[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Matracok Klinmam

A Klinmam fő küldetése, hogy javítson a vásárlói alvásának minőségén. A márka matracai a minőségi anyagokat és a tökéletes kialakítást ötvözik. Minden matracuk prémium táskarugókat tartalmaz, amelyek a többi anyaggal kombinálva kiváló feltételeket teremtenek az egészséges alváshoz. Válasszon egy személyre szabottat, vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal. De bármelyik hagyományos üzletünkben is tudunk Önnek tanácsot adni.  
Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
7 termék
Matrac Klinmam Luxury Firm
A kifinomultság és a kényelem csúcsát az alvás terén.
Raktáron
1 423 990 forinttól
Matrac Klinmam Luxury Medium
A kifinomultság és a kényelem csúcsát az alvás terén.
Raktáron
1 423 990 forinttól
Rugós matrac levehető huzattal Dream Latex
A Klinmam Dream Latex matrac a mag és a huzat minőségi alapanyagai révén kiváló alátámasztást biztosít.
Raktáron
333 990 forinttól
233 790 forinttól
Rugós matrac levehető huzattal Dream Memory
A Klinmam Dream Memory matracot nemcsak fényűző magassága, hanem a minőségi kivitelezése és a gyártáshoz felhasznált minőségi anyagok is kiemelkedővé teszik.
Raktáron
261 990 forinttól
183 390 forinttól
Rugós matrac levehető huzattal Dream ReFresh
A Klinmam Dream ReFresh matrac nemcsak a huzatával, hanem a magjával is kitűnik, amely rugóblokkból, hideghabból és környezetbarát töltőanyagból áll.
Raktáron
300 990 forinttól
210 690 forinttól
Rugós matrac levehető huzattal Dream Visco Fresh
A Klinmam Dream Visco Fresh matrac minőségi alapanyagokból készült, amelyek megfelelő alátámasztást biztosítanak testének és az alvás közbeni kényelmet, hogy minden nap kipihenten és a következő napra frissen ébredjen.
Raktáron
233 990 forinttól
163 790 forinttól
Matrac Klinmam Luxury Soft
A kifinomultság és a kényelem csúcsát az alvás terén.
Raktáron
1 423 990 forinttól

Miért érdemes Klinmam matracot vásárolni? 

A Klinmam egy hosszú éves tradícióval rendelkező cseh márka. Termékeik gyártása során folyamatosan javítják azok minőségét és kivitelezését. A Klinmam matracokban kizárólag táskarugókat talál, más anyagokkal, például hideghabbal, latexszel vagy bambuszszállal kombinálva.  

Ezekben a matracokban minden egyes táskarugó külön-külön, saját tokban található, így a test súlya egyenletesen oszlik el a matracon, nem lesz kifeküdve és nem kerül sor mozgásátvitelre, mint a régi rugós matracoknál. A rugók és a hideghab vagy latex tökéletes összhangja biztosítja a magasfokú kényelmet az alvás során.   

Egyéb Klinmam termékek 

A Klinmam portfóliójában a matracokon kívül más olyan termékek is megtalálhatók, amelyeknek köszönhetően jobban aludhat. Népszerűek például a Klinmam párnák. Gyártásuk Dél-Morvaországban történik, és a párnák bizonyos részeit manapság is kézzel varrják. Még a párnák gyártásához használt anyagokat is alapos vizsgálatnak vetik alá, hogy megfeleljenek a vállalat által megkövetelt magas minőségi normáknak. Ha egy igazi cseh klasszikusra vágyik, akkor ezek a párnák tökéletesek lesznek.  

TIPP: Olvassa el, hogy hogyan kell kiválasztani ki a megfelelő párnát

A párnák mellett Klinmam takarókat is találhat. Kínálatunkban kizárólag a Wellness kollekció szerepel, amelyet kifejezetten az AzAlvásért számára fejlesztettek ki. Egész évben használható és nyári takarókat is találhat köztük.

Matracok

Többet megjeleníteni