[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Bútorok Állítható fotelek
×
Termékszűrő

Ár

Márka

Állítható fotelek

Állítható foteljeink kényelmes kikapcsolódást biztosítanak, és lehetővé teszik az üléspozíció testreszabását az optimális kényelem érdekében. Ha kérdése van, forduljon tanácsadóinkhoz, írjon nekünk a chaten, vagy hívjon minket az ügyfélszolgálaton. Ne aggódjon a rossz választás miatt: nálunk a terméket 45 napig visszaküldheti.
Többet megjeleníteni
Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
3 termék
Állítható karosszék NORA Wicker
A Nora karosszékbe való befekvéskor úgy fogja magát érezni, mintha felhőn ülne.
Megrendelésre
415 990 Ft
Állítható karosszék PINNACLE
A steppelt részletekkel ellátott párnázott karosszék bútorai büszkeségévé válik, és egy nehéz nap után a Pinnacle székben való üldögélés lesz a legnagyobb jutalom.
Megrendelésre
449 990 forinttól
Állítható karosszék Rowan, i-Hallandale, Charcoal
A Rowan állítható karosszék teljesíti ezt a kívánságát és az olvasással vagy tévénézéssel töltött minőségi pihenésre vonatkozó összes elvárását felülmúlja.
Megrendelésre
459 990 Ft
Állítható foteljeink tökéletes választást jelentenek mindenki számára, aki kivételes kényelmet és személyre szabott pihenési lehetőséget keres. Ezek a bútordarabok úgy lettek megtervezve, hogy maximális komfortot nyújtsanak, miközben lehetővé teszik az üléspozíció egyéni igényekhez való igazítását.

Foteljeink ergonomikus kialakítása támogatja a test természetes formáját, segítve a helyes testtartás megőrzését és csökkentve a hosszabb ideig tartó ülés során fellépő fáradtságot. Az állítható háttámla és lábtartó funkciók révén könnyedén megtalálhatja az Ön számára legkényelmesebb pozíciót, legyen szó olvasásról, tévénézésről vagy akár egy rövid szunyókálásról.

A kiváló minőségű anyagokból készült foteljeink hosszú távon is megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat. A puha, de tartós kárpitok kellemes tapintást biztosítanak, míg a robusztus vázszerkezet stabilitást és tartósságot garantál. Az állítható mechanizmusok könnyen kezelhetők, így bármikor egyszerűen változtathat a pozíción, ahogy az igényei diktálják.

Ezek a fotelok nemcsak a nappaliban, hanem akár egy otthoni dolgozószobában vagy hálószobában is kiváló szolgálatot tehetnek. Kényelmes ülőhelyet biztosítanak a munka közbeni rövid pihenéshez, vagy akár egy hosszú nap végén, amikor szüksége van egy kis nyugalomra és feltöltődésre.
Többet megjeleníteni