Éjjeliszekrények ágyakhoz

Úložné prostory k posteli

Dizájnos éjjeliszekrények masszív faanyagból, vagy kárpitozottak, a kínálatunkban szereplő ágyakhoz. Választhat az összetevők, festési árnyalatok, vagy kárpitozási kivitelezések széles sorából. 

a szűrőben: 2Alfa - éjjeliszekrény bükkből vagy tölgyből

Alfa - éjjeliszekrény bükkből vagy tölgyből

Alfa éjjeliszekrény az AzAlvásért masszív faágy kollekciójához.

99 990 Ft 107 990 Ft 107 990 Ft 136 990 Ft 149 990 Ft 149 990 Ft
megtekinteni a terméket

Beta - éjjeliszekrény bükkből vagy tölgyből

Beta -  éjjeliszekrény bükkből vagy tölgyből

Beta éjjeliszekrény az AzAlvásért masszív faágy kollekciójához.

99 990 Ft 107 990 Ft 107 990 Ft 136 990 Ft 149 990 Ft 149 990 Ft
megtekinteni a terméket
Felfelé

Az ágyakhoz való éjjeliszekrények minőségi masszív faanyagból, többnyire tölgyből vagy bükkből, esetleg  kárpitozott kivitelezésben készülnek. A kézműves kivitelezés magas minősége jellemzi őket.

Éjjeliszekrények masszív faanyagból

A masszív faanyagból készült éjjeliszekrények remek kiegészítői az AzAlvásért masszív faágy kolekciójának. Az éjjeliszekrények összetevői, felületi kezelései és színbeli kivitelezési is tökéletesen összhangban vannak ágyakéival. 

Természetes, festett és lakkozott éjjeliszekrények

A lakkozás a fa zárt felületi kezelése, amely megvédi a nedvességtől, napfénytől, kopástól és karcolódáskoktól. Megvédi a fát az idő előtti megöregedéstől és nincs egészségkárosító hatása sem. Mindez egyben a könnyű karbantartással ideális felületi kezeléssé teszi az éjjeliszekrények számára. Ráadásul elérhető többfajta színárnyalat is.

Az éjjeliszekrény felületi kezelése viasz és olaj keverékével

A modern és természetbarát, nyolc olaj keverékéből készült felületi kezelés segíti kihangsúlyozni a fa mintázatát. Az olaj beszívódik a fába, míg a viasz a felszínen marad, ahol selymes csillogást képez és érintésre nagyon kellemes lesz. A karbantartás egyszerű rongyocskával végezedő.

Kárpitozott éjjeliszekrények

A kárpitozott éjjeliszekrények felületi kialakítása textil szövetből, vagy pedig eko bőrből készül. Díszítések és színek hosszú sora áll rendelkezésre, így az eredeti dizájnal együtt ideális kiegésztője a kárpitozott ágyaknak. Így Ön együttmködhet velünk hálószobája belterének kialakításában.

A kárpitozott éjjeliszekrények minimális karbantartást igényelnek a Aquaclean, Easyclean, vagy Active line felületi kezeléseknek köszönhetően.