[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Green Comfort M rugós matrac 90x200 cm
Akció -40 %

Green Comfort M rugós matrac 90x200 cm

5/5
2 értékelés
A matracban felhasznált modern anyagok minden testrésznek optimális alátámasztást biztosítanak, helyesen oszlatják el a zónák terhelését alvás közben.  Többet megjeleníteni
Márka: Enzio
? Segítség a választáshoz

A matrac mérete

90x200 cm
Raktáron - Az árut 07.29. és 08.02. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
305 990 Ft
183 590 Ft
kedvezmény 40% (megtakarítás 122 400 Ft)
Legalacsonyabb ár 30 nappal a kedvezmény előtt = 611 980 Ft

Green Comfort M

Az ortopéd habszivacsos Green Comfort M rugós matracon úgy fog aludni, mint egy bárányfelhőn. A rugókból álló mag minden alvási pozícióra reagál, így nem fog kényelmetlen érzéssel felébredni.
A speciális Orthofoam ortopéd habnak köszönhetően úgy ébredhet, hogy nem fáj a háta. A matrac másik előnye a 30 cm-es magasság.

Kinek alkalmas a matrac
A matrac minden súlykategóriájú ember számára kiváló, ezért valóban mindenki megpihenhet rajta.

Legfontosabb jellemzők

✔ Minden alvási pozícióra reagál
✔ A matracot díjmentesen házhoz szállítjuk
 

Közepesen puha matrac

Se túl kemény, se túl puha, egyszóval az arany középút.
A közepesen puha matrac sokoldalúan alkalmazható minden pozícióban, akár oldalt, háton vagy hason alszik. Ha állandóan forgolódik éjszaka, és nem találja a megfelelő pozíciót, akkor ez lesz Önnek az abszolút tökéletes választás. Megfelelő háttámaszt nyújt, ugyanakkor teret enged a vállaknak és a csípőnek.

tuhost matrace

MATRAC CSOMAGOLÁS

matrace Duo plus Visco

A matrac nem vákuumcsomagolt így szállítás közben teljes méretű. Ennek a kiszerelésnek a mérete megegyezik az Ön által választott termék méretével. Kicsomagolás után a matrac azonnal használható.A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Műszaki paraméterek

Anyag Rugók
Méret 90x200 cm
A matrac mérete 90x200 cm
Szélesség 90 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek Nem
Matrac szállítási módja Kicsomagolt
Keménység 3 - közepesen kemény
Matrac magassága 30 cm
Jótállás 3 év
Terhelhetőség 1 személyre 150 kg
Levehető huzat Nem
Matrac elhelyezése Statikus ágyrács
Kétoldalúság Nem
5/5
2 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

A matracok nagyszerűek, egy hét használat után maximális elégedettség.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.