[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Magas ágyak

A magas ágyak nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik nehezen tudnak felkelni. A magasabb ágy nemcsak az idősek számára alkalmas, hanem általában bárki számára, aki magasabb ágyat szeretne. Válasszon több szín közül, és gondoskodjon szerettei biztonságos és kényelmes alvásáról.

Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
13 termék
Amien elegáns dizájnú tömör fa ágy
Minőségi ágyat keres, mellyel évekig meg lesz elégedve? Ne keressen tovább.<br> Az Amien ágy praktikus és egyszerű fejvéggel a megfelelő választás.
Raktáron
310 990 forinttól
Lugo tömörfa ágy természetes
A Lugo ágy egy kis darab természetet varázsol hálószobájába és új élménnyel ajándékozza meg alvás és pihenés közben.
Raktáron
416 990 forinttól
Sion tömörfa ágy
A masszív faágyak gyártásakor kétfajta faanyagot használunk fel. Modern, letisztult és sima felületű bükkfát és a tekintélyes megjelenésű, jellegzetes rajzolatú tölgyet.
Raktáron
512 990 forinttól
Tömörfa ágy Aspen
Magas és szilárd tömörfa ágy
Raktáron
743 990 forinttól
Tömörfa ágy Jona
Légies ágy minőségi bükk- vagy tölgyfából
Raktáron
381 990 Ft
229 990 Ft
Tömörfa ágy Horgen
Tömörfa ágy hagyományos kivitelezésben
Raktáron
371 990 forinttól
Elegáns Chester ágy
A legfinomabb anyagokból készült rendkívül elegáns, angol-amerikai stílusú, fejtámla a luxus és az egyediség jegyeit adja a hálószobájának.
Raktáron
864 990 forinttól
Piano modern boxspring ágy
A rendkívül modern és egyedi Piano fejtámla dizájnjával minden modern otthonba illik.
Raktáron
772 990 forinttól
Six luxus boxspring ágy
A fényűző fejtámla a boxspring alappal kombinálva időtlen dizájnú ágyat alkot, amely gyakorlatilag minden hálószobába, még a kisebbekbe is illik.
Raktáron
637 990 forinttól
Tömörfa ágy Arlon
Masszív fa ágy tömör talapzattal
Megrendelésre
340 990 forinttól
Tömörfa ágy Beringen
Masszív fa ágy szellős kialakítással
Megrendelésre
340 990 forinttól
Tömörfa ágy Lago
Masszív fa ágy teljes fejtámlával
Megrendelésre
324 990 forinttól
Tömörfa ágy Tapa
Bükkből vagy tölgyből készült tömör faágy
Megrendelésre
330 990 forinttól

Szerezze be nálunk álmai ágyát

Mit nyújtanak az ágyaink az olcsó magas ágyakhoz képest? Minőségi anyagok és minőségi kivitelezés. Magas ágyaink fém a fémen illesztésekkel rendelkeznek. Ez garantálja, hogy még 20 évnyi alvás után sem fog az ágya nyikorogni a rossz minőségű illesztések miatt. Ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy az AzAlvásértnál vásárolt ágy nem bírja ki a költözést. 

A rossz minőségű anyag miatt sem kell aggódnia a vásárlás során. Webáruházunkban kizárólag tömör fából készült magas ágyakat talál. A tömör fa ágyak szilárdabbak, mint a forgácslap ágyak. Ennek köszönhetően egy tőlünk származó ágy megfelelő gondoskodás mellett hosszú éveken át kitart. A magas ágy váza tölgy vagy bükk kivitelben vásárolható meg. Nem csak a fa színét választhatja meg. Az ágyát meg is tervezheti. Minden ágyunk esetében többféle kialakítási lehetőség közül választhat. 

Különböző méretű ágyakat kínálunk, az egyszemélyes ágytól az extra méretű franciaágyig. Valami kevésbé hagyományosat keres, például egy 120×200 cm-es magas ágyat? Nálunk ez nem probléma. Bár magas, tárolóval ellátott franciaágyakat nálunk nem talál, megnézheti a tárolóval ellátott normál ágyak nagy választékát. 

Hogyan válasszunk franciaágyat?

A franciaágy minden hálószoba meghatározó eleme. Dizájnja befolyásolja a hálószoba egész hangulatát. De van egy jó hírünk! Bármilyen ágyat is választ tőlünk, annak kialakítása nem befolyásolja, hogy az ágy meddig fogja bírni. Minden ágyunk első osztályú kivitelezéssel és minőséggel büszkélkedhet. 

Abban az esetben, ha magas ágyat szeretne, de egyik sem tetszik Önnek, egy magas matraccal is módosíthat a magasságán. A magas matracok akár 45 cm magasak is lehetnek, így kompenzálva az alacsony ágykeretet. A matrac kiválasztása valóban döntő fontosságú az ágy kiválasztásához képest. Az ággyal ellentétben a matracnak jelentős hatása van az alvásra, ami fontos az egészség szempontjából. Ha nem tudja, hogyan válasszon matracot, olvassa el a részletes útmutatónkat itt. 

Gyerek emelt ágyak

Emelt ágyat keres a gyermekének? Ne aggódjon, nálunk talál. Mivel különböző méretű ágyakat kínálunk, 90×200 cm-es ágyak is találhatók közöttük. Több gyermeke van, vagy kevés a hely? Emeletes ágyakat és olyan ágyakat is kínálunk, amelyek alá egyszerűen egy asztalt helyezhet.

Többet megjeleníteni