[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok típus szerint Fedőmatracok Topper Visco Soft fedő matrac memóriahabbal, 100x200 cm

Topper Visco Soft fedő matrac memóriahabbal, 100x200 cm

1/5
1 értékelés
A Topper Visco Soft 8 luxus fedő matrac memória habszivacs-réteggel kiválóan képes szabályozni a testhőmérsékletet és a nyomást.  Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 07.08. és 07.12. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
150 990 Ft

Memóriahabos fedő matrac

A Topper Visco Soft 8 luxus fedő matrac memória habszivacs-réteggel kiválóan képes szabályozni a testhőmérsékletet és a nyomást. Ezáltal kellemesebbé teszi a már meglévő matracot, ön pedig úgy fogja magát érezni, mintha a fellegekben feküdne. Az ún. lassú visszaállás hatásának köszönhetően egyenletesen oszlatja el a nyomást a matrac teljes felületén és így megakadályozza a felfekvések kialakulását, megkönnyebbülnek az ízületek, ellazítja a fáradt izmokat és segíti a jobb pihenést. A fedő matrac kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik, ezért önállóan is használható, például mint pihenő- vagy tornamatrac. A lehúzható és mosható Vogue huzat viszkózt és üreges szálakat tartalmaz a tökéletes hőszabályozásért, valamint az allergiában szenvedő személyeknek is alkalmas.

 

Kulcstulajdonságok

✔ Lehúzható és mosható huzat
✔ Hipoallergén huzat
✔ Nincs szükség a matrac átforgatására
✔ A meglévő matrac tulajdonságainak javítása


Kinek alkalmas a matrac

Ezt a matracot egyszerűen mindenki megszereti. Legyen az akár kisgyerek, felnőtt vagy allergiában szenvedő.

A matrac összetétele

Mag: 6 cm paměťová pěna

Huzat: 70 % duté vlákno, 30 % viskóza

vrchni matrace Topper Visco Soft
Memóriahab

Ezt a habszivacsot gyakran nevezik lusta vagy viscohabnak, és ahogyan a neve is mutatja, ez egy olyan anyag, amely tökéletesen a testéhez idomul.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

Viszkóz

A viszkóz cellulózszál, amely a selyem helyettesítésére szolgál és olykor „műselyemnek” is nevezik. A viszkóz nagyon kellemes tapintású és hűsítő tulajdonságai vannak.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Tropico

A hazai Tropico márka nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az eladott matracok és az elégedett vásárlók milliói úgy váltak valóra, hogy minden második cseh vagy szlovák a Tropico termékeiken alszik. A környezetkímélő gyártás minősített és az egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásán alapul. Hitvallásuk az innováció és a szabadalmak, amelyeket évről évre sikerrel szereznek meg a termékeikhez.

 

společnost Stearns & Foster

Műszaki paraméterek

Anyag memóriahab
Méret 100x200 cm
Szélesség 100 cm
Hossz 200 cm
Kik számára alkalmas allergiások részére, gyermekek részére, felnőtteknek részére
Kétoldalúság nem
Atipikus méretek nem
Keménység 2 - puha
Jótállás 5 év
Matrac magassága 8 cm
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Levehető huzat igen
Mag magassága 7 cm
Huzat kiegészítő kezelése Vogue
1/5
1 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Ellenőrzött vásárlás
Nem tudom értékelni, még nem érkezett meg az áru.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Pokud došlo k malému zpoždění u dodavatele, velice se omlouváme.