[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Gyerekágyak

Gyerekágyaink biztonságosak és kényelmesek, támogatva a gyerekek egészséges fejlődését és nyugodt alvását. Ha kérdése van, forduljon tanácsadóinkhoz, írjon nekünk a chaten, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálaton. Ne aggódjon a rossz választás miatt: nálunk a terméket 45 napig visszaküldheti.
Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
42 termék
Marika hagyományos stílusú dizájn ágy 160x200 cm tölgy creme
A Marika ágy 18 mm-es laminált, fehér színű tölgy Creme öko-forgácslapokból épül fel.
Raktáron
202 990 Ft
162 390 Ft
Elegáns ágy Sevilla
Első pillantásra a Sevilla ágy különleges alapja tűnik fel. A klasszikus kialakítás helyett, ahol az ágyat négy láb támasztja alá, a Sevilla két vékony deszkával van felszerelve, amelyek biztos alapként funkcionálnak.
Raktáron
139 990 forinttól
98 000 forinttól
Felix tömör borovi fenyő ágy
A Felix a letisztult észt stílus képviselője. Gyönyörű borovi fenyőfa színtelen lakkal bevonva, ami még inkább kiemeli a fa teljes szerkezetét.
Raktáron
156 990 forinttól
Alan tömör borovi fenyő ágy
A Alan ágynak kitűnő borovi fenyőfából készült szerkezete van. Erős, fehérítéssel felületkezelt vagy színtelen lakkal van bevonva.
Raktáron
114 990 forinttól
Faágy Attard
A Attard minőségi kétemeletes faágy bükkfából készült.
Raktáron
142 990 forinttól
Faágy Narva
Faágy Narva.
Raktáron
124 990 forinttól
Theo tömör borovi fenyő ágy
Theo egy emeletes ágy három gyerek számára, amely a pontos kidolgozást kivételes funkcionalitással egyesíti.
Raktáron
165 990 forinttól
Virton emeletes ágy White, 90x200 cm
A Virton ágyat tizenévesek számára tervezték, a lehető legnagyobb gondossággal, minőségi anyagok felhasználásával. A gyerekszobák egyik legnépszerűbb bútora az emeletes ágy.
Raktáron
297 990 Ft
268 190 Ft
Amelia sarok faágy
Ezt a több generációs ágyat a lehető legjobb alapanyagokból, precízen készítették el. Ha olyan ágyat keres, amely évtizedekig kitart, akkor az Amelia tömörfa ágy lesz Önnek a megfelelő megoldás.
Megrendelésre
310 990 forinttól
Bety sarok faágy
Kedveli a fa illatát? Akkor ez a tömörfa ágy tökéletes választás Önnek, mivel a legkiválóbb bükk- és tölgyfafajtákból készült, hogy megismételhetetlen hangulatot teremtsen hálószobájában.
Megrendelésre
254 990 forinttól
Emily sarok faágy
Az Emily egyszemélyes ágyként nagyon népszerű, amely remekül passzol a gyerekszobába vagy a hálószobába. A fa tökéletes illata csodálatos hangulatot teremt a szobában, ami az alváshoz tökéletes.
Megrendelésre
291 990 forinttól
Faágy Sagunto
Kétemeletes faágy Sagunto.
Megrendelésre
239 990 forinttól
Faágy Treviso
Kétemeletes faágy Treviso.
Megrendelésre
319 990 forinttól
Faágy Tropea
Kétemeletes faágy Tropea.
Megrendelésre
264 990 forinttól
Faágy Udine
Kétemeletes faágy Udine.
Megrendelésre
411 990 forinttól
Kétemeletes faágy Ancona
Kétemeletes faágy Ancona.
Megrendelésre
246 990 forinttól
Kétemeletes faágy Beaumont
Kétemeletes faágy Beaumont.
Megrendelésre
221 990 forinttól
Kétemeletes faágy Caserta
Kétemeletes faágy Caserta.
Megrendelésre
246 990 forinttól
Kétemeletes faágy Cholet
A Cholet minőségi kétemeletes faágy bükkfából készült.
Megrendelésre
301 990 forinttól
Kétemeletes faágy Girona
A Girona minőségi kétemeletes faágy bükkfából készült.
Megrendelésre
308 990 forinttól
Kétemeletes faágy Grosseto
Kétemeletes faágy Grosseto.
Megrendelésre
253 990 forinttól
Kétemeletes faágy Livorno
Kétemeletes faágy Livorno.
Megrendelésre
261 990 forinttól
Kétemeletes faágy Odense
Kétemeletes faágy Odense.
Megrendelésre
178 990 forinttól
1

