[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
×
Termékszűrő

Ár

Márka

Gyermektakarók

Gyermektakaróink kifejezetten gyermekek számára tervezettek, kis méretükkel és puha anyagukkal biztosítva a pihentető alvást. Ha kérdése van, forduljon tanácsadóinkhoz, írjon nekünk a chaten, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálaton. Ne aggódjon a rossz választás miatt: nálunk a terméket 45 napig visszaküldheti.
Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
7 termék
Clima Wellness 4évszakos nedvességelvezető takaró
A Clima Wellness takaró kitűnő választás hálószobájába. Magában foglalja a minőségi alapanyagot, a formatartósságot és a kiemelkedő hőszigetelést.
Raktáron
34 990 forinttól
Klinmam Standard közepesen meleg - 4évszak paplan 135x200 cm
A Klinmam Standard közepesen meleg takaró alkalmas egész éves használatra.
Raktáron
18 990 Ft
Clima Wellness nagyon meleg nedvességelvezető takaró 135x200 cm
A Clima Wellness takaró kitűnő választás hálószobájába. Magában foglalja a minőségi alapanyagot, a formatartósságot és a kiemelkedő hőszigetelést.
Raktáron
37 990 Ft
Outlast Wellness 4évszakos takaró az optimális hőmérsékletért
Ágynemű optimális hőszigeteléssel az Outlast termoregulációs technológiának köszönhetően.
Raktáron
65 990 forinttól
Gyermektakaróinkat gondosan terveztük, hogy a lehető legnagyobb kényelmet és nyugalmat biztosítsák a kicsik számára. Ezek a takarók kifejezetten gyermekek igényeihez igazodnak, kisebb méretükkel tökéletesen illeszkednek a gyermekágyakhoz, így biztosítva, hogy ne legyenek túl nagyok vagy nehezek, ami zavarhatná az alvást.

A gyermektakarók puha és légáteresztő anyagokból készülnek, melyek gyengéden ölelik körül a gyermeket, elősegítve a pihentető és nyugodt alvást. Az anyagok kiválasztásánál elsődleges szempont volt, hogy azok bőrbarátak és antiallergének legyenek, így biztosítva a gyermek egészséges és biztonságos környezetét.

A takarók vidám és színes mintákkal rendelkeznek, amelyek örömet okoznak és kellemes hangulatot teremtenek a gyerekszobában. Legyen szó kedvenc mesefigurákról, állatokról vagy csillagos égboltról, minden gyermek megtalálhatja a számára legkedvesebb mintát.

Emellett gyermektakaróink tartósságukról is ismertek. Az erős, minőségi anyagok és a gondos varrás biztosítja, hogy a takaró sokáig megőrizze eredeti formáját és színét, még gyakori mosás mellett is. Minden részletre odafigyeltünk, hogy gyermektakaróink ne csak praktikusak, hanem vonzóak és szerethetőek is legyenek a kicsik számára.

Összességében gyermektakaróink nem csupán alvási kiegészítők, hanem a gyermeki világ részei, melyek biztonságot és melegséget sugároznak, miközben segítenek megteremteni a pihentető éjszakák alapjait.
Többet megjeleníteni