[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok MEMORY TOPPER fedőmatrac mamóriahabból 90x200 cm

MEMORY TOPPER fedőmatrac mamóriahabból 90x200 cm

4.8/5
12 értékelés
A fedőmatrac elhelyezhető bármilyen jó állapotban levő klasszikus matracon a nyomás csökkentése és a kényelem növelése érdekében  Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a választáshoz
Raktáron - Az árut 07.22. és 07.26. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
99 990 Ft

Memory Topper fedő matrac memóriahabból

Szeretné kényelmesebbé tenni a már meglévő matracát, hogy nyugodtan alhasson? Mit szólna a memóriahabból készült Memory Topper fedő matrac kipróbálásához? A memóriahab kiváló ergonomikus és pihentető tulajdonságairól ismert. Illeszkedik minden alvópózhoz, valamint tapintásra és fekvésre is kellemes. Ezenfelül a lassú visszaállásának köszönhetően nem fejt ki kellemetlen ellennyomást, ezáltal megakadályozza a felfekvések és a hátfájás kialakulását. A matrac a hipoallergén szálainak köszönhetően az allergiában és asztmában szenvedő személyeknek is alkalmas. A hipoallergén szálakon kívül a huzatban megtalálható még a viszkóz és az üreges szál is, ami kiválóan elvezeti a nedvességet és megakadályozza az ágy túlmelegedését.

 

Legfontosabb jellemzők

✔ Memória hab a huzatban a jobb pihenésért
✔ Alkalmas asztmások és allergiások számára

Ha ráül az ágyra, nem akar besüppedni a matracba, de ugyanakkor keményen sem szeretne ülni?

A középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik és nem tudja megtalálni a helyes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor enged a vállaknak és a csípőnek.

tuhost kryci matrace Memory Topper

Matrac összetétele

Mag: 4 cm memory hab

Huzat: 84 % üreges szál, 16 % viszkóz

vrchni matrace Memory Topper
Memóriahab

Ezt a habszivacsot gyakran nevezik lusta vagy viscohabnak, és ahogyan a neve is mutatja, ez egy olyan anyag, amely tökéletesen a testéhez idomul. Keménysége ugyanis a nyomás és a hőmérséklet függvényében változik.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag Memóriahab
Méret 90x200 cm
A matrac mérete 90x200 cm
Szélesség 90 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek Igen
Mosás 30°c
Keménység 3 - közepesen kemény
Jótállás 2 év
Matrac magassága 6 cm
Matrac szállítási módja Vákuumcsomagolt
Levehető huzat Igen
Mag magassága 4 cm
Kik számára alkalmas Allergiások részére
Kétoldalúság Igen
4.8/5
12 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Egyelőre csak 5 éjszakán át teszteltem és fáj tőle a hátam, viszonylag puha 🙄 Engedtem értékesítő úr győzködésének és a Toppero helyett, amelyért eredetileg mentem, Memory toppert vettem és egyelőre még nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez jó választás volt számomra. Egyébként rendkívül jó minőségű fedőmatrac!

Az üzlet reakciója

2024. 05. 24.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük visszajelzését, nagyon sokat jelent számunkra. A minőséget nagyon fontosnak tartjuk. Megszokott jelenség, hogy az ember a váltást követően akár tizennégy napig is kényelmetlenül érezheti magát, mivel a testnek és az izmoknak hozzá kell szokniuk a változáshoz.
Ellenőrzött vásárlás
Sokkal kellemesebb fekvés, nagyszerű kivitelezés és anyag.

Az üzlet reakciója

2024. 03. 27.
Kedves vásárló, köszönjük kedves visszajelzését, amelyet nagyon köszönünk. Nagy figyelmet fordítunk a minőségre. Nagyon örülünk az elégedettségének.
Ellenőrzött vásárlás
Nagyon ajánlom, a fedőmatrac megfelelt az elvárásaimnak… és tudom, hogy idővel felül is fogja múlni őket 👍

Az üzlet reakciója

2024. 01. 07.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a kedves visszajelzést, ami nagyon sokat jelent számunkra. Nagyon örülünk, hogy elégedett a vásárlással.
Ellenőrzött vásárlás
Minden tökéletesen rendben.... max. elégedettség .

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásné ohodnocení, kterého si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás těší.
Ellenőrzött vásárlás
Minőségi termék, jó rajta aludni, nem csúszkál a matracon, elégedett vagyok

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás
A matrac megfelelt az elvárásaimnak. Tökéletesen működik az eredeti matraccal és az elektromos ágyráccsal. A szállítás időben történt.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás
Egy hét tapasztalata szerint nagyon kellemes puha topper.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Teljesen szuper

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Viszonylag jó matracom volt, de ezzel a topperrel ez egy másik szint.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 04. 20.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Přejeme, ať produkty dlouho slouží.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Těší nás, že jste spokojeni s našimi produkty. Vaše spokojenost je našim posláním a cílem.

Fedezzen fel többet