[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok méret szerint Matracok 160x200 cm Bohemica Family Comfort 18 matrac mindenkinek, 160x200 cm

Bohemica Family Comfort 18 matrac mindenkinek, 160x200 cm

A Bohemica Family Comfort matrac mindenkinek, ideértve a gyerekeket is, kivételes és egészséges pihenést tesz lehetővé. Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a választáshoz

Matrac magassága

18 cm 24 cm
Megrendelésre - Az árut 10.16. és 10.20. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
228 990 Ft
Az elmúlt 30 napban a legalacsonyabb ár 183 190 Ft volt
Az alvásért bármilyen pozícióban Az alvásért bármilyen pozícióban Zónás matrac Zónás matrac 2 féle merevség 2 féle merevség Levehető és mosható huzat Levehető és mosható huzat

Matrac mindenki számára

A Bohemica Family Comfort matrac mindenkinek, ideértve a gyerekeket is, kivételes és egészséges pihenést tesz lehetővé. A maximális kényelem érdekében kétféle magasság – 18 és 24 cm közül választhat.

Nem számít, hogy az oldalán vagy a hátán fekve alszik szívesen, a zónás felületének köszönhetően a matrac bármilyen pózban való alvást lehetővé tesz, és egyben gondoskodik teste és ízületei helyes támasztásáról is. A CubeCare profilja, ami az egészségügyi matracokhoz lett tervezve, segít optimalizálni a nyomás eloszlatását és megakadályozza a felfekvések kialakulását. Gyártására kizárólag kiváló minőségű és tartós habszivacsok kerülnek felhasználásra. A matracok minősége a tökéletes pihenéshez szükséges minden fontos kritériumra nézve tesztelve van. A tesztek többségében szigorúbb feltételek vannak beállítva, mint amilyeneket az európai szabványok előírnak. A modern Imperial huzatot főként az allergiában szenvedők fogják nagyra értékelni. Funkcionális szálakat tartalmaz, mint amilyen az üreges szál és a viszkóz, amelyek segítik a minőségi szellőzést és a magasszintű higiénia megőrzését.

 

Kulcstulajdonságok

✔ Lehúzható és mosható huzat
✔ 2-féle fekvési mód közüli választás lehetősége
✔ Masszázsprofil
✔ Minőség anyagból készült mag


Kinek alkalmas a matrac

Ezt a matracot egyszerűen mindenki megszereti. Legyen az akár kisgyerek, felnőtt vagy allergiában szenvedő.

Ha ráül az ágyra, nem akar besüppedni a matracba, de ugyanakkor keményen sem szeretne ülni?

középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik és nem tudja megtalálni a helyes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor enged a vállaknak és a csípőnek.

szilárdabb érzetű matrac támasza lesz hátgerincének és segít azt helyes pozícióban tartani akkor is, ha oldalára fordulva fekszik.

tuhost matrace Bohemica Family Comfort

A matrac összetétele

Mag: 3 cm hideghab, 5 cm hibrid hab, 9/15 cm hideghab

Huzat: 75 % üreges szál, 25 % viszkóz

matrace Bohemica Family Comfort
Hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

Hibrid hab

A hibrid hab kivételes kényelmet és tökéletes támaszt biztosít a testnek – ez a habszivacs kombinálja a hideg hab, a latex és a memóriahab minden ergonomikus előnyét.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

Imperial

Luxusminőségű és mosható huzat természetes viszkózzal az optimális nedvességelvezetés érdekében. A kellő szellőzésért a huzat üreges szállal steppelt, ennek köszönhetően nem tarja magában a nedvességet, így megakadályozza a baktériumok és a penész szaporodását.

Viszkóz

A viszkóz cellulózszál, amely a selyem helyettesítésére szolgál és olykor „műselyemnek” is nevezik. A viszkóz nagyon kellemes tapintású és hűsítő tulajdonságai vannak.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Tropico

A hazai Tropico márka nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az eladott matracok és az elégedett vásárlók milliói úgy váltak valóra, hogy minden második cseh vagy szlovák a Tropico termékeiken alszik. A környezetkímélő gyártás minősített és az egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásán alapul. Hitvallásuk az innováció és a szabadalmak, amelyeket évről évre sikerrel szereznek meg a termékeikhez.

 

společnost Stearns & Foster

Műszaki paraméterek

Méret 160x200 cm
Keménység 3 - közepesen kemény, 4 - kemény
Terhelhetőség 1 személyre 125 kg
Levehető huzat igen
Matrac magassága 18 cm
Mag magassága 17 cm
Matrac elhelyezése statikus ágyrács, állítható ágyrács
Anyag hideghab
Szélesség 160 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek nem
Mosás 60°C
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 4 év
Kétoldalúság igen
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés