[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
×
Termékszűrő

Ár

Ergonomikus párnák

Az ergonomikus párna megfelelő választás nyaki gerincproblémák esetén, de azok megelőzésére is. Megfelelő támogatást nyújt a nyaki gerincnek, a fejnek és a tarkónak. Ezért mindenki számára alkalmas, akinek fontos az egészséges alvás. Hőmérséklet- és nyomásérzékeny memóriahabból készült, ami azt jelenti, hogy amikor ráfekszik, a párna puhává válik, majd felveszi a nyak és a fej formáját. Így tökéletes ellazulást biztosít a nyak és a váll izmainak. Az ergonomikus párnák különböző formájúak. Az egyes formákat a különféle alvó pozíciókhoz tervezték. Valamelyikek oldalt és háton, míg mások oldalt vagy hason alvásra alkalmasak, emellett univerzálisak is léteznek, megőrizve funkciójukat. Természetesen a párnák higiéniai okokból levehető és mosható huzattal rendelkeznek.
Használja tanácsadónkat, írjon nekünk chaten, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat. Ha mégsem a megfelelő terméket választotta, nem kell izgulnia, hiszen nálunk 45 napig visszaküldheti a terméket.

Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
4 termék
TEMPUR® ORIGINAL anatómiai párna
A TEMPUR® Original párna a  fizioterapeutákkal közösen lett kifejlesztve, hogy pontosan a nyaki gerinc és a fej formájához igazodjon, és tökéletes alátámasztást és ellazulást biztosítson a  nyak- és vállizmoknak.
Raktáron
65 990 forinttól
TEMPUR® MILLENNIUM M anatómiai párna, 54x32 cm
A párna széle előre hajlik, így ideális támaszt nyújt a felső nyaki gerincnek.
Raktáron
76 990 Ft
Bio Wave párna természetes anyagokból, ideális háton alváshoz
A Bio Wave párna bio memory hab belsejénemk köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a fej súlyához és alakjához
Raktáron
51 990 Ft
Butterfly párna bármilyen alvópózhoz, 56x48 cm
A pillangószárny alakú Butterfly párna bármilyen alvópózhoz alkalmas.
Raktáron
57 990 Ft
A TEMPUR az ergonomikus párnák széles körét kínálja Önnek, amelyek formájukkal az egyes alvópozíciókhoz vannak alakítva. Amennyiben a lehető legjobb ortopédiai támaszt szeretné fejének és nyakának alvás közben, a párnát mindig az szerint válassza ki, hogy hason, oldalt, vagy pedig háton szeret a legjobban aludni.
Többet megjeleníteni