[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Bohemica Herkul matrac 200 kg teherbírással, 90x200 cm
több változat

Bohemica Herkul matrac 200 kg teherbírással, 90x200 cm

4.5/5
29 értékelés
Szilárd és rugalmas, nagy sűrűségű habból készült szendvicsmatrac.  Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a választáshoz

A matrac mérete

Megrendelésre - Az árut 08.12. és 08.16. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
123 990 Ft

Matrac akár 200 kg teherbírással Bohemica Herkul

Szilárd és rugalmas, nagy sűrűségű habból készült szendvicsmatrac. A magot alkotó anyagok kiválóan átgondolt kombinációjának köszönhetően a matrac rendkívül ellenálló a terheléssel szemben (akár 200 kg-ot is elbír). Ráadásul szellős és kényelmes is. A modern Flexifoam® hab kellő ortopédiai tulajdonságokkal, rugalmassággal és tartóssággal büszkélkedhet. A hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkező mosható huzat elvezeti a matracról a nedvességet.

 

Kulcstulajdonságok

✔ Lehúzható és mosható huzat
✔ 2-féle fekvési mód közüli választás lehetősége
✔ Nagy terheléssel szembeni ellenállás
✔ Masszázsprofil


Kinek alkalmas a matrac

Ezt a matracot egyszerűen mindenki megszereti. Legyen az akár kisgyerek, felnőtt vagy allergiában szenvedő.

szilárdabb érzetű matrac támasza lesz hátgerincének és segít azt helyes pozícióban tartani akkor is, ha oldalára fordulva fekszik.

nagyon kemény matracot elsősorban a nehezebb súlycsoportba tartozó ügyfeleknek ajánljuk. A testsúly a matrac teljes hosszában eloszlik, ön pedig kényelmesen fel tud kelni az ágyból. De ha szereti a nagyon kemény érzetet fekvés közben, nem követ el hibát. Háton fekve megfelelő támaszt nyújt a gerincnek.

tuhost matrace Bohemica Herkul

A matrac összetétele

Mag: 3 cm hideghab, 3 cm hideghab, 13 cm hideghab

Huzat: 65 % üreges szál, 35 % pamut

matrace Bohemica Herkul
Hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

Medicott Silverguard

A huzat akár 95 °C-on mosható a magasfokú higiéniai normák biztosítása érdekében. Egyedülálló SilverGuard technológiával van kezelve, ami garantálja fekhelye tartós frissességét és tisztaságát. A pamut- és ezüsttartalmának köszönhetően kiválóan elvezeti a nedvességet és antibakteriális hatása van. A huzat az allergiában és asztmában szenvedőknek is alkalmas.

Pamut

Tiszta természetes anyag, amely alkalmas az érzékeny bőrű és az allergiában szenvedő személyeknek. Jó légáteresztés és kiváló nedvességelvezetés jellemzi, ezáltal segít tisztán tartani az alvóhelyét.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Tropico

A hazai Tropico márka nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az eladott matracok és az elégedett vásárlók milliói úgy váltak valóra, hogy minden második cseh vagy szlovák a Tropico termékeiken alszik. A környezetkímélő gyártás minősített és az egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásán alapul. Hitvallásuk az innováció és a szabadalmak, amelyeket évről évre sikerrel szereznek meg a termékeikhez.

 

společnost Stearns & Foster

Műszaki paraméterek

Anyag Hideghab
Méret 90x200 cm
A matrac mérete 90x200 cm
Szélesség 90 cm
Hossz 200 cm
Kétoldalúság Igen
Atipikus méretek Nem
Mosás 95°c
Keménység 4 - kemény, 5 - nagyon kemény
Jótállás 4 év
Matrac magassága 20 cm
Matrac szállítási módja Vákuumcsomagolt
Terhelhetőség 1 személyre 200 kg
Levehető huzat Igen
Mag magassága 19 cm
Matrac elhelyezése Statikus ágyrács, Állítható ágyrács
4.5/5
29 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás
Kipróbáltam

Az üzlet reakciója

2024. 06. 06.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás
Az én és a férjem részéről szuper. Kiválóan kemény, kényelmes.

