[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

KANSAS elegáns magas matrac 90x220 cm

Kansas matrac minőségi anyagokból készült, megnövelt szellőzéssel, a frissítő alvásáért.  Többet megjeleníteni
Márka: Enzio
? Segítség a választáshoz

Méret

Ez a termék már nem vásárolható meg. Hasonló termékek megtekintése ide.
Egyedülálló légáteresztő képesség Egyedülálló légáteresztő képesség Rugós hatás Rugós hatás A matracot nem szükséges megfordítani A matracot nem szükséges megfordítani

Kansas

A Kansas rugós matracot garantáltan megkedveli. Modern kialakítása tökéletesen beleillik bármelyik hálószobába, és alkalmas például boxspring ágyakba, kényelmes helyet teremtve az alváshoz. Az acélrugók a hideghabréteggel biztosítják a teste megtámasztását, hogy ne ébredjen hát- és ízületi fájdalmakkal. A habszivacs huzatnak köszönhetően puha felületre fekszik, mégis érezhető a keménység alatta. Reggel felfrissültnek és energiával telinek fogja érezni magát.
 

Legfontosabb jellemzők

✔ Boxspring ágyakba is alkalmas
✔ Fényűzően elegáns dizájn
✔ 23 cm magas mag
✔ Minőségi alapanyagok - 210 zsákrugó

3 – közepesen puha matrac
A közepesen kemény matrac sokoldalúan alkalmazható minden pozícióban akár oldalt, háton vagy hason alszik. Ha állandóan forgolódik éjszaka, és nem találja a megfelelő pozíciót, akkor ez lesz Önnek az abszolút tökéletes. Elegendő háttámaszt nyújt, ugyanakkor teret enged a vállaknak és a csípőnek.

MATRAC CSOMAGOLÁS

matrace Duo plus Visco

A matrac nem vákuumcsomagolt így szállítás közben teljes méretű. Ennek a kiszerelésnek a mérete megegyezik az Ön által választott termék méretével. Kicsomagolás után a matrac azonnal használható.A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Műszaki paraméterek

Méret 90x220 cm
Keménység 3 - közepesen kemény
Terhelhetőség 1 személyre 120 kg
Levehető huzat nem
Mag magassága 23 cm
Huzat kiegészítő kezelése hideghab
Matrac elhelyezése statikus ágyrács
Anyag rugók
Szélesség 90 cm
Hossz 220 cm
Atipikus méretek igen
Matrac szállítási módja kicsomagolt
Jótállás 3 év
Matrac magassága 24 cm
Kétoldalúság nem
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés