[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok méret szerint Matracok 90x200 cm 1+1 Bohemica Sport Bamboo matrac az egészséges életvitel szerelmeseinek, 90x200 cm

1+1 Bohemica Sport Bamboo matrac az egészséges életvitel szerelmeseinek, 90x200 cm

4.5/5
4 értékelés
Modern, cseh gyártású matrac a sportot kedvelő ügyfeleknek. Svéd technológia segítségével készült.  Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a választáshoz

Méret

80x200 cm 90x200 cm
Megrendelésre - Az árut 06.03. és 06.07. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
165 980 Ft

Matrac az egészséges életvitel szerelmeseinek

 
matrace

Modern, cseh gyártású matrac a sportot kedvelő ügyfeleknek. Svéd technológia segítségével készült. Hét anatómiai zónát tartalmaz, két különböző szilárdsági szinttel a maximális kényelem biztosítása érdekében.

A matrac felületébe masszázsprofil van beépítve, amely ellazítja a megterhelt izmokat.


A tartós Flexifoam® habnak köszönhetően számíthat a matrac hosszú élettartamára. A mosható BAMBOO huzatot kiváló nedvességelvezetés jellemzi.

2-féle fekvési mód közüli választás lehetősége

2-féle fekvési mód közüli választás lehetősége

Lehúzható huzat

Lehúzható huzat

Egyedülálló légáteresztés

Egyedülálló légáteresztés

Az izzadás és túlmelegedés mérséklése

Az izzadás és túlmelegedés mérséklése

MATRAC KEMÉNYSÉG

tuhost matrace

középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik és nem tudja megtalálni a helyes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor enged a vállaknak és a csípőnek.

szilárdabb érzetű matrac támasza lesz hátgerincének és segít azt helyes pozícióban tartani akkor is, ha oldalára fordulva fekszik.
 

MATRAC ÖSSZETÉTELE

 
Mag: 4 cm hideghab
7 cm hideghab
4 cm hideghab

Huzat:100 % üreges szál

složení matrace
16 cm
1

Hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

Üreges szál

Töltőanyag csupa pozitív tulajdonsággal. Ezek közé sorolható pl. a 60 °C-on való mosás lehetősége, az alaktartósság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően az anyag alkalmas az allergiában és asztmában szenvedőknek. Továbbá könnyedségével és légiességével is kitűnik.

Bamboo

A huzat akár 60 °C-on is mosható a tiszta és higiénikus fekvőhely biztosítása érdekében. Higroszkóp és antibakteriális hatású felületkezeléssel van ellátva, ezáltal megakadályozza a penész keletkezését és a baktériumok szaporodását. Alkalmas a nagyon izzadó és allergiában szenvedő személyeknek.

 

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Tropico

A hazai Tropico márka nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az eladott matracok és az elégedett vásárlók milliói úgy váltak valóra, hogy minden második cseh vagy szlovák a Tropico termékeiken alszik. A környezetkímélő gyártás minősített és az egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásán alapul. Hitvallásuk az innováció és a szabadalmak, amelyeket évről évre sikerrel szereznek meg a termékeikhez.

 

společnost Stearns & Foster

Műszaki paraméterek

Anyag hideghab
Méret 90x200 cm
Szélesség 90 cm
Hossz 200 cm
Matrac elhelyezése statikus ágyrács, állítható ágyrács
Kik számára alkalmas allergiások részére, partnerek részére, felnőtteknek részére
Kétoldalúság igen
Atipikus méretek nem
Keménység 3 - közepesen kemény, 4 - kemény
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 3 év
Matrac magassága 16 cm
Mosás 60°C
Terhelhetőség 1 személyre 115 kg
Levehető huzat igen
Mag magassága 15 cm
4.5/5
4 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Ellenőrzött vásárlás
Kvalita, spokojenost.

Az üzlet reakciója

2024. 03. 27.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 03. 16.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 03. 07.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 11. 30.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.