[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok méret szerint Matracok 90x200 cm 1+1 MIND III memóriahab matrac ALOE VERA tartalmú huzattal 90x200 cm

1+1 MIND III memóriahab matrac ALOE VERA tartalmú huzattal 90x200 cm

4.6/5
7 értékelés
A magas alváskomfortot nyújtó MIND matrac árban kedvezőbb változata a visco-elasztikus lustahab matracoknak.  Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a választáshoz

Méret

80x200 cm 90x200 cm
Raktáron - Az árut 05.20. és 05.24. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
221 980 Ft

Mind III

 
foto matrace

Megfizethető áron keres kiváló minőségű matracot? A viszkoelasztikus memóriahabból készült Mind III matrac lesz a megfelelő választás.

Lusta habból és CoolBase hideghabból áll. A hideghab 7 anatómiai zónában biztosítja a szükséges alátámasztást. A zónák olyan helyek a matracon, amelyek különböző keménységűek, és így a testrészek különböző alátámasztását biztosítják.

foto matrace

A lusta vagy más néven memóriahab is alkalmazkodik a test idomaihoz, így kényelmesen pihenhet. A lusta vagy memóriahab kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik, nem okoz ellennyomást és elősegíti a vérkeringést. Ez segít ellazítani az izmokat és pihentetni a mozgásszerveket.

A fényűző Aloe Vera huzat üreges szállal steppelve természetes kivonatot tartalmazó mikrokapszulákat tartalmaz. Alvás közben a kapszulák aromája felszabadul, ami meggátolja a mikroorganizmusok elszaporodását és így az esetleges allergiák és fertőzések kialakulását. A huzat könnyen levehető a matracról. Két különálló részre van osztva, hogy egyszerűbben kimoshassa. 

MATRAC KEMÉNYSÉG

MATRAC KEMÉNYSÉG

2 - A nagyon puha matrac oldalfekvők számára ideális. Ráfekszik, és úgy érzi, mintha egy felhőbe süppedt volna bele. A matrac a vállaknál és az oldalaknál enged, így kényelmesen alhat, és nem fog forgolódni.

 

3 - Közepesen puha matrac
Ha ráül az ágyra, nem szeretne belesüppedni, egyúttal keményre ülni?
A közepesen puha matrac sokoldalúan alkalmazható minden pozícióban, akár oldalt, háton vagy hason alszik. Ha állandóan forgolódik éjszaka, és nem találja a megfelelő pozíciót, akkor ez lesz Önnek az abszolút tökéletes. Elegendő háttámaszt nyújt, ugyanakkor teret enged a vállaknak és a csípőnek.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Tropico

A hazai Tropico márka nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az eladott matracok és az elégedett vásárlók milliói úgy váltak valóra, hogy minden második cseh vagy szlovák a Tropico termékeiken alszik. A környezetkímélő gyártás minősített és az egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásán alapul. Hitvallásuk az innováció és a szabadalmak, amelyeket évről évre sikerrel szereznek meg a termékeikhez.

 

společnost Stearns & Foster

Műszaki paraméterek

Anyag memóriahab
Méret 90x200 cm
Szélesség 90 cm
Hossz 200 cm
Huzat kiegészítő kezelése Aloe Vera
Matrac elhelyezése statikus ágyrács, állítható ágyrács
Kétoldalúság igen
Atipikus méretek igen
Keménység 3 - közepesen kemény, 2 - puha
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 2 év
Matrac magassága 19 cm
Mosás 60°C
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Levehető huzat igen
Mag magassága 17 cm
4.6/5
7 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Ellenőrzött vásárlás
Mindegyik matracnak más a huzata. Összességében eddig 3*-ra értékelem a matracot.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud je s matrací něco v nepořádku, doporučuji určitě, obrátit se na naše reklamační oddělení, kde Vám se vším pomohou - [email protected] Věřím, že vše bude v pořádku a vyřízeno k Vaší spokojenosti.
Ellenőrzött vásárlás
Eddig jól alszok a matracon, csak a vállam nem akar belesüllyedni, hogy ne fájjon, amiben reménykedtem:. A szállítás gyors.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás
A termékkel, mint olyannal elégedett vagyok. Viszont a szolgáltatással, mármint a rendelés lebonyolításával teljesen elégedetlen. Először is a rendelésem elveszett és ha nem jelentkeztem volna, valószínűleg még mindig nem kaptam volna meg, másodszor a kiszállítást a megbeszélttől eltérő napra szervezték.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Za komplikace se velmi omlouváme.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 02. 02.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.