Ágy és matrac vásárlás esetén ingyenes kiszállítás
[email protected]
+36 703460447
Telefonos szaktanácsadásunk hívható: hétfő-péntek 9.00-15.00 óráig
Pénznemet Zárja be a
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok típus szerint Fedőmatracok Topper Visco Classic 7 fedő matrac memóriahabbal, 160x200 cm
Ingyenes kiszállítás
Csak eshop

Topper Visco Classic 7 fedő matrac memóriahabbal, 160x200 cm

Luxusminőségű fedő matrac, amit két habréteg alkot – latex- és hibrid hab, amelyek csupa pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a válogatásnál

Matrac magassága

5 cm 7 cm
Rendelésre - Az árut 19.12. és 23.12. közötti hetekben kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
217 990 Ft
2 év jótállás 2 év jótállás Zónás matrac Zónás matrac Levehető és mosható huzat Levehető és mosható huzat Masszázs profilalkotás Masszázs profilalkotás

Fedő matrac memóriahabbal

Luxusminőségű fedő matrac, amit két habréteg alkot – latex- és hibrid hab, amelyek csupa pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Az első latexréteg Latex Ocean Blue habból készül, rendkívül tartós és kiváló hőszabályozás érzését kínálja az alváshoz. Így nem kell félnie a túlzott izzadástól, éppen ellenkezőleg, élvezheti a nyugodt, zavartalan alvást.

A másik oldal hibrid habból készül, ami rugalmas és egyben rendkívül formázható, ezáltal magasfokú kényelmet és támaszt biztosít a fekvés során. Egyesíti a hideg- és a memóriahab, valamint a latex előnyeit, optimális klímát biztosít a fekhelyen és segít megelőzni a túlzott izzadást. A lehúzható Relaxtic huzat üreges szálat tartalmaz, amely hozzájárul a jobb szellőzéshez és a nedvesség kivezetéséhez a matracból, valamint mérsékli a statikus elektromosságot. Az allergiában szenvedőknek is alkalmas.

 

Kulcstulajdonságok

✔ Lehúzható és mosható huzat
✔ Hipoallergén huzat
✔ Nincs szükség a matrac átforgatására
✔ A meglévő matrac tulajdonságainak javítása


Kinek alkalmas a matrac

Ezt a matracot egyszerűen mindenki megszereti. Legyen az akár kisgyerek, felnőtt vagy allergiában szenvedő.

A matrac összetétele

Mag: 4/6 cm memóriahab

Huzat: 100 % üreges szál

vrchni matrace Topper Visco Classic
Memóriahab

Ezt a habszivacsot gyakran nevezik lusta vagy viscohabnak, és ahogyan a neve is mutatja, ez egy olyan anyag, amely tökéletesen a testéhez idomul.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

A matrac csomagolása

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja. A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták. A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni. Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon). A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

   vakuovaná matrace ProSpánek

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Műszaki paraméterek

Anyag memóriahab
Méret 160x200 cm
Keménység 2 - puha
Levehető huzat igen
Matrac magassága 7 cm
Mag magassága 6 cm
Huzat kiegészítő kezelése Relaxtic
Kik számára alkalmas allergiások részére, gyermekek részére, felnőtteknek részére
Kétoldalúság nem
Szélesség 160 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek nem
Mosás 60°C
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 2 év
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés