Ágy és matrac vásárlás esetén ingyenes kiszállítás
[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Bohemica Medical Graphite matrac 160x200 cm

4.5/5
2 értékelés
Partnermatrac Flexifoam® rugalmas habbal a nagyobb stabilitás, teherbírás és hosszabb élettartam miatt. Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 02.13. és 02.17. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
168 990 Ft
Kiváló ár - érték arány Kiváló ár - érték arány Zónás matrac Zónás matrac 2 féle merevség 2 féle merevség

Bohemica Medical Graphite

A Bohemica Medical Graphite egy hosszú élettartamú, kétszemélyes matrac. A rugalmas Flexifoam vákuum habnak köszönhetően a matrac stabil, személyenként akár 135 kg terhelhetőséggel. További előnye, hogy kétoldalas. Választhat, hogy:

-  a kemény, viszont rugalmas oldalon alszik, amelyen mindenhol megtámasztja a testét
-  a puhább és masszírozó oldalon alszik, amely hozzájárul a stresszoldáshoz és az ellazuláshoz


A matrac sehol sem fogja nyomni, mivel 7 zónával rendelkezik. A zónák olyan területekre utalnak, amelyek különböző keménységgel rendelkeznek, hogy a test különböző részeinek a szükséges támogatást biztosítsák. A huzat levehető és 95 °C-on mosható. Így az allergiásoknak is jó éjszakai alvásban lehet részük. A huzat két részre osztható, hogy a kisebb mosógépekbe is beférjen.

Kinek alkalmas a matrac

A nagyobb keménysége révén a matrac a keményebb fekvőhely kedvelői számára alkalmas.
 

Legfontosabb jellemzők

✔ Hosszú élettartamú matrac
2 fekvésérzet közül választhat
✔ 7 zónás kialakítás
✔ Cseh gyártótól
✔ A matracot 45 napon át tesztelheti. Ha nem felel meg önnek, kicserélheti
✔ A matracot díjmentesen szállítjuk házhoz

A puha matrac oldalfekvők számára ideális. Ha ráfekszik, úgy érzi majd magát, mintha egy felhőbe pottyant volna bele. A matrac a vállaknál és az oldalaknál jobban besüpped, így kényelmesen alhat, és nem fog forgolódni.

Ha szereti a kemény matracokat, akkor rátalált a megfelelőre. Ráfekve nemcsak merevebb érzést tapasztal, hanem az egész teste számára elegendő támasztást is nyújt. Akár hason, akár háton alszik, nagyon jól és kipihentnek fogja érezni magát.

A matrac csomagolása

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja. A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták. A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni. Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon). A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

   vakuovaná matrace ProSpánek

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Műszaki paraméterek

Méret 160x200 cm
Anyag hideghab
Atipikus méretek nem
Hossz 200 cm
Jótállás 2 év
Keménység 2 - puha, 4 - kemény
Kétoldalúság igen
Levehető huzat igen
Mag magassága 16 cm
Matrac elhelyezése állítható ágyrács, statikus ágyrács
Matrac magassága 18 cm
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Mosás 95°C
Szélesség 160 cm
Terhelhetőség 1 személyre 135 kg
4.5/5
2 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Mám pocit , že tuhost neodpovídá 4 stupni. I vypadá jinak než na obrázku.