[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Motoros ágyrácsok

A motors ágyrácsok könnyedén állíthatók, így biztosítva a felhasználók számára a maximális kényelmet és testtartást alvás és ébrenlét közben. Ha kérdése van, forduljon tanácsadóinkhoz, írjon nekünk a chaten, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálaton. Ne aggódjon a rossz választás miatt: nálunk a terméket 45 napig visszaküldheti.
Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
13 termék
Duostar II Motor távirányítós motoros ágyrács mindennapos használatra
Motoros ágyrács 5 anatómiai zónával és 28 lamellával.
Raktáron
212 990 forinttól
Portoflex II Motor Flat kábeles motoros ágyrács 90x210 cm
Kényelmes és ellenálló ágyrács. Az ágyrács szélein rugalmas tokok - rugalmassá téve az ágyrács teljes felületét. Extra lapos design, az ágyrács vázában elhelyezett motorral lehetővé teszi az ágyneműtartó teljes kihasználását.
Raktáron
460 990 Ft
414 890 Ft
Portoflex II Motor Flat motoros távirányítós ágyrács 90x210 cm
Motoros ágyrács 7 anatómiai zónával és 28 lamellával, ágyneműtartós ágyakhoz.
Raktáron
559 990 Ft
503 990 Ft
Portoflex II Motor Standard Mega távirányítós motoros ágyrács 90x200 cm
Állítható 7 anatómiai zónás ágyrács nagy teherbírással, mely megfelelően elosztja a test súlyát a matracon.
Raktáron
367 990 Ft
331 190 Ft
Portoflex II Motor Flat Kombi P állítható motoros kábeles oldalra nyitható ágyrács
Speciálisan kialakított oldalt nyitható motoros ágyrács az Európai Únió által elismert ipari megoldással.
Raktáron
518 990 Ft
467 090 Ft
Portoflex II Motor Flat távirányítós motoros ágyrács 80x200 cm
Kényelmes és ellenálló ágyrács. Az ágyrács szélein rugalmas tokok - rugalmassá téve az ágyrács teljes felületét. Extra lapos design, az ágyrács vázában elhelyezett motorral lehetővé teszi az ágyneműtartó teljes kihasználását.
Raktáron
483 990 Ft
338 790 Ft
Motoros ágyrács Base Motor
A motorral állítható (kábeles) lamellás ágyrács ideális pl. az esti olvasáshoz. Ugyanis az ágyrács láb- és fejvége is pontosan szükség szerint állítható.
Raktáron
139 990 forinttól
Motoros ágyrács Duo Comfort Motor
Motoros ágyrács vezetékes vezérléssel, amely két, fej- és lábrészen elhelyezett, egymástól független meghajtású motor segítségével szükség szerinti pozícióba állítható.
Raktáron
188 990 forinttól
Motoros ágyrács Elite Motor Flat
Ennek a motoros ágyrácsnak, oldalfal fölött elhelyezett tokokkal, fej- és lábrésze egyszerűen állítható vezetékes vezérlő segítségével.
Raktáron
434 990 forinttól
Motoros ágyrács Elite Motor Standard
Motoros ágyrács oldalfal fölött elhelyezett tokokkal, egyszerűen, távirányító segítségével állítható láb- és fejrésszel. Az oldalfal fölött elhelyezett kilengő tokok nagyobb teherbírást és az ágyrács fokozott strapabírását biztosítják.
Raktáron
235 990 forinttól
Motoros ágyrács Primaflex II Motor vezetékes, 80x200 cm
Az ágyrács összmagassága motorral együtt 18 cm. A keret magassága 5 cm
Megrendelésre
170 990 Ft
Motoros ágyrács Lux Motor Flat
A Klinmam Lux Motor Flat Wireless luxus motoros ágyrácsot a legigényesebb vásárlók is nagyra fogják értékelni. Az ágyrács a távvezérlés segítségével egyszerűen állítható a fej- és lábrészen az ön kényelme érdekében.
Megrendelésre
544 990 forinttól
Motoros ágyrács Lux Motor, vezeték nélküli
A Klinmam Lux Motor Wireless motoros ágyrácsa legigényesebb vásárlóknak is megfelel, a kényelem fokozása érdekében vezeték nélküli távvezérléssel van ellátva.
Megrendelésre
295 990 forinttól
A motoros ágyrácsok könnyedén állíthatók, így biztosítva a felhasználók számára a maximális kényelmet és testtartást alvás és ébrenlét közben. Ezek az ágyrácsok ideálisak mindazok számára, akik különböző pozíciókban szeretnének pihenni vagy olvasni az ágyban, mivel egyszerűen és gyorsan beállíthatók a kívánt helyzetbe.

Ha kérdése van, forduljon bátran tapasztalt tanácsadóinkhoz! Írjon nekünk a chaten, ahol szakértőink gyors és pontos válaszokat adnak minden kérdésére, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálatunkon, ahol szívesen segítünk minden felmerülő kérdésben.

Nem kell aggódnia a rossz választás miatt: nálunk a vásárlás teljesen kockázatmentes! Amennyiben a megvásárolt termék nem felel meg az elvárásainak, 45 napig lehetősége van visszaküldeni azt. Mi gondoskodunk a termék visszatérítéséről vagy cseréjéről. Vásároljon bizalommal, és élvezze a motoros ágyrácsok nyújtotta maximális kényelmet és testtartást otthonában!
Többet megjeleníteni