[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok méret szerint Matracok 90x200 cm Kétoldalas, zónás matrac Bohemia Medium/Hard, 90x200 cm

Kétoldalas, zónás matrac Bohemia Medium/Hard, 90x200 cm

5/5
4 értékelés
Ahogy a nevéből is kitűnik, a Bohemia matracot a Cseh Köztársaságban gyártják, így biztos lehet a kiváló minőségében. Többet megjeleníteni
Márka: Ahorn
? Segítség a választáshoz

Méret

90x200 cm
Raktáron - három napon belül Önnél
Szállítás 0 Ft ?
104 990 Ft
Az elmúlt 30 napban a legalacsonyabb ár 83 990 Ft volt
Zónás matrac Zónás matrac 2 féle merevség 2 féle merevség Levehető és mosható huzat Levehető és mosható huzat

Kétoldalas, zónás matrac

Ahogy a nevéből is kitűnik, a Bohemia matracot a Cseh Köztársaságban gyártják, így biztos lehet a kiváló minőségében. A felület 7 zónája tökéletesen követi a test íveit, és biztosítja a szükséges alátámasztást alvás közben. Az elnehezült lábakat megtámasztja, a fej alatt kissé puhább. Az egyes testrészek támasztását kiegyensúlyozza, hogy úgy érezze, mintha felhőpaplanon feküdne.

A hatékony csepp alakú kivágások elvezetik a felesleges nedvességet, egyúttal lágyítóan hatnak az érzékeny vállrészekre. Ezenkívül minden egyes habréteg hosszanti bevágások révén szellőzik, amelyek segítenek fenntartani a matracban az egészséges környezetet, hogy az alvás pihentető és zavartalan legyen.

A kényelmes Medicott huzat teljesen körbecipzározható. Két részre van osztva, hogy mosás közben a kezelése egyszerű legyen. A matracot elválasztó huzattal is ellátjuk, hogy meghosszabbítsuk az élettartamát és megvédjük a magot.

 

Legfontosabb jellemzők

✔ Levehető huzat Medicott technológiával
✔ Kétfajta fekvőérzetből választhat
✔ Remek ár-érték arány


Kinek alkalmas a matrac

Ha Ön történetesen allergiás, vagy csak kedveli a cseh gyártmányú termékeket, akkor ezt biztosan megkedveli. Minden egyes felnőtt, aki lefekszik erre a matracra, garantáltan jól alszik, és reggel jó hangulatban ébred.

Ugye nem szeretné, ha belesüppedne, amikor ráül, és keménynek érezné?

Az egyik felén közepesen kemény matrac sokoldalúan alkalmazható minden pozícióban, akár oldalt, a hátán vagy a hasán alszik. Ha az éjszaka folyamán állandóan forgolódik, és nem találja a megfelelő pozíciót, akkor pontosan ez lesz Önnek az ideális. Megfelelő háttámaszt nyújt, ugyanakkor teret enged a vállaknak és a csípőnek.

Ha megfordítja, akkor az a fele lesz kemény. Ha ráfekszik, nemcsak keményebbnek fogja érezni, de az egész teste megfelelő alátámasztásban részesül. Akár hason, akár háton alszik, akkor is nagyon kényelmesnek és kipihentnek fogja érezni magát.

A matrac keménysége Bohemia Medium/Hard

Matrac összetétele

Matracmag: 9 cm PUR-hab, 6 cm hideg hab

Matrac huzat: 60 % üreges szál, 40 % pamut

matrac Bohemia Medium/Hard
PUR hab

A PUR habmatracok rugalmasak, méretstabilak és a gerincét tekintve jó anatómiai tulajdonságokkal rendelkeznek

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező töltőanyag. Ilyen tulajdonságok például, hogy 60 °C-on moshatók, a mérete maradandó, gyorsan szárad és antiallergén, így a textília az allergiások és az asztmások számára is alkalmas. Könnyedségével és puhaságával is kitűnik.

Hideghab

A hideghab biztosítja a szükséges alátámasztást és egyenletesen osztja el a nyomást a matrac teljes felületén.

Pamut

Tiszta természetes anyag, amely alkalmas az érzékeny bőrű emberek vagy az allergiában szenvedők számára. Jó légáteresztő képességgel és kiváló nedvességelvezetéssel rendelkezik, ami segít fenntartani a tisztaságot az alvás során.

Medicott

A Medicott textília elvezeti a felesleges nedvességet és meggátolja a baktériumok elszaporodását. Tiszta és egészséges környezetben élvezheti a zavartalan alvást. A huzat bármikor levehető és legfeljebb 60 °C-on (ennél a hőmérsékletnél elpusztulnak a baktériumok) mosható.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Műszaki paraméterek

Méret 90x200 cm
Keménység 3 - közepesen kemény, 4 - kemény
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Levehető huzat igen
Matrac magassága 16 cm
Mag magassága 15 cm
Huzat kiegészítő kezelése Medicott
Matrac elhelyezése statikus ágyrács, állítható ágyrács
Anyag hideghab, PUR hab
Kétoldalúság igen
Szélesség 90 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek igen
Mosás 60°C
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 3 év
Kik számára alkalmas allergiások részére
5/5
4 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás