[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Bohemica Medical Graphite matrac 160x200 cm

4.7/5
7 értékelés
Partnermatrac Flexifoam® rugalmas habbal a nagyobb stabilitás, teherbírás és hosszabb élettartam miatt. Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 10.09. és 10.13. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
168 990 Ft
Az elmúlt 30 napban a legalacsonyabb ár 135 190 Ft volt
Kiváló ár - érték arány Kiváló ár - érték arány Zónás matrac Zónás matrac 2 féle merevség 2 féle merevség

Bohemica Medical Graphite

A Bohemica Medical Graphite egy hosszú élettartamú, kétszemélyes matrac. A rugalmas Flexifoam vákuum habnak köszönhetően a matrac stabil, személyenként akár 135 kg terhelhetőséggel. További előnye, hogy kétoldalas. Választhat, hogy:

-  a kemény, viszont rugalmas oldalon alszik, amelyen mindenhol megtámasztja a testét
-  a puhább és masszírozó oldalon alszik, amely hozzájárul a stresszoldáshoz és az ellazuláshoz


A matrac sehol sem fogja nyomni, mivel 7 zónával rendelkezik. A zónák olyan területekre utalnak, amelyek különböző keménységgel rendelkeznek, hogy a test különböző részeinek a szükséges támogatást biztosítsák. A huzat levehető és 95 °C-on mosható. Így az allergiásoknak is jó éjszakai alvásban lehet részük. A huzat két részre osztható, hogy a kisebb mosógépekbe is beférjen.

Kinek alkalmas a matrac

A nagyobb keménysége révén a matrac a keményebb fekvőhely kedvelői számára alkalmas.
 

Legfontosabb jellemzők

✔ Hosszú élettartamú matrac
2 fekvésérzet közül választhat
✔ 7 zónás kialakítás
✔ Cseh gyártótól
✔ A matracot 45 napon át tesztelheti. Ha nem felel meg önnek, kicserélheti
✔ A matracot díjmentesen szállítjuk házhoz

A puha matrac oldalfekvők számára ideális. Ha ráfekszik, úgy érzi majd magát, mintha egy felhőbe pottyant volna bele. A matrac a vállaknál és az oldalaknál jobban besüpped, így kényelmesen alhat, és nem fog forgolódni.

Ha szereti a kemény matracokat, akkor rátalált a megfelelőre. Ráfekve nemcsak merevebb érzést tapasztal, hanem az egész teste számára elegendő támasztást is nyújt. Akár hason, akár háton alszik, nagyon jól és kipihentnek fogja érezni magát.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Tropico

A hazai Tropico márka nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az eladott matracok és az elégedett vásárlók milliói úgy váltak valóra, hogy minden második cseh vagy szlovák a Tropico termékeiken alszik. A környezetkímélő gyártás minősített és az egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásán alapul. Hitvallásuk az innováció és a szabadalmak, amelyeket évről évre sikerrel szereznek meg a termékeikhez.

 

společnost Stearns & Foster

Műszaki paraméterek

Méret 160x200 cm
Keménység 4 - kemény, 2 - puha
Terhelhetőség 1 személyre 135 kg
Levehető huzat igen
Matrac magassága 18 cm
Mag magassága 16 cm
Matrac elhelyezése statikus ágyrács, állítható ágyrács
Anyag hideghab
Szélesség 160 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek nem
Mosás 95°C
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 2 év
Kétoldalúság igen
4.7/5
7 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Ellenőrzött vásárlás
Zatím mám matraci jen dva týdny. První tři dny jsem spala na měkčí straně, ale musela jsem otočit na tvrdší a ta mi momentálně vyhovuje více.
Ellenőrzött vásárlás
pohodlný, očakávania splnil
Ellenőrzött vásárlás
Mám pocit , že tuhost neodpovídá 4 stupni. I vypadá jinak než na obrázku.
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás