[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok méret szerint Matracok 140x200 cm Kétoldalas szendvics matrac Classica Foam Duo, 140x200 cm

Kétoldalas szendvics matrac Classica Foam Duo, 140x200 cm

Ha igazán jól szeretné kialudni magát, akkor válassza a Classica Foam Duo matracot. A kiváló minőségű hideghabból készült réteg hozzásegíti, hogy jobban ellazuljon és megtámasztja a hátát.  Többet megjeleníteni
Márka: Ahorn
? Segítség a választáshoz

Méret

Ez a termék már nem vásárolható meg. Hasonló termékek megtekintése ide.

Kétoldalas szendvics matrac

Ha igazán jól szeretné kialudni magát, akkor válassza a Bohemia Soft matracot. A kiváló minőségű hideghabból készült réteg hozzásegíti, hogy jobban ellazuljon és megtámasztja a hátát. A kétoldalas szendvicsmatrac ideális megoldást kínál párok számára. Csak megfordítja és kiválasztja az igényeinek megfelelő keménységet. A megfelelő testtartást a matrac 5 anatómiai zónára való felosztása biztosítja, amelyek megfelelően reagálnak az egyes testrészek terhelésére, és biztosítják a szükséges alátámasztást. Kissé más érzést kelt a feje alatt, mint a vállai, a háta, a medencéje vagy a lábai alatt.

A strapabíró Stress Free huzat körbecipzározható. Kettéválaszthatja, és kényelmesebben tud róla gondoskodni. A matrac magjának a védelmét és a nem kívánt sérülések ellen a matracot elválasztó huzat is védi.

 

Legfontosabb jellemzők

✔ Levehető huzat StressFree technológiával
✔ Egyedülálló légáteresztő képesség
✔ Kétfajta fekvőérzetből választhat


Kinek alkalmas a matrac

A Bohemia Soft matracot bárki használhatja, aki nyugodtan szeretne elaludni, és ezt az anatómiai zónák és a StressFree huzat lehetővé teszik. Minden allergiás hálás lesz érte, hogy végre normálisan tud aludni.

Ugye nem szeretné, ha belesüppedne, amikor ráül, és keménynek érezné?

Az egyik felén közepesen kemény matrac sokoldalúan alkalmazható minden pozícióban, akár oldalt, a hátán vagy a hasán alszik. Ha az éjszaka folyamán állandóan forgolódik, és nem találja a megfelelő pozíciót, akkor pontosan ez lesz Önnek az ideális. Megfelelő háttámaszt nyújt, ugyanakkor teret enged a vállaknak és a csípőnek.

Ha megfordítja, akkor az a fele lesz kemény. Ha ráfekszik, nemcsak keményebbnek fogja érezni, de az egész teste megfelelő alátámasztásban részesül. Akár hason, akár háton alszik, akkor is nagyon kényelmesnek és kipihentnek fogja érezni magát.

A matrac keménysége Classica Foam Duo

Matrac összetétele

Matracmag: 4 cm PUR-hab, 9 cm PUR-hab, 4 cm hideg hab

Matrac huzat: 63 % üreges szál, 37 % pamut

matrac Classica Foam Duo
PUR hab

A PUR habmatracok rugalmasak, méretstabilak és a gerincét tekintve jó anatómiai tulajdonságokkal rendelkeznek.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező töltőanyag. Ilyen tulajdonságok például, hogy 60 °C-on moshatók, a mérete maradandó, gyorsan szárad és antiallergén, így a textília az allergiások és az asztmások számára is alkalmas. Könnyedségével és puhaságával is kitűnik.

Hideghab

A hideghab biztosítja a szükséges alátámasztást és egyenletesen osztja el a nyomást a matrac teljes felületén.

Pamut

Tiszta természetes anyag, amely alkalmas az érzékeny bőrű emberek vagy az allergiában szenvedők számára. Jó légáteresztő képességgel és kiváló nedvességelvezetéssel rendelkezik, ami segít fenntartani a tisztaságot az alvás során.

StressFree huzat

Puha és kellemes tapintású. Természetes pamutszálakat tartalmaz, amelyek az üreges szálakkal együtt elvezetik a nedvességet, és megvédik az ágyat a baktériumok és penészgombák elterjedésétől.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Műszaki paraméterek

Anyag hideghab, PUR hab
Méret 140x200 cm
Szélesség 140 cm
Hossz 200 cm
Huzat kiegészítő kezelése StressFree
Matrac elhelyezése statikus ágyrács, állítható ágyrács
Kik számára alkalmas allergiások részére
Kétoldalúság igen
Keménység 3 - közepesen kemény, 4 - kemény
Mosás 60°C
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 2 év
Matrac magassága 18 cm
Atipikus méretek igen
Terhelhetőség 1 személyre 120 kg
Levehető huzat igen
Mag magassága 17 cm
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés