[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
×
Termékszűrő

Ár

Tömörfa

A matrac mérete a pótágyban

Terhelhetőség 1 személyre

Kihúzható masszív tömörfa ágyak

Tömör fából készült ágyaink tartósak és természetes megjelenésükkel minden hálószobában dísze lehetnek. Ha kérdése van, forduljon tanácsadóinkhoz, írjon nekünk a chaten, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálaton. Ne aggódjon a rossz választás miatt: nálunk a terméket 45 napig visszaküldheti.
Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
2 termék
Theo tömör borovi fenyő ágy
Theo egy emeletes ágy három gyerek számára, amely a pontos kidolgozást kivételes funkcionalitással egyesíti.
Raktáron
165 990 forinttól
Aaron tömör borovi fenyő ágy, természetes színű, 90x200 cm
Aaron tökéletesen egyesít két helyet. Gyermeke alvóhelyét a kedvenc szórakozó-, olvasó- és játszóhelyével.
Megrendelésre
299 990 forinttól
Tömör fából készült ágyaink tartósságukkal és természetes megjelenésükkel minden hálószoba ékei lehetnek. Ezek az ágyak nemcsak rendkívül erősek és stabilak, hanem időtálló szépségükkel is kiemelkednek. A természetes faanyag egyedi mintázata és meleg árnyalatai egyedülálló karaktert kölcsönöznek az ágyaknak, melyek bármilyen stílusú hálószobába tökéletesen illeszkednek.

A tömör fa ágyak gondosan megmunkált részletei és minőségi kivitelezése biztosítja, hogy hosszú éveken át élvezhesse a kényelmet és a nyugalmat, amit ezek az ágyak nyújtanak. Az időtálló dizájn és a természetes anyagok kombinációja eleganciát és melegséget visz otthonába.

Válassza tömör fából készült ágyainkat, hogy hálószobája ne csak kényelmes, hanem rendkívül stílusos is legyen. Élvezze a fa melegségét és a tartós minőséget, melyet ezek az ágyak kínálnak, és teremtsen egy nyugodt, harmonikus alvóteret otthonában.
Többet megjeleníteni