[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Párnák és takarók Párnák Párnák bio habból Bio Moore Levandule párna bio memória habból

Bio Moore Levandule párna bio memória habból

5/5
4 értékelés
A viszkoelasztikus anyagból készült Bio Green Mind foam (másképpen bio memory hab) tiszta, természetes olajokat tartalmaz Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a választáshoz
Raktáron - három napon belül Önnél
Szállítás 0 Ft ?
45 990 Ft
Legolcsóbb az elmúlt 30 napban
Levendula a nyugodt alvás érdekében Levendula a nyugodt alvás érdekében Memóriahab az ideális alátámasztás érdekében Memóriahab az ideális alátámasztás érdekében Antiallergén huzat Antiallergén huzat

Párna természetes illóolaj-tartalommal 

A Bio Moore párna magja bio memóriahabot rejt, amely a bőrre és az elalvásra pozitív hatást kifejtő természetes olajokat tartalmaz. A memóriahab tökéletesen idomul a nyaki gerincéhez és a fejéhez, hogy biztosítsa a szükséges támogatást és kényelmet a kellemetlen ellennyomás érzete nélkül, érintésre kellemes legyen és jó legyen rajta feküdni. Ráadásul, az univerzális kialakítása a párnát minden alvási pozícióhoz alkalmassá teszi.

polstar Perdormire
polštář

Az üreges szálú huzat levendula-kivonatot tartalmazó mikrokapszulák gazdagítják, amelyek segítenek békésebben és gyorsabban elaludni. A nagyfokú higiénia biztosítása érdekében a huzat bármikor levehető és mosható. Az elválasztó huzat megvédi a magot a sérülésektől és az elhasználódástól, így hosszú ideig élvezheti a pihentető, zavartalan alvást.

A TERMÉK FŐ ELŐNYEI


UNIVERZÁLIS FORMA MINDEN ALVÁSI POZÍCIÓHOZ

Univerzális formájának köszönhetően a párna minden alvási pozícióhoz alkalmas.

LEVENDULA A BORÍTÓBAN A BÉKÉS ÉS GYORS ALVÁS ELŐSEGÍTÉSE ÉRDEKÉBEN

Az üreges szálas huzat levendula esszenciájú mikrokapszulákkal van dúsítva, amelyek segítenek a békésebb és gyorsabb elalvásban.

polstar Snow Memory

MAGAS HIGIÉNIAI SZÍNVONAL, IDEÁLIS ASZTMÁSOK ÉS ALLERGIÁSOK SZÁMÁRA

A magas szintű higiénia biztosítása érdekében a fedél bármikor eltávolítható és mosható. Az elválasztó huzat megvédi a magot a sérülésektől és a kopástól, így Ön hosszú ideig élvezheti a pihentető, zavartalan alvást.

MEMÓRIAHAB A MAGAS SZINTŰ KÉNYELEMÉRT

A memóriahab tökéletesen követi a nyaki gerinc és a fej alakját, így biztosítja a szükséges alátámasztást és kényelmet anélkül, hogy kellemetlen nyomást gyakorolna a hátra, és kényelmes az érintése és a fekvése.

polštář
prospanek Válasszon párnát az Ön által preferált alvási pozíciónak és a matrac keménységének megfelelően.

A párna és az alvási pozíció


Ha az oldalára fekszik, a párnának a nyaki gerincoszlopot egyenes vonalban kell tartania. A fejét nem szabad egyik oldalra sem fordítani. Ha a hátán alszik, a nyaki gerincnek laposan és természetesen kell feküdnie a párnán. Ha hason fekszik, javasoljuk, hogy olyan párnát válasszon, amely a lehető legalacsonyabb és különleges formájú.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek A magas párnát különösen a puhább matracok, a széles vállúak és az oldalsó alvók fogják értékelni, akiknek jobb fejtámaszt biztosít. Másrészt az alacsonyabb párna keményebb matracokhoz, valamint háton vagy hason alvás esetén alkalmas.

A párna összetétele


  • Mag: bio memóriahab
  • Huzat: 100% üreges szál
polštář

FAQ

prospanek Még mindig nem biztos? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen adunk Önnek tanácsot.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Méret 42x72 cm
Anyag biohab
Levehető huzat igen
Huzat kiegészítő kezelése illat mikrokapszulák
Kik számára alkalmas allergiások részére, gyermekek részére
Szélesség 42 cm
Magasság 12 cm
Atipikus méretek nem
Milyen alvópózhoz alkalmas oldalon, háton, hason, univerzális
Mosás 40°C
Huzat polyester
Jótállás 2 év
Hossz 72 cm
5/5
4 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Ellenőrzött vásárlás
najlepsza poduszka jaka miałam!
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás