[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Wanessa hideghab matrac, 80x210 cm

4.7/5
115 értékelés
A Wanessa matrac hideghab monoblokkot rejt magában, amely elsősorban gyermekek számára alkalmas.  Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 08.05. és 08.09. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
67 990 Ft

Hideghab matracok Wanessa

 
matrace Duo plus Visco

A Wanessa matrac univerzális és egyszerűen mindenki imádni fogja. Nem túl puha, tehát lefekvéskor nem fog besüppedni, ugyanakkor nem is túlzottan kemény. Megfelelően szilárd támaszt biztosít hátának, amely így a reggeli ébredéskor nem fog fájni. Ha szeret háton fekve aludni és fekvéskor a szilárdabb érzetet részesíti előnyben, ez a matrac ideális választás az ön számára.

A hab pórusos szerkezete gondoskodik a természetes nedvesség elvezetéséről és fokozza a szellőzést. Így nem kell amiatt aggódnia, hogy valahol penész jelenne meg rajta.

A matrac magját alkotó hideghab gyermekek számára is alkalmas. Egész testüknek megfelelő támaszt biztosít, hogy ne ferdüljön el a gerincük és ne ébredjenek fájdalommal.

polstar Perdormire

Tulajdonságainak köszönhetően a Wanessa nagyon jó választás nyaralókba és vendégszobákba is.

A matrac huzata üreges szálakból készül, ami rendkívül higiénikus és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. Egyszerűen és minden nehézség nélkül lehúzható és kimosható. Ezáltal maximális tisztaságot és egészséges alvást biztosít. Ráadásul a huzat hipoallergén, tehát ezentúl sem a por, sem az atkák nem fogják zavarni éjszakáit.

Prodyšný potah matrace

Szellőző és ellenálló huzat az egészségesebb alvásért

snímatelný potah matrace

Levehető és mosható huzat

Matrace vhodná i pro alergiky

Antiallergén huzat

Tužší matrace

Merev matrac kemény támasztékkal

MATRAC KEMÉNYSÉG

tuhost matrace Bordato
A szilárdabb érzetű matrac támasza lesz hátgerincének és segít azt helyes pozícióban tartani akkor is, ha oldalára fordulva fekszik.

MATRAC ÖSSZETÉTELE

 
Mag: 14 cm hideg hab
Huzat: Üreges szál

složení matrace Wannesa

14 cm
1

HR hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag hideghab
Méret 80x210 cm
Szélesség 80 cm
Hossz 210 cm
Kik számára alkalmas allergiások részére, gyermekek részére
Kétoldalúság nem
Atipikus méretek igen
Keménység 4 - kemény
Matrac szállítási módja kicsomagolt
Jótállás 2 év
Matrac magassága 14 cm
Mosás 30°C
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Levehető huzat igen
Matrac elhelyezése állítható ágyrács
4.7/5
115 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Ellenőrzött vásárlás
T
Ellenőrzött vásárlás
Közepesen puha matrac. Kényelmes. A kialakítása nagyon jó. Nem tartom soknak érte az árat. :)
Nem rossz, kicsit vékony.
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás
Bezva matrace pro

Az üzlet reakciója

2024. 06. 24.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás
Objednavali jsme pro dceru, vse v pohode

Az üzlet reakciója

2024. 06. 20.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás
A matracot gyerekeknek ajánlom

Az üzlet reakciója

2024. 05. 10.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük kedves visszajelzését, nagyon sokat jelent számunkra. A minőséget rendkívül fontosnak tartjuk, ezért elégedettsége nagy öröm számunkra.
Ellenőrzött vásárlás
A matrackeménység megfelel az elképzelésnek. A gyerekek elégedettek

Az üzlet reakciója

2024. 05. 09.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük kedves visszajelzését, nagyon sokat jelent számunkra. A minőséget rendkívül fontosnak tartjuk, ezért elégedettsége nagy öröm számunkra.
Ellenőrzött vásárlás
Nem vagyok megelégedve ennek az üzletnek a szolgáltatásiaval. Semmilyen információ a kiszállítás idejének meghosszabbításával kapcsolatban. 2 hétig senki nem hívott, hogy a matrac még mindig hiányzik és nem elérhető. Természetesen a kiszállításról sem értesítettek. Maga a matrac sem éri meg a pénzét - közönséges habszivacs.
Ellenőrzött vásárlás
A keményebb matracok egyike, de egy idő után megszokja az ember. Egyébként a matrac rendben van. A kiszállítás is zökkenő mentes volt.

Az üzlet reakciója

2024. 02. 18.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a csodás visszajelzést, ami nagyon sokat jelent számunkra. Nagyon örülünk, hogy elégedett és hogy az általunk kínált minőséget választotta.
Ellenőrzött vásárlás
A matrac egyáltalán nem olyan kemény, mint vártam, aminek örülök. Elégedett vagyok, megfelelő termék a 3-éves gyermekem számára.

Az üzlet reakciója

2024. 02. 14.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a csodás visszajelzést, ami nagyon sokat jelent számunkra. A minőségre fokozott figyelmet fordítunk, ezért nagyon örülünk, hogy elégedett.
Ellenőrzött vásárlás
Szeretem a kemény matracot, de eleinte, a kicsomagolást követően féltem, hogy nem lesz-e túl kemény, de meg lehet szokni és most már nem cserélnék. A matrac nagyon kellemes, meg sem rezzen, mikor átfordulok rajta és ezért a pénzért valóban szuper. Hordozáskor nem nehéz. Ajánlom mindenkinek, nemcsak gyerekeknek, ahogyan az fel van tüntetve.