Hogyan válasszunk gyerekágyat?

Ha gyermeke 100 cm körüli, érdemes 90x200 cm-es vagy annál nagyobb ágyat vásárolni. Leggyakrabban tömör fából vagy laminált anyagból készült gyerekágyakkal találkozik. A lamino egy lamináló papírral bevont forgácslap. Ez gyakran fából készült mintával rendelkezik, hogy imitálja a tömör fát. Ezért egy minőségi kivitelű tömörfa ágy hosszabb ideig kitart, mint egy laminált ágy. A Lamino azonban jó választás, ha olcsó ágyat keres.
 
 A tömörfa ágyak hosszú élettartamát az anyag mellett a jobb illesztések biztosítják. Sok esetben fém-fém illesztéseket talál, amelyek garantálják, hogy az ágy nem fog összehúzódni, és évekig használhatja. A gyerekágy illesztései fontosak. Képesnek kell lenniük ellenállni az ágyra ugrásnak vagy a mozgásnak.
 
TIPP: Szeretne többet megtudni arról, hogyan válasszon gyerekágyat?


Tárolóhelyet szeretne?

A tárolóhelyes gyerekágy előnyös, ha kevés a hely a gyerekszobában vagy általában a lakásban és a házban. A tárolóhely akkor is nagyszerű, ha azt szeretné, hogy otthona minimalista megjelenésű legyen, bár maga nem minimalista. A gyerekszobában régi játékokat, szezonális sportfelszerelést vagy ágyneműthelyezhet el. Fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy mit fog elhelyezni a tárolóhelyben, hogy ki tudja választani a megfelelő típusú tárolóhelyet. Egy hosszú fiókot szeretne vagy kettőt?
 
Ha több gyerek van a családban, nem kell attól tartania, hogy az „emeletes ágy” kiválasztása gondot okozhatna.  Emeletes gyerekágyakat is kínálunk tárolóhelyekkel. Az emeletes ágyak kalandot jelenthetnek a gyerekeknek. Néhánynak még csúszdája is lehet.


Hogyan válasszunk ágyat a gyerek személyiségének megfelelően

A gyerekágyak kialakítása nemtől függően nem sokban különbözik. Például a fiúknak szánt gyerekágyon szerepelhet a kicsi kedvenc színe. Ha gyermeke szereti a cowboyokat, a lovakat vagy általában a természetet, könnyen választhat egy természetes kivitelű, tömörfa ágyat. Ha szereti a fantáziavilágot, vásárolhat egy magasított ágyást, amely kastélytoronyként szolgál majd. Ugyanez a helyzet akkor is, ha a gyerek a gyerekágyból házat akar csinálni. Itt érdemes a biztonságra gondolni. Mindig korlátos gyerekágyatválasszon. Az emeletes ágy korlát nélkül olyan, mint az ágy matracnélkül… És melyik a legjobb gyerekágy egy kislánynak? Olyan, ami tükrözi az érdeklődését vagy a személyiségét.
 
Szeretné, ha gyerekei gyakori pizsamapartikat élnének át? Akkor a legkézenfekvőbb választás a pótágyas kiságy. A pótágy szükség esetén kicsúsztatható az ágy alól. Figyelembe kell azonban venni, hogy egy ilyen ágy nem rendelkezik tárolóhelyekkel.


TIPP: Hogyan válasszunk matracot egy gyerekágyhoz az idősebb gyermekek számára?
 
Többet megjeleníteni