[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Egyszemélyes emelt ágyak

A magas ágyaink megkönnyítik az ágyba való be- és kiszállást, valamint extra tárolási lehetőséget nyújtanak az ágy alatt. Ha kérdése van, forduljon tanácsadóinkhoz, írjon nekünk a chaten, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálaton. Ne aggódjon a rossz választás miatt: nálunk a terméket 45 napig visszaküldheti.
Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
5 termék
Amien elegáns dizájnú tömör fa ágy
Minőségi ágyat keres, mellyel évekig meg lesz elégedve? Ne keressen tovább.<br> Az Amien ágy praktikus és egyszerű fejvéggel a megfelelő választás.
Raktáron
310 990 forinttól
Lugo tömörfa ágy természetes
A Lugo ágy egy kis darab természetet varázsol hálószobájába és új élménnyel ajándékozza meg alvás és pihenés közben.
Raktáron
416 990 forinttól
Sion tömörfa ágy
A masszív faágyak gyártásakor kétfajta faanyagot használunk fel. Modern, letisztult és sima felületű bükkfát és a tekintélyes megjelenésű, jellegzetes rajzolatú tölgyet.
Raktáron
512 990 forinttól
Tömörfa ágy Aspen
Magas és szilárd tömörfa ágy
Raktáron
743 990 forinttól
Tömörfa ágy Jona
Légies ágy minőségi bükk- vagy tölgyfából
Raktáron
381 990 Ft
Emelt ágyaink praktikus megoldást nyújtanak, könnyű hozzáférést és alatta további tárolási lehetőségeket biztosítva, így ideálisak kisebb térben élők számára. Az emelt szerkezet lehetővé teszi, hogy az ágy alatti területet maximálisan kihasználjuk, tárolóhelyet biztosítva ruhák, cipők vagy egyéb tárgyak számára.

Ezek az ágyak különösen hasznosak idősek vagy mozgásukban korlátozottak számára, mivel a magasabb fekvőfelület megkönnyíti a be- és kiszállást. Az emelt ágyak nemcsak funkcionálisak, hanem stílusosak is, különböző dizájnokban és anyagokban kaphatók, így könnyen illeszkednek bármilyen hálószoba berendezéséhez.

Válassza emelt ágyainkat, hogy a hálószobája ne csak kényelmes, hanem rendkívül praktikus is legyen, miközben maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret. Élvezze a könnyű hozzáférés és a bőséges tárolási lehetőségek előnyeit, amelyek minden élethelyzetben megkönnyítik a mindennapokat.
Többet megjeleníteni