Az üzlet reakciója

2024. 02. 08.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a csodás visszajelzést, ami nagyon sokat jelent számunkra. A minőségre fokozott figyelmet fordítunk, ezért nagyon örülünk, hogy elégedett.
Ellenőrzött vásárlás
A matrac nagyon kényelmes, minden ígéretet teljesített. Egyedüli dolog, amit kifogásolnék, hogy a huzatnak csak három oldalán van cipzár, így nem osztható két részre. Lesz mit csinálni, hogy mosás után visszahúzzam a matracra.

Az üzlet reakciója

2024. 02. 02.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a csodás visszajelzést, ami nagyon sokat jelent számunkra. A Wanessa matrac huzatában nincs töltet, ezért nem lesz nehéz visszahúzni a matracra. Nagyon örülünk, hogy elégedett.
Ellenőrzött vásárlás
A matrac jól néz ki, a minőségét egyelőre nem tudom megítélni, a kiszállítás pedig gyors volt, de nem tudom, kinek az ötlete volt az A5-ös, információkat tartalmazó címkét közvetlenül a matrachuzatra ragasztani, nem pedig a műanyag fóliára, amelybe a matrac be volt csomagolva – csak azért tudtam leszedni, mert a huzat láthatóan sérült volt és néhány szál ki volt húzva, a címke olyan erősen tartott, hogy attól féltem, kilyukasztom a huzatot, ezért tényleg nagyon óvatosan szedtem le. ... Sajnos erre nem találok szavakat, a huzat mosható, tehát egyszerűen le kellett róla szednem a címkét...

Az üzlet reakciója

2023. 12. 31.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a visszajelzést, ami nagyon fontos számunkra. A matracon lévő címke az esetleges reklamációk miatt van rajta, és hogy elkerüljük annak elvesztését. Olyan információkat is tartalmaz, amelyekre az esetleges reklamációnál szükség van. A címke nem úgy lett felragasztva, hogy azt letépjék, a huzat vele együtt is mosható.
Ellenőrzött vásárlás
Jó aludni rajta és nagyon jól esik az alvás rajta :)

Az üzlet reakciója

2023. 12. 16.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a kedves értékelést, nagyon sokat jelent számunkra. Nekünk a legnagyobb jutalom az Önök elégedettsége.
Ellenőrzött vásárlás
Ennyi pénzért nagyszerű :-)

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a kedves értékelést.
Ellenőrzött vásárlás
Pe

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásné ohodnocení.
Ellenőrzött vásárlás
A csomagban a matrac olyan volt, mint egy lepény, kicsomagolás után "felfújódott" normál méretűre, úgy tűnik, rendben van. Nem volt lehetőség arra, hogy felár ellenében jobb huzatot válasszunk.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu, které si velmi vážíme, pokud byste měla příště zájem, napište nám na [email protected]. Matraci nabízíme velmi podobnou s vyplněným potahem, jen pod jiným názvem a s malinko jinou výškou. :-) Jak matrace vypadá, určuje výrobce a nemůžeme ji měnit.
Ellenőrzött vásárlás
nagyszerű matrac, ideális gyermekeknek vagy azoknak, akik a keményebb matracokat kedvelik. Hirtelen a lányom egész éjjel a saját ágyában alszik. Ha ezt tudtam volna, sokkal hamarabb megvettem volna. :)

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz. Přejeme, ať matrace dobře slouží dlouhá léta.
Ellenőrzött vásárlás
A matracot a 11 éves lányomnak rendeltem, tökéletesen alszik.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážená zákazníku, děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Vaše spokojenost je naší odměnou.
Ellenőrzött vásárlás
A matrac a kicsomagolás után azonnal felfújódott, egy kicsit keményebb, talán egy hároméves gyermek számára nem lesz túl kemény. És remélhetőleg legalább tíz évig kitart.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Pro dítě je pevná matrace nejideálnější, jelikož po dobu vývoje potřebuje mít pevnou oporu v zádech.
Ellenőrzött vásárlás
Nagyon jó Costa benefit

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás
A leírás ellenére a matracot nagyon keménynek érzem, és a fiam nem akar rajta aludni.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Máte pravdu, že matrace je pevnější, pro správný vývoj dětí je to ale důležité. Dokud se vyvíjí, měli by mít matraci pevnou, abyste neriskovala skoliózu a jiné potíže se zády v budoucnu. Také vždy chvíli trvá, než si tělo na změnu zvykne.
Ellenőrzött vásárlás
A 3.sz. keménység számomra inkább 2-nek, a 4.sz. keménység pedig inkább 3-nak tűnik, ha egy másik matraccal hasonlítom össze, amelynek a keménysége 4. De nekem megfelel, főleg az oldalamon alszom

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost. Matrace Wanessa má tuhost jen jednu pevnější. :-)
Ellenőrzött vásárlás
Régóta keresgéltük a megfelelő matracot a kétéves kislányunknak A vélemények és ajánlások alapján választottuk a vanessát és elégedettek vagyunk. Nagyon kényelmes matrac.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás
Za tu

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás
Nagyon kényelmes, pont elég kemény

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.