[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok típus szerint Fedőmatracok Topper Gel fedő matrac latexből és hibrid habszivacsból, 100x200 cm

Topper Gel fedő matrac latexből és hibrid habszivacsból, 100x200 cm

Luxusminőségű fedő matrac két réteg habbal – latex és hibrid habbal, amelyek csupa pozitív tulajdonsággal rendelkeznek.  Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 07.01. és 07.05. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
162 990 Ft

Fedő matrac latex-szal és hibrid habbal

Luxusminőségű fedő matrac két réteg habbal – latex és hibrid habbal, amelyek csupa pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Az első latexréteg Latex Ocean Blue habból áll, rendkívül ellenálló és az alvás során kellemes hőszabályozás érzését kínálja. Így nem kell aggódnia a nagymértékű izzadástól, hanem épp ellenkezőleg, élvezheti a nyugodt, zavartalan alvást.

A másik oldala hibrid habból készül, amely rugalmas és egyben rendkívül formázható, ezáltal magasfokú kényelmet és támaszt tud biztosítani az alvás során. Egyesíti a hideg memóriahab és a latex előnyeit, optimális klímát biztosít az ágyban és segít elkerülni a fokozott izzadást. A lehúzható és mosható Wellness huzat öreges szálakat tartalmaz, amelyek légáteresztőek és segítik a matrac szellőzését.

 

Kulcstulajdonságok

✔ Lehúzható és mosható huzat
✔ Allergiában és asztmában szenvedőknek is alkalmas huzat
✔ Kellemesebbé teszi a már meglévő matracot
✔ Nincs szükség a matrac átforgatására


Kinek alkalmas a matrac

Ezt a matracot egyszerűen mindenki megszereti. Legyen az akár kisgyerek, felnőtt vagy allergiában szenvedő.

A matrac összetétele

Mag: 3 cm latexhab, 3 cm hibrid hab

Huzat: 100 % üreges szál

vrchni matrace Topper Gel
Latexhab

A latex egy rugalmas anyag, amely képes remekül igazodni a testhez és idomaihoz. Fokozottan rugalmas, az ember minden mozdulatát másolja és kiválóan eloszlatja a nyomást a matrac teljes felületén, ezáltal bármiféle kellemetlen hátfájást megelőz.

Hibrid hab

A hibrid hab kivételes kényelmet és tökéletes támaszt biztosít a testnek – ez a habszivacs kombinálja a hideg hab, a latex és a memóriahab minden ergonomikus előnyét.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Tropico

A hazai Tropico márka nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az eladott matracok és az elégedett vásárlók milliói úgy váltak valóra, hogy minden második cseh vagy szlovák a Tropico termékeiken alszik. A környezetkímélő gyártás minősített és az egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásán alapul. Hitvallásuk az innováció és a szabadalmak, amelyeket évről évre sikerrel szereznek meg a termékeikhez.

 

společnost Stearns & Foster

Műszaki paraméterek

Anyag latex hab, hibrid hab
Méret 100x200 cm
Szélesség 100 cm
Hossz 200 cm
Kik számára alkalmas allergiások részére, gyermekek részére, felnőtteknek részére
Kétoldalúság nem
Atipikus méretek nem
Keménység 2 - puha
Jótállás 2 év
Matrac magassága 8 cm
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Levehető huzat igen
Mag magassága 6 cm
Huzat kiegészítő kezelése Wellness
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés