[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
×
Termékszűrő

Ár

Márka

TEMPUR® párnák

A TEMPUR® párnák prémium minőségű anyagból készülnek, amelyek segítenek megőrizni az optimális testtartást és alátámasztást az alvás során. Különböző formáik és méreteik révén minden alvási igénynek megfelelő megoldást kínálnak. Ha kérdése van, forduljon tanácsadóinkhoz, írjon nekünk a chaten, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálaton. Ne aggódjon a rossz választás miatt: nálunk a terméket 45 napig visszaküldheti.
Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
6 termék
TEMPUR® ORIGINAL anatómiai párna
A TEMPUR® Original párna a  fizioterapeutákkal közösen lett kifejlesztve, hogy pontosan a nyaki gerinc és a fej formájához igazodjon, és tökéletes alátámasztást és ellazulást biztosítson a  nyak- és vállizmoknak.
Raktáron
65 990 forinttól
TEMPUR® MILLENNIUM M anatómiai párna, 54x32 cm
A párna széle előre hajlik, így ideális támaszt nyújt a felső nyaki gerincnek.
Raktáron
76 990 Ft
TEMPUR® SYMPHONY párna
A puhább TEMPUR® alapanyag tökéletesen harmonizál az egyedi, kétoldalas kialakítással, így a párna puhább, mégis minőségi alátámasztást biztosít.
Raktáron
81 990 forinttól
TEMPUR® TRADITIONAL M párna, 70x50 cm
A TEMPUR® Traditional párnának, ahogy a neve is mutatja, hagyományos a formája, amely az ölelésre ösztönöz, és minden alvási testhelyzethez megfelel.
Raktáron
83 990 Ft
TEMPUR® COMFORT ORIGINAL párna, 70x50 cm
A Comfort Original párna a TEMPUR® párnákra jellemző kényelmet és alátámasztást nyújtja.
Megrendelésre
83 990 Ft
TEMPUR® COMFORT CLOUD párna, 70x50 cm
A TEMPUR® Cloud párna a speciális TEMPUR® alapanyagból készül, amely ötvözi a hihetetlen puhaságot és kényelmet a kellő és tökéletes gerinctartással együtt alvás közben.
Megrendelésre
108 990 Ft
A TEMPUR® párnák prémium minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják az optimális testtartást és alátámasztást az alvás során. Ezek a párnák egyedi kialakításuknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak a fej és a nyak formájához, így csökkentve az alvás közben kialakuló nyomáspontokat. A TEMPUR® párnák különböző formákban és méretekben elérhetők, hogy minden alvási igénynek megfelelő megoldást kínáljanak, legyen szó oldalt, háton vagy hason alvókról.

A TEMPUR® párnák nemcsak a kényelmet és a pihentető alvást szolgálják, hanem hosszú távon is segítenek megelőzni a nyaki és hátproblémákat. A párnák hőérzékeny anyaga reagál a testhőmérsékletre, ezáltal személyre szabott támaszt nyújt minden éjszaka.

Ha kérdése van a megfelelő párna kiválasztásával kapcsolatban, bátran forduljon tanácsadóinkhoz! Írjon nekünk a chaten, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálaton, ahol készséggel állunk rendelkezésére. Nem kell aggódnia a rossz választás miatt sem: nálunk minden terméket 45 napig visszaküldhet, így biztos lehet abban, hogy megtalálja az Ön számára legideálisabb megoldást.

Válassza a TEMPUR® párnákat, és tapasztalja meg a prémium minőségű alvás élményét minden éjszaka!
Többet megjeleníteni