[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Rugós matrac memóriahabbal a huzatban Adam 4.5 Ressort, 100x200 cm

Rugós matrac memóriahabbal a huzatban Adam 4.5 Ressort, 100x200 cm

Márka: Perdormire
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 06.03. és 06.07. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
432 990 Ft

Rugós matracot Adam 4.5 Ressort

Az Adam 4.5 Ressort rugós matrac a minőségi megtámasztás és a luxusszintű fekvőérzet kombinációja. A kényelmes 28 cm-es magasság, a 3 cm memóriahabbal és a huzat 1,5 cm-es Extra Soft habjával együtt, olyan érzést biztosít, mintha egy felhőn feküdne. A matrac mindkét oldala használható, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a matrac esetleg nem felelne meg Önnek.

Minőségi zsák rugók, amelyek 7 zónára osztva a hideghabbal együtt minőségi támasztást nyújtanak a hátának. Reggel felfrissültnek és energiával telinek fogja magát érezni. A huzat antiallergén szálakat tartalmaz, amely a habbal együtt kellemes tapintásúvá válik.
 


Legfontosabb jellemzők

✔ 7 ortopéd zóna 
✔ Matrac partnerek számára, amely mindkét oldalról más-más keménységérzetet biztosít 
✔ Antiallergén huzat memória és Extra Soft hab tartalommal 
✔ Minőségi zsák rugók 

Matrac összetétele

Mag: 5 cm hideghab, 14 cm zsák rugó, 5 cm hideghab
Huzat: üreges szál
A: 3 cm memóriahab
B: 1,5 cm Extra Soft hab 
 

4 - Ha szereti a kemény matracokat, akkor rátalált a megfelelőre. Nemcsak keményebb fekvőérzést tapasztal, hanem az egész teste számára elegendő alátámasztást. Akár hason, akár háton alszik, akkor is nagyon kényelmesen és kipihentnek fogja érezni magát.

5 - A nagyon kemény matracokat elsősorban a nagyobb súlykategóriájú vásárlóinknak ajánljuk. A súly a teljes hosszában eloszlik, és kényelmesen ki lehet kelni az ágyból. Ha fekvés közben a nagyon szilárd érzést kedveli, nem fog rosszul járni. Hanyatt fekve is elegendő alátámasztást nyújt.
 

tuhost matrace Wanessa

MATRAC CSOMAGOLÁS

matrace Duo plus Visco

A matrac nem vákuumcsomagolt így szállítás közben teljes méretű. Ennek a kiszerelésnek a mérete megegyezik az Ön által választott termék méretével. Kicsomagolás után a matrac azonnal használható.A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag rugók
Méret 100x200 cm
Szélesség 100 cm
Hossz 200 cm
Huzat kiegészítő kezelése memóriahab, Extra Soft hab
Matrac elhelyezése statikus ágyrács
Kik számára alkalmas partnerek részére, izzadás ellen
Kétoldalúság igen
Keménység 4 - kemény, 5 - nagyon kemény
Mosás 30°C
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 6 év
Matrac magassága 28,5 cm
Atipikus méretek igen
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Levehető huzat nem
Mag magassága 24 cm
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés