Ágy és matrac vásárlás esetén ingyenes kiszállítás
[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Pénznemet Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Ingyenes kiszállítás

ADAM matrac hideghabból 100x200 cm

5/5
11 értékelés
Amikor ráfekszik az Adam matracra, kellemes, puha érzés fogadja, a rajta való fekvés során már azonban a testéhez remekül idomuló, merevebb érzésben lesz része. Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a válogatásnál
Rendelésre - Az árut 19.12. és 23.12. közötti hetekben kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
290 990 Ft
3D szellőzőrács 3D szellőzőrács Egyedülálló légáteresztő képesség Egyedülálló légáteresztő képesség Antiallergén huzat Antiallergén huzat

Erős támasztékú és kényelmes huzatú matracok

Ráfekvés után az Adam matrac hozzáalkalmazkodik teste vonalaihoz és így kemény támasztékot biztosít testének. Ezek a matracok ideálisak azoknak a vevőinknek, akik a keményebb érzést részesítik előnyben. Ha egy idő múlva nem felelne meg a merevség, nincs gond. A matrac kétféle érzést biztosít Önnek a huzatokba varrt különféle haboknak köszönhetően. Nincs tehát annál könnyebb dolog, mint megfordítani a matracot, így Ön egy új érzést nyer lefekvéskor. Az Adam matracok előnye a szellőző és anti-allergén huzat, amely alkalmas az allergiások számára is, így egészséges környezetet biztosít alvásához.

 

Legfontosabb jellemzők

✔ Merev matrac kemény támasztékkal
✔ ViscoMind® memóriahabot tartalmazó huzat
✔ Szellőző és ellenálló huzat az egészségesebb alvásért

A szilárdabb érzetű matrac támasza lesz hátgerincének és segít azt helyes pozícióban tartani akkor is, ha oldalára fordulva fekszik.

A nagyon kemény matracot elsősorban a nehezebb súlycsoportba tartozó ügyfeleknek ajánljuk. A testsúly a matrac teljes hosszában eloszlik, ön pedig kényelmesen fel tud kelni az ágyból. De ha szereti a nagyon kemény érzetet fekvés közben, nem követ el hibát. Háton fekve megfelelő támaszt nyújt a gerincnek.

tuhost matrace Adam

Matrac összetétele

Mag: 18 cm hideg hab

a matrac felső része: 2 cm memory hab

a matrac alsó része: 1,5 cm Extra Soft hab

matrace Adam
HR hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

Memóriahab

Ezt a habszivacsot gyakran nevezik lusta vagy viscohabnak, és ahogyan a neve is mutatja, ez egy olyan anyag, amely tökéletesen a testéhez idomul. Keménysége ugyanis a nyomás és a hőmérséklet függvényében változik.

Extra Soft hab

Ennek a habnak sokkal jobb tulajdonságai vannak, mint a hagyományos alapanyagoknak. Sokkal puhábbnak érzi, mivel tízszer puhább, mint a többi alapanyag. A Super Soft textília kellemesen körül veszi Önt alvás közben. Mindenkinek javasolt, aki szereti a puha, a test formájához tökéletesen idomuló, ugyanakkor a természetes feszességet és alátámasztást megőrző termék nyújtotta érzést.

A matrac csomagolása

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja. A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták. A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni. Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon). A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

   vakuovaná matrace ProSpánek

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag memóriahab, hideghab
Méret 100x200 cm
Keménység 4 - kemény, 5 - nagyon kemény
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Levehető huzat nem
Matrac magassága 22 cm
Mag magassága 18 cm
Huzat kiegészítő kezelése Huzat A oldal: memóriahab. Huzat B oldal: extra soft hab
Matrac elhelyezése statikus ágyrács
Kik számára alkalmas partnerek részére
Kétoldalúság igen
Szélesség 100 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek igen
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 6 év
5/5
11 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Materac taki jakiego szukaliśmy, wysypiamy się na nim i zniknął ból kręgosłupa
Matrace ADAM je nejlepší matrace v sortimentu prospánku. Už doma máme 3tí a jsme všichni nadmíru spokojení. Měli jsme i drahé tempury ale ty jsme museli dát pryč. Tohle je ono 5*
matrace máme už 4 roky a predvčerom sme šli kúpiť tieto isté aj deťom. Preferujeme pevné matrace a tento nám maximálne sedí. Dá sa aj nastaviť z dvoch strán, čo je super, ja mám na tvrdej strane, manželka na mäkšej. Odporúčame.
Nejlepší matrace jakou jsme kdy měli. Děkuju na prodejnu pardubice za pomoc s výběrem!
Skvělá