magában, amivel új szintre emeli a kényelmet
Raktáron
44 990 Ft
TEMPUR® ORIGINAL anatómiai párna
A TEMPUR® Original párna a  fizioterapeutákkal közösen lett kifejlesztve, hogy pontosan a nyaki gerinc és a fej formájához igazodjon, és tökéletes alátámasztást és ellazulást biztosítson a  nyak- és vállizmoknak.
Raktáron
65 990 forinttól
TEMPUR® MILLENNIUM M anatómiai párna, 54x32 cm
A párna széle előre hajlik, így ideális támaszt nyújt a felső nyaki gerincnek.
Raktáron
76 990 Ft
Bio Wave párna természetes anyagokból, ideális háton alváshoz
A Bio Wave párna bio memory hab belsejénemk köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a fej súlyához és alakjához
Raktáron
51 990 Ft
Soya párna memória habból természetes olajokkal
A Soya párna 100%-ban természetes összetevőkből áll.
Raktáron
59 990 Ft

Ortopéd párnák AzAlvásért csapatától

Válasszon magának Perdormire márkájú ortopéd párnát. Mindkét név a minőség megtestesítője. Ha olyan párnát keres, amely segít javítani alvása minőségén és ellazítja a merev nyaki gerincet, nálunk, AzAlvásért üzletében mindjárt több memóriahabos ortopéd párna közül is választhat.
 

Memóriahab az ortopéd párnákban

A párnáinkban lévő memóriahab nem hoz létre nyomópontokat a nyaki gerincre, ezért azonnali megkönnyebbülést nyújtanak a hát- és fejfájás esetén. Ez a habszivacstípus nemcsak kényelmet jelent, hanem az egészséges alvásra is jótékony hatással van.
 

Párnák alvópóz szerint

Hogyan válassza ki a helyes párnát? Válasszon annak a póznak megfelelően, amelyben éjjelenként a leggyakrabban alszik. A párnák alakja eltérő, miközben az egyes alakok közvetlenül az adott alvópózhoz vannak tervezve. A legismertebb alakkal már biztosan ön is találkozott, amely nem más, mint a hullámalakú párna az oldalt fekve való alváshoz.
 
Kínálatunkban talál párnát oldalt, háton és hason fekve való alváshoz is. Viszont Léteznek univerzális ortopéd párnák, amelyek több alvópózhoz is alkalmasak, ha az éjjel folyamán váltogatja az alvópózokat.
 

És ortopéd térdpárnájuk van?

Nálunk sajnos ortopéd térdpárnát sem talál. Az ortopéd térdpárna egy orvostechnikai segédeszköz, amelyet derékműtéten átesett személyek, illetve terhes kismamák használnak, a térdízületekben és a térd körüli izmokban jelentkező feszülő érzés ellazítására.
Többet megjeleníteni