[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Rólunk

Rólunk

Kik vagyunk?

AzAlvásért.hu a sikeres cseh "Egészséges alvás központja" Bt. magyar utódja. Elődünk már 1991 óta  működik a cseh piacon, fő profilja az egészséges alvással kapcsolatos termékekkel, valamint tanácsadással foglalkozó értékesítő központok fejlesztése.

Víziónk egy olyan üzlethálózat kiépítése Közép-Európában, amely kiemelkedően szakképzett értékesítők segítségével támogatja a vásárlók egészséges alváshoz szükséges kellékeinek beszerzését.


Küldetésünk

Életünk körülbelül egyharmadát alvással töltjük. Ügyfeleink minőségi alvását ezért személyes küldetésünknek tekintjük. Hiszünk benne, hogy széles termékkínálatunknak köszönhetően képesek vagyunk jobbá tenni életüket. Fontos továbbá számunkra, hogy Ön üzleteinkben otthon érezze magát.

Ebből kifolyólag kellemes és "ismerős" környezetet alakítunk ki boltjainkban, és közvetlen, segítőkész munkaerőket - alvásszakértőket - alkalmazunk. Mivel matracot és ágyat nem vásárlunk rendszeresen, tudatában vagyunk, hogy a döntéshez idő kell. A kedves érdeklődő ezért minden terméket kényelmesen kipróbálhat üzleteinkben, emellett a válogatás közben kellemesen meg is pihenhet rajtuk. Szolgáltatásaink azonban nem érnek véget a vásárlás után. Az ágyat vagy a matracot házhoz szállítjuk, igény szerint össze is szereljük, illetve további tanácsadást biztosítunk.


Merre tartunk

A következő 5-7 év alatt mintegy 250 üzletből álló hálózatot fogunk kiépíteni, és közép-európai piac vezetőjévé válunk a minőségi és egészséges alvás területén. Jelenleg 66 boltunk üzemel Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország területén, emellett továbbiak nyitása van előrehaladott szakaszban. A gyors terjeszkedéssel szeretnénk elérni, hogy a termékeink könnyen elérhetőek legyenek a régióban mindenki számára.