[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Bohemica Family Comfort 24 matrac mindenkinek, 80x200 cm

Bohemica Family Comfort 24 matrac mindenkinek, 80x200 cm

A Bohemica Family Comfort matrac mindenkinek, ideértve a gyerekeket is, kivételes és egészséges pihenést tesz lehetővé.  Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a választáshoz

Matrac magassága

18 cm 24 cm
Megrendelésre - Az árut 08.12. és 08.16. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
144 990 Ft

Matrac mindenki számára

A Bohemica Family Comfort matrac mindenkinek, ideértve a gyerekeket is, kivételes és egészséges pihenést tesz lehetővé. A maximális kényelem érdekében kétféle magasság – 18 és 24 cm közül választhat.

Nem számít, hogy az oldalán vagy a hátán fekve alszik szívesen, a zónás felületének köszönhetően a matrac bármilyen pózban való alvást lehetővé tesz, és egyben gondoskodik teste és ízületei helyes támasztásáról is. A CubeCare profilja, ami az egészségügyi matracokhoz lett tervezve, segít optimalizálni a nyomás eloszlatását és megakadályozza a felfekvések kialakulását. Gyártására kizárólag kiváló minőségű és tartós habszivacsok kerülnek felhasználásra. A matracok minősége a tökéletes pihenéshez szükséges minden fontos kritériumra nézve tesztelve van. A tesztek többségében szigorúbb feltételek vannak beállítva, mint amilyeneket az európai szabványok előírnak. A modern Imperial huzatot főként az allergiában szenvedők fogják nagyra értékelni. Funkcionális szálakat tartalmaz, mint amilyen az üreges szál és a viszkóz, amelyek segítik a minőségi szellőzést és a magasszintű higiénia megőrzését.

 

Kulcstulajdonságok

✔ Lehúzható és mosható huzat
✔ 2-féle fekvési mód közüli választás lehetősége
✔ Masszázsprofil
✔ Minőség anyagból készült mag


Kinek alkalmas a matrac

Ezt a matracot egyszerűen mindenki megszereti. Legyen az akár kisgyerek, felnőtt vagy allergiában szenvedő.

Ha ráül az ágyra, nem akar besüppedni a matracba, de ugyanakkor keményen sem szeretne ülni?

középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik és nem tudja megtalálni a helyes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor enged a vállaknak és a csípőnek.

szilárdabb érzetű matrac támasza lesz hátgerincének és segít azt helyes pozícióban tartani akkor is, ha oldalára fordulva fekszik.

tuhost matrace Bohemica Family Comfort

A matrac összetétele

Mag: 3 cm hideghab, 5 cm hibrid hab, 9/15 cm hideghab

Huzat: 75 % üreges szál, 25 % viszkóz

matrace Bohemica Family Comfort
Hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

Hibrid hab

A hibrid hab kivételes kényelmet és tökéletes támaszt biztosít a testnek – ez a habszivacs kombinálja a hideg hab, a latex és a memóriahab minden ergonomikus előnyét.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

Imperial

Luxusminőségű és mosható huzat természetes viszkózzal az optimális nedvességelvezetés érdekében. A kellő szellőzésért a huzat üreges szállal steppelt, ennek köszönhetően nem tarja magában a nedvességet, így megakadályozza a baktériumok és a penész szaporodását.

Viszkóz

A viszkóz cellulózszál, amely a selyem helyettesítésére szolgál és olykor „műselyemnek” is nevezik. A viszkóz nagyon kellemes tapintású és hűsítő tulajdonságai vannak.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Tropico

A hazai Tropico márka nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az eladott matracok és az elégedett vásárlók milliói úgy váltak valóra, hogy minden második cseh vagy szlovák a Tropico termékeiken alszik. A környezetkímélő gyártás minősített és az egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásán alapul. Hitvallásuk az innováció és a szabadalmak, amelyeket évről évre sikerrel szereznek meg a termékeikhez.

 

společnost Stearns & Foster

Műszaki paraméterek

Anyag Hideghab
Méret 80x200 cm
A matrac mérete 80x200 cm
Szélesség 80 cm
Hossz 200 cm
Kétoldalúság Igen
Atipikus méretek Nem
Mosás 60°c
Keménység 3 - közepesen kemény, 4 - kemény
Jótállás 4 év
Matrac magassága 24 cm
Matrac szállítási módja Vákuumcsomagolt
Terhelhetőség 1 személyre 125 kg
Levehető huzat Igen
Mag magassága 23 cm
Matrac elhelyezése Statikus ágyrács, Állítható ágyrács
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés