[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Petit Spring Fresh 1500 4.5 rugós matrac, 120x200 cm
Akció -30 %
több változat

Petit Spring Fresh 1500 4.5 rugós matrac, 120x200 cm

A Petit Spring Fresh 1500 4.5 rugós matracot nemcsak a minőségi kivitelezés jellemzi, hanem a Probiotic huzat is, amelynek speciális szálkezelése hozzájárul számos allergén teljesen természetes úton történő csökkentéséhez. Az aktív probiotikumok alkalmazása a szövetben csökkenti a penész, a káros baktériumok és a poratkák elszaporodását.  Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 08.12. és 08.16. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
665 990 Ft
466 190 Ft
kedvezmény 30% (megtakarítás 199 800 Ft)
Legalacsonyabb ár 30 nappal a kedvezmény előtt = 665 990 Ft

Rugós matrac levehető huzattal 

A Petit Spring Fresh 1500 4.5 rugós matracot nemcsak a minőségi kivitelezés jellemzi, hanem a Probiotic huzat is, amelynek speciális szálkezelése hozzájárul számos allergén teljesen természetes úton történő csökkentéséhez. Az aktív probiotikumok alkalmazása a szövetben csökkenti a penész, a káros baktériumok és a poratkák elszaporodását. A probiotikumok segítenek tisztán és frissen tartani a matracot. Ez a szabadalmaztatott technológia nemcsak természetes, hanem az egészségre 100 %-ban ártalmatlan. A probiotikumokat mikrokapszulák révén juttatják a szövetbe, amelyek inaktívak, a tartalmuk pedig csak a matrac használata során történő mozgás hatására szabadul fel. További előnye, hogy a matrac mindkét oldala különböző keménységgel rendelkezik. Kényelmes magassága a térdeit is tehermentesíti, amikor felkel a matracról. Ha Ön ad a minőségre, akkor ez a matrac lesz Önnek a legjobb.

 

Legfontosabb jellemzők

✔ Levehető huzat Probiotic szálkezeléssel
✔ Minőségi alapanyagok a magban
✔ Allergiásoknak és asztmásoknak is alkalmas
✔ Partnerek számára kiváló, mert kétfajta keménységből választhatnak

A puha matrac ideális az oldalukon alvó mormotáknak. Feküdjön le és úgy érzi majd magát, mintha egy süppedő felhőn lenne. A matrac megenged a váll és a csípő tájékán, hogy kényelmesen alhasson és ne dőljön el.

Ha ráül az ágyra, nem akar besüppedni a matracba, de ugyanakkor keményen sem szeretne ülni?

A középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik és nem tudja megtalálni a helyes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor enged a vállaknak és a csípőnek.

tuhost matrace Air Massage Memory 3.0

A matrac összetétele

  • A huzat A oldala: 2 cm Clima Fresh hab, 67 % üreges szál, 33 % viszkóz
  • A huzat B oldala: 2 cm Extra Soft hab, 67 % üreges szál, 33 % viszkóz
  • Mag: 3 cm hideghab, 14 cm zsákrugó, 3 cm hideghab
Pružinová matrace Petit Spring Fresh 1500 4.5

MATRAC CSOMAGOLÁS

matrace Duo plus Visco

A matrac nem vákuumcsomagolt így szállítás közben teljes méretű. Ennek a kiszerelésnek a mérete megegyezik az Ön által választott termék méretével. Kicsomagolás után a matrac azonnal használható.A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag Memóriahab, Hideghab, Rugók
Méret 120x200 cm
A matrac mérete 120x200 cm
Szélesség 120 cm
Hossz 200 cm
Matrac elhelyezése Statikus ágyrács, Lécek
Kik számára alkalmas Partnerek részére, Allergiások részére
Kétoldalúság Igen
Keménység 3 - közepesen kemény, 2 - puha
Matrac szállítási módja Kicsomagolt
Jótállás 12 év
Matrac magassága 26 cm
Atipikus méretek Igen
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Levehető huzat Igen
Mag magassága 20 cm
Huzat kiegészítő kezelése Clima fresh, Extra soft, Viszkóz, Üreges szál
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés