[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

KANSAS elegáns magas matrac 90x200 cm

Kansas matrac minőségi anyagokból készült, megnövelt szellőzéssel, a frissítő alvásáért.  Többet megjeleníteni
Márka: Enzio
? Segítség a választáshoz

Méret

Ez a termék már nem vásárolható meg. Hasonló termékek megtekintése ide.

Kansas

A Kansas rugós matracot garantáltan megkedveli. Modern kialakítása tökéletesen beleillik bármelyik hálószobába, és alkalmas például boxspring ágyakba, kényelmes helyet teremtve az alváshoz. Az acélrugók a hideghabréteggel biztosítják a teste megtámasztását, hogy ne ébredjen hát- és ízületi fájdalmakkal. A habszivacs huzatnak köszönhetően puha felületre fekszik, mégis érezhető a keménység alatta. Reggel felfrissültnek és energiával telinek fogja érezni magát.
 

Legfontosabb jellemzők

✔ Boxspring ágyakba is alkalmas
✔ Fényűzően elegáns dizájn
✔ 23 cm magas mag
✔ Minőségi alapanyagok - 210 zsákrugó

3 – közepesen puha matrac
A közepesen kemény matrac sokoldalúan alkalmazható minden pozícióban akár oldalt, háton vagy hason alszik. Ha állandóan forgolódik éjszaka, és nem találja a megfelelő pozíciót, akkor ez lesz Önnek az abszolút tökéletes. Elegendő háttámaszt nyújt, ugyanakkor teret enged a vállaknak és a csípőnek.

MATRAC CSOMAGOLÁS

matrace Duo plus Visco

A matrac nem vákuumcsomagolt így szállítás közben teljes méretű. Ennek a kiszerelésnek a mérete megegyezik az Ön által választott termék méretével. Kicsomagolás után a matrac azonnal használható.A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Műszaki paraméterek

Anyag rugók
Méret 90x200 cm
Szélesség 90 cm
Hossz 200 cm
Huzat kiegészítő kezelése hideghab
Matrac elhelyezése statikus ágyrács
Kétoldalúság nem
Keménység 3 - közepesen kemény
Matrac szállítási módja kicsomagolt
Jótállás 3 év
Matrac magassága 24 cm
Atipikus méretek igen
Terhelhetőség 1 személyre 120 kg
Levehető huzat nem
Mag magassága 23 cm
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés