Ágy és matrac vásárlás esetén ingyenes kiszállítás
[email protected]
+36 703460447
Telefonos szaktanácsadásunk hívható: hétfő-péntek 9.00-15.00 óráig
Pénznemet Zárja be a
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Párnák és takarók Párnák Párnák bio habból Bio Moore Levandule párna bio memória habból

Bio Moore Levandule párna bio memória habból

5/5
2 értékelés
A viszkoelasztikus anyagból készült Bio Green Mind foam (másképpen bio memory hab) tiszta, természetes olajokat tartalmaz Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a válogatásnál
Raktáron - három napon belül Önnél
Szállítás 0 Ft ?
43 990 Ft
Levendula a nyugodt alvás érdekében Levendula a nyugodt alvás érdekében Memóriahab az ideális alátámasztás érdekében Memóriahab az ideális alátámasztás érdekében Antiallergén huzat Antiallergén huzat

Bio Moore Levandule párna bio memória habból

A Bio Moore párna magja bio memóriahabot rejt, amely a bőrre és az elalvásra pozitív hatást kifejtő természetes olajokat tartalmaz. A memóriahab tökéletesen idomul a nyaki gerincéhez és a fejéhez, hogy biztosítsa a szükséges támogatást és kényelmet a kellemetlen ellennyomás érzete nélkül, érintésre kellemes legyen és jó legyen rajta feküdni. Ráadásul, az univerzális kialakítása a párnát minden alvási pozícióhoz alkalmassá teszi. Az üreges szálú huzat levendula-kivonatot tartalmazó mikrokapszulák gazdagítják, amelyek segítenek békésebben és gyorsabban elaludni. A nagyfokú higiénia biztosítása érdekében a huzat bármikor levehető és mosható. Az elválasztó huzat megvédi a magot a sérülésektől és az elhasználódástól, így hosszú ideig élvezheti a pihentető, zavartalan alvást.

 

Legfontosabb jellemzők

✔ Levendulás huzat a nyugodtabb elalvásért
✔ Univerzális forma minden alvási helyzethez
✔ Természetes illóolajok a magban
✔ Memóriahab a nagyfokú kényelemért

A párna összetétele

Mag:  bio memóriahab

Huzat: 100 % üreges szál

polstar Bio Moore
Memóriahab

Ezt a habszivacsot gyakran nevezik lusta vagy viscohabnak, és ahogyan a neve is mutatja, ez egy olyan anyag, amely tökéletesen a testéhez idomul. Keménysége ugyanis a nyomás és a hőmérséklet függvényében változik. Attól sem kell tartania, hogy a párna túl puha vagy túl kemény lesz – eloszlatja a fej nyomását, és így egész éjjel zavartalanul alhat.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

Bio Visco Mind – bio memóriahab

Egyedülálló anyag, ami alkalmazkodik a testsúlyhoz, nyomáshoz és a testhőmérséklethez, és verhetetlen kényelemérzetet kínál. Természetes elemekkel van gazdagítva, mint amilyenek például az alvást segítő és stresszmérséklő esszenciális olajok. Ezenfelül ez az anyag kis terhelést jelent a környezet számára (káros anyagok használata nélkül készül, a szintetikus elemek részét természetes összetevők helyettesítik).

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag biohab
Méret 42x72 cm
Levehető huzat igen
Huzat kiegészítő kezelése illat mikrokapszulák
Kik számára alkalmas allergiások részére, gyermekek részére
Szélesség 42 cm
Hossz 72 cm
Atipikus méretek nem
Alvásra alkalmasság oldalon, háton, hason, univerzális
Magasság 12 cm
Mosás 40°C
Huzat polyester
Jótállás 2 év
5/5
2 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés