[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Memóriamatrac Bohemia Memo, 160x200 cm

Aludjon úgy, mint egy kisbaba a Bohemia Memomatrac felső rétegét alkotó memóriahabnak köszönhetően.  Többet megjeleníteni
Márka: Ahorn
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 06.10. és 06.14. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
344 990 Ft

Memóriamatrac

Aludjon úgy, mint egy kisbaba a Bohemia Memomatrac felső rétegét alkotó memóriahabnak köszönhetően. Tökéletesen alkalmazkodik a test formájához, enyhíti az egyes testrészekre nehezedő nyomást, vége a hát-, ízületi vagy térdfájdalomnak.

A matracfelület 7 zónája elősegíti a test ívének tökéletes követését, és biztosítja a minőségi és szükséges alátámasztást. A hatékony csepp alakú bevágások lágyítóan hatnak az érzékeny váll- és lábtájékra. Segítenek elvezetni a felesleges nedvességet, hogy megelőzzék a nemkívánatos baktériumok és a penész elszaporodását a matracban. A maximális ágyhigiénia érdekében a matrac levehető Medicott huzattal van ellátva, amely bármikor kimosható. Hogy könnyebb legyen vele dolgozni, egyszerűen kétfelé cipzározza.

Hogy a mag több évig kitartson, egy elválasztó huzatot is tartalmaz, hogy megvédje a matracot a nem kívánt sérülésektől.

 

Legfontosabb jellemzők

✔ Levehető huzat Medicott technológiával
✔ Kényelmes memóriahab réteg
✔ A matracot nem szükséges forgatni


Kinek alkalmas a matrac

Ha Ön történetesen allergiás, vagy csak kedveli a cseh gyártmányú termékeket, akkor ezt biztosan megkedveli. Minden egyes felnőtt, aki lefekszik erre a matracra, garantáltan jól alszik, és reggel jó hangulatban ébred. Se nem kemény, se nem túlzottan puha – ez az ún. arany középút.

Ugye nem szeretné, ha belesüppedne, amikor ráül, és keménynek érezné?

A közepesen kemény matrac sokoldalúan alkalmazható minden pozícióban, akár oldalt, a hátán vagy a hasán alszik. Ha az éjszaka folyamán állandóan forgolódik, és nem találja a megfelelő pozíciót, akkor pontosan ez lesz Önnek az ideális. Megfelelő háttámaszt nyújt, ugyanakkor teret enged a vállaknak és a csípőnek.

A matrac keménysége Bohemia Memo

Matrac összetétele

Matracmag: 4 cm memóriahab, 9 cm PUR-hab, 6 cm hideg hab

Matrac huzat: 60 % üreges szál, 40 % pamut

matrac Bohemia Memo
PUR hab

A PUR habmatracok rugalmasak, méretstabilak és a gerincét tekintve jó anatómiai tulajdonságokkal rendelkeznek.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező töltőanyag. Ilyen tulajdonságok például, hogy 60 °C-on moshatók, a mérete maradandó, gyorsan szárad és antiallergén, így a textília az allergiások és az asztmások számára is alkalmas. Könnyedségével és puhaságával is kitűnik.

Hideghab

A hideghab biztosítja a szükséges alátámasztást és egyenletesen osztja el a nyomást a matrac teljes felületén.

Pamut

Tiszta természetes anyag, amely alkalmas az érzékeny bőrű emberek vagy az allergiában szenvedők számára. Jó légáteresztő képességgel és kiváló nedvességelvezetéssel rendelkezik, ami segít fenntartani a tisztaságot az alvás során.

Memóriahab

A memóriahab rétegnek hála úgy érzi majd magát, mintha egy felhőn feküdne, a hab puha, minden mozdulatát követi, és nagyszerű ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezik.

Medicott

A Medicott textília elvezeti a felesleges nedvességet és meggátolja a baktériumok elszaporodását. Tiszta és egészséges környezetben élvezheti a zavartalan alvást. A huzat bármikor levehető és legfeljebb 60 °C-on (ennél a hőmérsékletnél elpusztulnak a baktériumok) mosható.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Műszaki paraméterek

Anyag memóriahab, hideghab, PUR hab
Méret 160x200 cm
Szélesség 160 cm
Hossz 200 cm
Huzat kiegészítő kezelése Medicott
Matrac elhelyezése statikus ágyrács, állítható ágyrács
Kik számára alkalmas allergiások részére
Kétoldalúság nem
Keménység 3 - közepesen kemény
Mosás 60°C
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 3 év
Matrac magassága 20 cm
Atipikus méretek igen
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Levehető huzat igen
Mag magassága 19 cm
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés