[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Szendvics matracok

A szendvics matracok több réteg kombinációját használják, hogy optimális kényelmet és támogatást nyújtsanak. Ha kérdése van,  forduljon tanácsadóinkhoz, írjon nekünk a chaten, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálaton. Ne aggódjon a rossz választás miatt: nálunk a terméket 45 napig visszaküldheti.
Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
15 termék
Bohemica Antibacterial 2.0 matrac
A matracban található szellős, ragasztást mellőző összetétel biztosítja a levegő fokozott áramlását.
Raktáron
112 990 forinttól
Romantika Kasmír 24 egészségügyi matrac + Lajhár párna INGYEN
Magas, robusztus ortopédiai matrac, allergiában szenvedőknek is alkalmas.
Raktáron
158 990 forinttól
Bohemica Medical Graphite matrac
Partnermatrac Flexifoam® rugalmas habbal a nagyobb stabilitás, teherbírás és hosszabb élettartam miatt.
Raktáron
84 990 forinttól
Tropico Guard Medical 24 egészségügyi matrac + Antibacterial Gel párna INGYEN
Magas ortopédiai zónás matrac, amely 4 kényelmes fekvő pózt, egészségügyi profilozást mindkét oldalon, ragasztó nélküli hibrid szerkezetet és többfunkciós mosható huzatot kínál a természetes szálak magas arányával és könnyített memória habbal.
Raktáron
205 990 forinttól
1+1 MIND III memóriahab matrac ALOE VERA tartalmú huzattal
A magas alváskomfortot nyújtó MIND matrac árban kedvezőbb változata a visco-elasztikus lustahab matracoknak.
Raktáron
221 980 Ft
1+1 Energy II hideghab szendvicsmatrac 80x200 cm
Az ENERGY matrac az AzAlvásért BASE új matrackollekciójának utolsó tagja, amely a maximális kényelmet tartja szem előtt, biztosítja a pihentető alvást és a friss ébredést.
Raktáron
177 980 Ft
1+1 Bohemica Sport Bamboo matrac az egészséges életvitel szerelmeseinek
Modern, cseh gyártású matrac a sportot kedvelő ügyfeleknek. Svéd technológia segítségével készült.
Raktáron
165 980 Ft
Tropico Guard Antibacterial egészségügyi matrac 20
Az ortopédiai zónás matrac rendkívüli rugalmasságot kínál, miközben a formázhatóságára sem lehet panasz.
Raktáron
183 990 forinttól
Kétoldalas, zónás matrac Bohemia Medium/Hard
Ahogy a nevéből is kitűnik, a Bohemia matracot a Cseh Köztársaságban gyártják, így biztos lehet a kiváló minőségében.
Raktáron
104 990 forinttól
Bohemica Herkul matrac 200 kg teherbírással
Szilárd és rugalmas, nagy sűrűségű habból készült szendvicsmatrac.
Megrendelésre
123 990 forinttól
Romantika Kasmír 20 egészségügyi matrac + Lajhár párna INGYEN
Magas, robusztus ortopédiai matrac, allergiában szenvedőknek is alkalmas.
Megrendelésre
145 990 forinttól
Bohemica Active Visco Bamboo matrac masszázszónákkal
Ortopédiai szendvicsmatrac memóriahabbal és különböző felépítésű oldalakkal, anatómiai masszázszónákkal és különböző keménységgel.
Megrendelésre
142 990 forinttól
Bohemica Family Comfort matrac mindenkinek
A Bohemica Family Comfort matrac mindenkinek, ideértve a gyerekeket is, kivételes és egészséges pihenést tesz lehetővé.
Megrendelésre
113 990 forinttól
Bohemica Revital Bamboo matrac bambuszszálas huzattal
A REVITAL matrac főként a fokozott kényelmet igénylő vásárlóknak készült modell.
Megrendelésre
94 990 forinttól
Don Giovanni Bamboo szendvicsmatrac
A Don Giovani Bamboo légies szendvicsmatrac Flexifoam hideghabból készült maggal két különböző szilárdságot és profilt kínál az ön maximális kényelme érdekében.
Megrendelésre
105 990 forinttól
A szendvics matracok különleges tervezésük révén optimális kényelmet és támogatást nyújtanak az alvás során. Ezek a matracok több réteg kombinációját használják, különböző anyagok és technológiák ötvözésével, hogy a lehető legjobb alvási élményt biztosítsák. A szendvics matracok rétegei közé tartozik például a memóriahab és egyéb speciális habok, amelyek mind hozzájárulnak a matrac kiváló tulajdonságaihoz.

Rétegek és anyagok
A szendvics matracok alsó rétege általában egy erős, stabil alapot biztosító habból készül, amely megfelelő alátámasztást nyújt a testnek. Ez az alapréteg segít fenntartani a gerinc természetes helyzetét, és megakadályozza a matrac túlzott besüppedését. Az alapréteg felett található középső réteg gyakran nagy sűrűségű habból vagy latexből áll, amely rugalmasságot és további alátámasztást biztosít. A latex különösen előnyös, mivel természetes anyag, amely kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, és ellenáll a poratkáknak és allergéneknek.

A felső réteg gyakran memóriahabból készül, amely érzékenyen reagál a test hőjére és súlyára, így tökéletesen követi a test kontúrjait. Ez a réteg biztosítja a nyomáscsökkentést, csökkentve a vállakra, csípőre és egyéb nyomáspontokra nehezedő terhelést. A memóriahabos réteg különösen hasznos azok számára, akik ízületi fájdalmakkal vagy hátproblémákkal küzdenek, mivel segíti a test teljes ellazulását és a nyugodt alvást.

Szellőzés és hőmérséklet-szabályozás
A szendvics matracok egyik legfontosabb jellemzője a rétegek közötti szellőzőcsatornák, amelyek biztosítják a megfelelő hőmérsékletet és légáramlást. Ezek a szellőzőcsatornák segítenek megakadályozni a túlmelegedést az éjszaka folyamán, ami különösen fontos azok számára, akik hajlamosak az éjszakai izzadásra. A megfelelő légáramlás fenntartása elősegíti a friss és kényelmes alvási környezetet, ezáltal javítva az alvás minőségét és a pihenés hatékonyságát.

Kényelem és támogatás
A különböző rétegek és anyagok kombinációja lehetővé teszi a szendvics matracok számára, hogy egyszerre nyújtsanak kiváló kényelmet és megfelelő alátámasztást. A memóriahab és latex rétegek együttese biztosítja, hogy a matrac alkalmazkodjon a test formájához, miközben a szükséges tartást is biztosítja. Ez az egyensúly különösen előnyös azok számára, akik alvás közben gyakran változtatják pozíciójukat, mivel a matrac minden helyzetben megfelelő támaszt nyújt.

Tartósság és hosszú élettartam
A szendvics matracok kiváló tartósságukról is ismertek, köszönhetően a minőségi anyagoknak és a gondos tervezésnek. A több rétegű szerkezet biztosítja, hogy a matrac hosszú éveken át megőrizze formáját és támogató képességét, így a felhasználó folyamatosan élvezheti a kiváló alvási élményt.

A szendvics matracok tehát ideális választást jelentenek mindazok számára, akik kiváló kényelmet és támogatást keresnek egy matracban. Ezek a matracok a különböző rétegek és anyagok kombinációjával biztosítják a test optimális alátámasztását és a nyomáspontok csökkentését, miközben a szellőzőcsatornák révén fenntartják a megfelelő hőmérsékletet és légáramlást. Válassza a szendvics matracokat, ha a legjobb alvási élményt szeretné élvezni, és biztosítani szeretné a pihentető és egészséges alvást minden éjszaka.
Többet megjeleníteni