Ágy és matrac vásárlás esetén ingyenes kiszállítás
[email protected]
+36 703460447
Telefonos szaktanácsadásunk hívható: hétfő-péntek 9.00-15.00 óráig
Pénznemet Zárja be a
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Ingyenes kiszállítás

Lola tömörfa ágy 160x200 bükk BO102

Szereti a fa illatát és az utánozhatatlan atmoszférát, amivel megtölti a hálószobát? Ha igen, a Lola masszív ágyat Önnemk alkottuk meg! Többet megjeleníteni
Márka: AzAlvásért
? Segítség a válogatásnál
Rendelésre - Az árut 23.01. és 27.01. közötti hetekben kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
347 990 Ft
5 év jótállás 5 év jótállás Egyedi méretek Egyedi méretek Minőségi vasalatok és illesztések Minőségi vasalatok és illesztések Robotporszívókhoz alkalmas Robotporszívókhoz alkalmas Minőségi anyagok Minőségi anyagok

Szereti a fa illatát és az utánozhatatlan atmoszférát, ami megtölti a hálószobát? Ha igen a Lola masszív ágyat Önnek alkottuk meg! A vízszintes tagolású, 95 cm magas fejvég azonnal felhívja magára a figyelmet. Nálunk választhat is: akár a bükk lágy vonalait szeretné viszontlátni otthonában, akár a tölgy határozott rajzolata nyerte meg a szívét, mindkét esetben biztos lehet benne, hogy egy minőségű kivitelezésű, masszív ágyat fog kapni.

Elképzeléseinek, ízlésének megfelelően kétfajta felületi eljárás közül választhat: rendelkezésre áll lakkozás és festés, illetve felszíni kezelés nyolcféle speciális olaj keverékének felhasználásával.

Minden részletében szilárd

AzAlvásért masszív ágyaihoz hasonlóan a Lola is erős sarokkötéssel rendelkezik, ami csavart, csavaranyát és kontracsavart is tartalmaz a könnyű összeszerelés érdekében. Ezért is biztosítunk az ágyra öt év jótállási időt.

Kényelmes lefekvés és ébredés

A matrac kiválasztása természetesen Önön múlik, de az ágykeret matrac nélkül is eléri a 45 cm-es magasságot, ami kényelmes lefekvést és felkelést biztosít. A még kényelmesebb felkelés érdekében az ágy magasságát érdemes előre egyeztetni üzleteink alvásszakértőivel, akik az ágyrács és a matrac kiválasztásakor is segítenemk a legjobb döntést hozni, hogy nyugodt és pihentető alvása minden éjszakára biztosított legyen.

Volt-nincs rendetlenség

Tárolóhelyekből egy laskásban sosincs elég. Pontosan ezért kínálunk Lola ágyunkhoz az elülső és oldalsó fiókokon kívül raktározó dobozt is, mely az ágy felső részében található.

Technikai paraméterek

Fejvég magassága: 95 cm
Az oldalfal felső élének távolsága a földtől: 45cm
Az oldalfal saját magassága: 18 cm
Az ágykeret vastagsága: 2,7 cm
Jótállás: 5 év

Az ágy saját méretei


98 x 210 cm a 90x200 cm matrachoz
168 x 210 cm a 160x200 cm matrachoz
188 x 210 cm a 180x200 cm matrachoz
208 x 210 cm a 200x200 cm matrachoz


Külön kérésre az ágy meghosszabbított kivitelezésben is legyártható 210 cm-től egészen 220 cm-ig 5% felárral. Felár ellenében az ágy lerövidítése is lehetséges. Ha további módosításokat szeretnem eszközölni, vagy csak szeretnem tájékozódni a további lehetőségekről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben: [email protected]
 

Ágy súlya

Az ágy kiválasztásakor figyelembe kell venni az ágy saját tömegét is, mivel a mozgási energia elnyelése egyenesen arányos az ágy tömegével.
 

Ágyrácsok

Az ágyrácsok lucfenyő lécekre vannak erősítve, ezek összeszereléskor háromféle magasságban rögzíthetők az ágy oldalfalához, így könnyedén beállítható az ágyrács megfelelő magassága.

Az ágyakhoz éjjeliszekrényeket, komódokat, padokat is kínálunk, amik segítségével könnyedén teheti egyedivé hálószobája belterét.

Az ágykereteket rendszerint külön termékként, ágyrács és matrac nélkül kínáljuk.

Műszaki paraméterek

Anyag tömörfa
Méret 160x200 cm
Terhelhetőség 1 személyre 150 kg
Fejvég magassága 95 cm
Oldalléc felső szélének magassága a talajtól számítva 45 cm
Ágyrács rögzítésének módja léc
Szín BO102
Szélesség 168 cm
Hossz 210 cm
Atipikus méretek igen
Fejvég magassága az oldalléctől 50 cm
Ágyrács lehetséges magassági fokozatainak száma 3
Oldalléc magassága 18 cm
Vasalat legalacsonyabb szintje 34 cm
Vasalat legmagasabb szintje 40 cm
Jótállás 5 év
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés