[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok MEMORY BASIC matrac anatómiai zónákkal 90x200 cm
Akció -30 %
több változat

MEMORY BASIC matrac anatómiai zónákkal 90x200 cm

4.8/5
26 értékelés
A Memory Basic matrac huzata öt ortopédiai zónába van átvarrva, amely átvarrások egyenletesen osztják el testsúlyunkat a matracon  Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a választáshoz

A matrac mérete

Raktáron - Az árut 07.22. és 07.26. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
248 990 Ft
174 290 Ft
kedvezmény 30% (megtakarítás 74 700 Ft)
Legalacsonyabb ár 30 nappal a kedvezmény előtt = 248 990 Ft

Az anatómiai zónák és a memory hab érzése  Memory Basic

 
matrace Duo plus Visco

Memory Basic átvarrott anyaga öt ortopédiai zónát képez, melyek szétosztják a test súját a matracon. Ennek köszönhetően a matrac felveszi teste vonalait és így nyújt nagyszerű támaszt.

Mindezt segíti még a matrac belsejében és huzatában található memory hab is. Az alvás így sokkal intenzívebb lesz, ezért reggel kipihenten fog ébredni. A Memory Basic matracok négy szintű merevséget nyújtanak.

polstar Perdormire

Ezért nem kell félnie, hogy rosszul választ. Ha a merevség nem lesz megfelelő, elég, ha kiválaszt egy másikat, amelyik az lesz. A matrac huzata nagy mennyiségű lent tartalmaz, melynek remek nedvszívó képessége van.

Elvezeti a matracból a fölösleges nedvességet, ezzel biztosít egészséges környezetet az alváshoz

Természetes összetételű, lent tartalmazó matrac, mely elvezeti a nedvességet

A választható merevségi szintnek köszönhetően ajánlott párok számára

Minőségi alvés a nagy mennyiségű habnak köszönhetően

Levehető és mosható huzat

MATRAC KEMÉNYSÉG

MATRAC KEMÉNYSÉG

A puha matrac ideális az oldalukon alvó mormotáknak. Feküdjön le és úgy érzi majd magát, mintha egy süppedő felhőn lenne. A matrac megenged a váll és a csípő tájékán, hogy kényelmesen alhasson és ne dőljön el.

Ha ráül az ágyra, nem akar besüppedni a matracba, de ugyanakkor keményen sem szeretne ülni?

A szilárdabb érzetű matrac támasza lesz hátgerincének és segít azt helyes pozícióban tartani akkor is, ha oldalára fordulva fekszik.
 

A középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik és nem tudja megtalálni a helyes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor enged a vállaknak és a csípőnek.


A nagyon kemény matracot elsősorban a nehezebb súlycsoportba tartozó ügyfeleknek ajánljuk. A testsúly a matrac teljes hosszában eloszlik, ön pedig kényelmesen fel tud kelni az ágyból. De ha szereti a nagyon kemény érzetet fekvés közben, nem követ el hibát. Háton fekve megfelelő támaszt nyújt a gerincnek.
 

 

MATRAC ÖSSZETÉTELE

 
Mag:3 cm memory hab, 13 cm hideg hab

A matrac felső része: 2 cm memory hab

složení matrace Memory Basic
18 cm
1

Memóriahab

Ezt a habszivacsot gyakran nevezik lusta vagy viscohabnak, és ahogyan a neve is mutatja, ez egy olyan anyag, amely tökéletesen a testéhez idomul. Keménysége ugyanis a nyomás és a hőmérséklet függvényében változik.
 

 
2

HR hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.st.
 

Flax – lenrostszál

Bár a len már évszázadok óta ismert, tulajdonságai révén még mindig innovatív rostszálnak számít: a higroszkópia magas szintje és a folyadékok azonnali felszívására és elpárologtatására, valamint a nedvesség és a hő gyors elvezetésére való képessége által. A len széles körben ismert pozitív tulajdonságairól, például, hogy mennyire friss és kényelmes. Akárhányszor is mossák ki, megtartja a formáját. Nem okoz allergiát, mert elősegíti a természetes hő- és nedvességcserét. Antisztatikus, mivel kiküszöböli a statikus elektromosságot is.
 

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag Memóriahab, Hideghab
Méret 90x200 cm
A matrac mérete 90x200 cm
Szélesség 90 cm
Hossz 200 cm
Kétoldalúság Igen
Atipikus méretek Igen
Mosás 30°c
Keménység 3 - közepesen kemény, 4 - kemény, 5 - nagyon kemény, 2 - puha
Jótállás 6 év
Matrac magassága 18 cm
Matrac szállítási módja Vákuumcsomagolt
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Levehető huzat Igen
Matrac elhelyezése Állítható ágyrács, Statikus ágyrács
Kik számára alkalmas Partnerek részére, Allergiások részére
4.8/5
26 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Nagyon elégedett vagyok ezzel a matraccal, csodálatosan alszok rajta. Az ügyfélszolgálatot is szeretném megdicsérni, valóban nagyon kedvesek voltak és gyorsan válaszoltak. Az üzlettel és a matraccal kapcsolatosan egyaránt nagyon kellemesek a tapasztalataim, másoknak is tudom ajánlani.

Az üzlet reakciója

2024. 04. 29.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük kedves visszajelzését, nagyon sokat jelent számunkra. A minőséget rendkívül fontosnak tartjuk, ezért nagyon örülünk, hogy az ügyfészolgálatunkkal is elégedett. Az Ön elégedettsége a mi jutalmunk.
Nagyon elégedett vagyok, körülbelül egy hónapja van meg a matrac. Sokkal jobban alszom. Veronika K. a libereci üzletből segített nekem a kiválasztásban, amit nagyon köszönök és üdvözlöm

Az üzlet reakciója

2024. 04. 20.
Kedves vásárló, köszönjük kedves visszajelzését, amelyet nagyon köszönünk. Nagy figyelmet fordítunk a minőségre. Nagyon örülünk az elégedettségének.
A matrac meglepett; kellemesen csalódtunk. Érthető módon eltartott egy ideig, amíg a hátam alkalmazkodott (kb. 4-5 nap). A Na Smetance 16 üzletben Martin úr segített nekünk a kiválasztásban, akinek ezúton is köszönjük!

Az üzlet reakciója

2024. 04. 10.
Kedves vásárló, köszönjük kedves visszajelzését, amelyet nagyon köszönünk. Nagy figyelmet fordítunk a minőségre. Nagyon örülünk, hogy elégedett volt az üzlet személyzetével is. Az Ön elégedettsége a célunk.
Már 2 hónapja van meg a matrac, nagyon jó, tényleg nem akarok reggel felkelni! Már nem fáj a hátam, kiváló befektetés. Teljesen más alvási élmény.

Az üzlet reakciója

2024. 03. 27.
Kedves vásárló, köszönjük kedves visszajelzését, amelyet nagyon köszönünk. Nagy figyelmet fordítunk a minőségre. Nagyon örülünk az elégedettségének.
Mi körülbelül 6-8 évvel ezelőtt vettük, és ez egy game changer az alvásban. Nagyon elégedettek vagyunk és nagyon ajánlom mindenkinek.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás
Eddig nagyon elégedett vagyok

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Nagyon szép matrac és sok lehetőség van a keménység beállítására. Nem ajánlom a Top Care Tencel védő megvásárlását ehhez a matrachoz, mivel csökkenti a memóriahab hatását.
Ellenőrzött vásárlás
M

Az üzlet reakciója

2023. 11. 30.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
A legjobb matrac, amim valaha volt, pedig elég sok volt már a nyaki gerincproblémák miatt. Volt egy Comfort plus 3.0 Cashmere is ettől a márkától és az nem volt megfelelő, mert túl puha vagy kemény volt. Ezt a memory basic-et szubjektíven inkább közepesen keménynek értékelem, bár a gyártó azt állítja, hogy H2 is lehet, ami inkább puha (nő - 167 cm, 57 kg). Nekem megfelel, ahogy a megadott H2-re van összeállítva. Háton fekve támaszt, az oldalamon is és nem nyom sehol. Az ár/érték arány szuper.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásné hodnocení.
nagyon elégedettek vagyunk a matracokkal, soha nem aludtunk még jobban. Kicsit meg kellett szokni, de ez egy teljesen más szintű kényelem. Nagyra értékelem, hogy 4 keménység közül lehet választani, és a vászonhuzatot is, mivel a feleségemnek problémája van az izzadással, és a hálószobánkban is magas a páratartalom. A jövőben biztosan vásárolunk a gyerekeknek is.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že jsme mohli pomoci vyřešit nejen Vaši kvalitu spánku, ale i Vaše potřeby. Spokojenost zákazníka je našim posláním a cílem.
Nem ajánlanám azoknak, akik nem szeretik a memóriahabot. Nagyon meleg. A hölgy a boltban azt mondta, hogy ez egy másik hab és biztosan elégedett leszek, amit nem mondhatok. Részemről maximális elégedetlenség.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Aby klima v lůžku bylo optimální, je důležité správně zvolit i doplňky a lůžkoviny, toto u matrace neslýcháme, jelikož má ještě i len, který napomáhá odvádět teplo i vlhko.
Nagyon szívesen írok véleményt, főleg ha az pozitív. Már három éve megvan a matracunk, és jobban alszunk, mint valaha. Most már memóriahabos párnákat is vásároltunk Önöktől, és remekül alszunk.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz. Vaše spokojenost je našim posláním a cílem.
Először egy keményebb matracot szerettem volna, de örülök, hogy sok tesztelés és az igazi szaktanácsadás után ezt a matracot választottam. A martini üzletben dolgozó hölgy kiszolgálását és szakértelmét meg kell dicsérnem. Ritkán írok véleményt, de ezt ajánlani tudom. köszönjük a feleségemmel együtt

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naší kvalitu a kolegy, kteří jsou spánkovými specialisty. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Egyszerűen nagyszerű matrac. Már a boltban is puhábbnak tűnt, de ott is nagyon jó volt rajta feküdni.A memory foam huzat elképesztően puha, öröm rajta aludni.Azért is választottam, mert lehet változtatni a keménységet, még akkor is, ha úgy érzem, hogy nem lesz rá szükségem. Nagyon jó minőségű matrac elfogadható áron. Vettem hozzá egy ergonomikus párnát is, mert új matracon a legjobb kipróbálni. külön meg kell dicsérnem a somorjai üzletben az asszisztens hozzáállását, így kell kinéznie az ügyfélszolgálatnak :) Tudom, hogy ez egy nagyszerű matrac, de ez egy remek választás. Hozzáértő és profi.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Těší nás, že jste byla spokojena i s přístupem našeho personálu. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
csodálatos matrac. Évek óta nagyon keményhez vagyunk szokva, a boltban először puhának tűnt a memóriahabos matrac, de a hölgy elmagyarázta és biztosította, hogy jó lesz arra, ami mindannyiunkat gyötör. Nem győzzük dicsérni, pedig voltak már rossz tapasztalataink a memóriahabbal. De tényleg nem minden hab egyforma.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Jsme moc rádi, že jste vsadil na naši kvalitu a že jste spokojen i s našimi službami. Největší odměnou je pro nás právě Vaše spokojenost.
Hihetetlenül kényelmes alvás ésszerű áron.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Már 3 hete megvan ez a matrac és össze sem lehet hasonlítani az előző matracunkkal. Gyönyörűen lehet rajta aludni. Nagyra értékelem a lehetőséget, hogy 4 keménység közül lehet választani.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 26.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz a jsme si jí skutečně jistí. Přejeme mnoho spokojených nocí.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 06. 26.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 05. 07.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 03. 11.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 02. 14.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.

Az üzlet reakciója

2024. 01. 17.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše krásné hodnocení, velmi si ho vážíme.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásné ohodnocení, kterého si velmi vážíme.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.