[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Ágyrácsok

Ágyrács magassága 12 cm

Az egészséges alváshoz nem csak jól megválasztott minőségi matrac fontos, hanem a megfelelő, 12 cm magasságú laminált vagy szegmentált ágyrács kiválasztása is, amely garantálja a matrac hosszú élettartamát, a megfelelő ortopédiai funkcionalitását, és jelentősen befolyásolja a matrac higiéniájának a mértékét. Válasszon a fix ágyrácsok vagy motoros állítható ágyrácsok széles választékából. Használja termékszűrőnket, hogy választékunkat az Ön igényeihez igazíthassa. Használja tanácsadónkat, írjon nekünk chaten, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat. Hogy ne kelljen tartania a nem megfelelő választástól, tartsa szem előtt, hogy nálunk 45 napig visszaküldheti a terméket.
 
Többet megjeleníteni

Kiválasztott szűrők

Termékszűrő
Legkedveltebb
Listázás
Legkedveltebb
3 termék
Elite Kombi P HN nyitható állítható ágyrács
A Klinmam Elite Kombi P HN multifunkciós ágyrács több különböző funkciót rejteget magában, melyeket egészen biztosan nagyra fog értékelni A maximális kényelem érdekében az ágyrács fej- és lábrésze is állítható, valamint fel is nyitható az ágyneműtárolóhoz való egyszerű hozzáférésért (az ágyrács balra és jobbra nyíló változatban is rendelhető).
Megrendelésre
229 990 forinttól
Motoros ágyrács Elite Motor Kombi P
A Klinmam Elite Motor Kombi P ágyrács könnyebb hozzáférést tesz lehetővé az ágyneműtartóba a dugattyús billentésnek köszönhetően (az ágyrács balra és jobbra nyíló változatban is rendelhető), amely a teljes tárolót elérhetővé teszi.
Megrendelésre
571 990 forinttól
Motoros ágyrács Lux Motor Flat Kombi P
A Klinmam Lux Motor Flat Kombi Wireless luxus motoros ágyrács kiváló megoldást jelent a kis helyiségekbe – az ágyrács oldalra nyitható a fekhelye teljes ágyneműtartójának lehető legegyszerűbb elérése érdekében (az ágyrács balra és jobbra nyíló változatban is rendelhető).
Megrendelésre
631 990 forinttól