[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
×
Termékszűrő

Ár

Terhelhetőség 1 személyre

Levehető huzat

Jótállás

Kétoldalúság

Puha matracok

A puha matracok megfelelőek az oldalon és hason alváshoz. A matracnak a váll és a csípő területén be kell süppednie, máskülönben fájdalom léphet fel ezekben a testrészekben, ami állandó forgolódáshoz vezet. Minél többet forgolódik, annál kevesebb minőségi alvásban lesz része. Válasszon puha matracaink széles kínálatából. Ha kérdése van,  forduljon tanácsadóinkhoz, írjon nekünk a chaten, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálaton. Ne aggódjon a rossz választás miatt: nálunk a terméket 45 napig visszaküldheti.
Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
14 termék
Bohemica Medical Graphite matrac
Partnermatrac Flexifoam® rugalmas habbal a nagyobb stabilitás, teherbírás és hosszabb élettartam miatt.
Raktáron
84 990 forinttól
AIR MASSAGE MEMORY 3.0 matrac masszázsfunkcióval
Ahogy már a neve is elárulja, az Air Massage Memory-t úgy alakították ki, hogy fekvés közben masszírozza izmait.
Raktáron
277 990 forinttól
ESSENCE GREY kényelmes aromaterápiás matrac a könnyű elalvásért
Szereti a kellemes illatokat a hálószobájában? Akkor az Essence Grey matracot Önnek találták ki!
Raktáron
332 990 forinttól
1+1 MIND III memóriahab matrac ALOE VERA tartalmú huzattal
A magas alváskomfortot nyújtó MIND matrac árban kedvezőbb változata a visco-elasztikus lustahab matracoknak.
Raktáron
221 980 Ft
SILVER MIND matrac mamóriahabból és ezüsttel a huzatban
Ez a matrac ideális azok számára, akik közepesen kemény memória hab matracot keresnemk.
Raktáron
199 990 forinttól
139 990 forinttól
MEMORY BASIC matrac anatómiai zónákkal
A Memory Basic matrac huzata öt ortopédiai zónába van átvarrva, amely átvarrások egyenletesen osztják el testsúlyunkat a matracon
Raktáron
221 990 forinttól
155 390 forinttól
CASHMERE PLUS 3.0 matrac selyemkasmírral
Egy különleges és kényelmes matracot keres? A Cashmere Plus eleget tesz majd minden elvárásának.
Raktáron
577 990 forinttól
Nature rugós matrac
Ahogy arra a matrac elnevezése is enged következtetni, a Nature rugós matrac természetes anyagokat rejteget magában, amelyek közé tartozik például a latex, az esszenciális olajokat tartalmazó bio hideghab, a lószőr és a kender.
Raktáron
468 990 forinttól
328 290 forinttól
Rugós matrac levehető huzattal Petit Spring Fresh 1500 4.5
A Petit Spring Fresh 1500 4.5 rugós matracot nemcsak a minőségi kivitelezés jellemzi, hanem a Probiotic huzat is, amelynek speciális szálkezelése hozzájárul számos allergén teljesen természetes úton történő csökkentéséhez. Az aktív probiotikumok alkalmazása a szövetben csökkenti a penész, a káros baktériumok és a poratkák elszaporodását.
Raktáron
364 990 forinttól
255 490 forinttól
Matrac Klinmam Luxury Soft
A kifinomultság és a kényelem csúcsát az alvás terén.
Raktáron
1 423 990 forinttól
Bohemica Herkul matrac 200 kg teherbírással
Szilárd és rugalmas, nagy sűrűségű habból készült szendvicsmatrac.
Megrendelésre
123 990 forinttól
Bohemica Active Visco Bamboo matrac masszázszónákkal
Ortopédiai szendvicsmatrac memóriahabbal és különböző felépítésű oldalakkal, anatómiai masszázszónákkal és különböző keménységgel.
Megrendelésre
142 990 forinttól
Don Giovanni Bamboo szendvicsmatrac
A Don Giovani Bamboo légies szendvicsmatrac Flexifoam hideghabból készült maggal két különböző szilárdságot és profilt kínál az ön maximális kényelme érdekében.
Megrendelésre
105 990 forinttól
A puha matracok ideális választást jelentenek mindazok számára, akik oldalukon vagy hason szeretnek aludni, illetve azoknak, akik a fekvés közbeni nagyon puha érzést kedvelik. Ezek a matracok olyan kényelmes alvófelületet biztosítanak, amelyen könnyedén elmerülhetünk és kényelmesen pihenhetünk, biztosítva a zavartalan és pihentető alvást éjszakáról éjszakára.

Az oldalt és hason alvóknak különösen fontos, hogy a matrac a váll és a csípő területén megfelelően besüppedjen. Ez a tulajdonság biztosítja, hogy ezek a testrészek optimális alátámasztást kapjanak, elkerülve a nyomáspontok kialakulását és a fájdalmat. Ha a matrac nem képes megfelelően alkalmazkodni a test formájához, a váll és a csípő területén jelentkező fájdalom állandó forgolódáshoz vezethet, ami megzavarja az alvást és rontja annak minőségét. Minél többet forgolódik az alvó, annál kevesebb minőségi alvásban lesz része, és az alvás közbeni pihentető hatás is jelentősen csökkenhet.

A puha matracok különleges anyagokból készülnek, mint például a memóriahab, amely érzékenyen reagál a test hőjére és súlyára, ezáltal tökéletesen alkalmazkodik a test formájához és mozgásához. A memóriahabos matracok különösen hatékonyak a nyomáscsökkentésben, mivel finoman követik a test kontúrjait, biztosítva a kényelmes és támogatott alvást. Ezek a matracok képesek eloszlatni a test súlyát, csökkentve a nyomáspontokat és elősegítve a vérkeringést, ami tovább növeli az alvás minőségét és a pihenés hatékonyságát.

Az oldalt alvók számára a puha matracok különösen előnyösek, mivel segítenek fenntartani a gerinc természetes vonalát, megakadályozva a nem megfelelő alátámasztásból eredő fájdalmakat és kellemetlenségeket. Hason alvók esetében is fontos, hogy a matrac megfelelően támassza alá a testet, különösen a has és a mellkas területén, hogy elkerüljék a gerinc alsó részének túlzott megerőltetését.

A megfelelő matrac kiválasztása kulcsfontosságú az alvás minőségének javítása és a testi-lelki egészség fenntartása szempontjából. A puha matracok nemcsak kényelmet, hanem egészséges alvási környezetet is biztosítanak, elősegítve a gerinc megfelelő tartását és a nyomáspontok csökkentését. Ezáltal az alvók nyugodtan és kényelmesen pihenhetnek, minimalizálva a forgolódás szükségességét és maximalizálva az alvás pihentető hatását.

Összességében a puha matracok kiváló választást jelentenek azok számára, akik oldalukon vagy hason alszanak. Ezek a matracok biztosítják a megfelelő alátámasztást és kényelmet, elősegítve a zavartalan és pihentető alvást minden éjszaka. Válasszon puha matracot, ha az oldalt vagy hason alvás és a teljes testet körülölelő kényelem az Ön számára is fontos szempont az alvás minőségének javítása érdekében.
Többet megjeleníteni