Az üzlet reakciója

2024. 05. 17.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük kedves visszajelzését, nagyon sokat jelent számunkra. A minőséget rendkívül fontosnak tartjuk, ezért elégedettsége nagy öröm számunkra.
Ellenőrzött vásárlás
Vettünk egy 180x200-as matracot, és nagyon elégedettek vagyunk. Teljes egészében vettük, mert együtt alszunk a babánkkal, és nincs nem kívánt rés. Eddig a "soft" oldalon van, és nagyon kemény, így kifejezetten alkalmas azok számára, akik szeretik a keményebb matracot. Ugyanakkor a férjem és én nem vagyunk a legvékonyabbak, és eddig ez az egyik legjobb matracunk.

Az üzlet reakciója

2024. 03. 22.
Kedves vásárló, köszönjük kedves visszajelzését, amelyet nagyon köszönünk. Nagy figyelmet fordítunk a minőségre. Nagyon örülünk az elégedettségének.
Ellenőrzött vásárlás
A fiamnak vásároltam, és elégedett a matraccal

Az üzlet reakciója

2024. 02. 27.
Kedves vásárló, köszönjük kedves visszajelzését, amelyet nagyon köszönünk. Nagyon örülünk az elégedettségének. Örülünk, hogy a minőségünk mellett döntött.
Ellenőrzött vásárlás
A matrac 2023. november 16-dika óta, amikor is megrendeltem és kifizettem, nem lett kiszállítva, annak ellenére, hogy abban a hétben járunk, amikorra a kiszállítást ígérték (2023. december 18. – 22.), már 3x írtam a weboldalon lévő online chatre.

Az üzlet reakciója

2024. 01. 02.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a visszajelzést, ami nagyon fontos számunkra. A Herkul matrac mindig megrendelésre szerepel a kínálatunkban, tehát várni kell a legyártására. Sajnos az ünnepek alatt az időpontok egy kicsit elhúzódtak a szabadságok miatt. Sajnáljuk.
Ellenőrzött vásárlás
Jó napot, nagyon meg vagyok elégedve a vásárlással

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a kedves értékelését, nagyon örülünk, hogy elégedett volt.
Ellenőrzött vásárlás
Nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel, megfelel nekünk a párommal, az egyetlen mínusz az volt, hogy több mint egy hónapot vártunk a szállításra, de ez az miatt volt, hogy nem volt elérhető. A matracok kétoldalasak, az egyik oldal keményebb, a másik kevésbé, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásné hodnocení. Zastavte se příště třeba pro doplňky.
Ellenőrzött vásárlás
Elégedett vagyok

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše krásné hodnocení, velmi si ho vážíme.
Ellenőrzött vásárlás
Eddig elégedett vagyok

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme.
Ellenőrzött vásárlás
Teljesen elégedettek vagyunk a matraccal. Reggelente egyáltalán nem fáj a hátam. ☺️

Az üzlet reakciója

2023. 11. 30.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás
OK

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Vaše spokojenost je našim posláním a cílem.
Szuper matrac a magasabb súlycsoportba tartozóknak :-). Nagyon kemény, szóval nekünk tökéletes. A masszázsprofil is nagyon jó és jól alszunk rajta :-) 5*

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Matrace je jak pevná, tak právě díky profilaci i velmi příjemná. :-) Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 07. 19.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 06. 06.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 05. 24.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 05. 24.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 05. 17.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 03. 22.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 02. 27.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší. Jsme rádi, že jste vsadila na naší kvalitu.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 01. 09.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 01. 09.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 31.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše hodnocení.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Vaše spokojenost je našim posláním a cílem.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Mohu Vás poprosit, napsal byste nám na [email protected], proč je Vaše hodnocení 1? Rádi bychom naše služby i produkty dále zdokonalovali. Předem děkuji.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.