[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok DUO PLUS VISCO partnermatrac 90x210 cm

DUO PLUS VISCO partnermatrac 90x210 cm

4.6/5
20 értékelés
A Duo Plus Visco matrac ideális megoldás olyan párok számára, akik eltérő keménységű matracot kedvelnek  Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 08.12. és 08.16. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
222 990 Ft

Matrac párok számára négy merevségi érzette

 
matrace Duo plus Visco

A Matrace Duo Plus ideális megoldás azoknak a pároknak, amelyeknek más-más merevség felel meg. A Duo Visco matrac ugyanis 4 merevségi érzetet kínál egy matracban.

Vevőinknek nem kell aggódniuk afelől, hogy rossz merevséget választottak ki, mivel szükségleteik szerint, bármikor be tudják állítani a matrac merevségét.

polstar Perdormire

A matrac huzatában memóriahab található, amely kellemes fekvést biztosít a matracon, így kedvező áron kényelmet és minőséget élvezhet. Ez többek között segíti az izmok jobb vérellátását.

Ennek az eredménye a nyugodt alvás és az ellazult izmok, így reggel kipihenve ébredhet fel.

Szellőző és ellenálló huzat, mely egészséges környezetet biztosít

Szellőző és ellenálló huzat, mely egészséges környezetet biztosít

4 merevségi szint egy matracban az ideális kényelemért

4 merevségi szint egy matracban az ideális kényelemért

ViscoMind® memória hab a huzatban a jobb pihenésért

ViscoMind® memória hab a huzatban a jobb pihenésért

Levehető és mosható huzat

MATRAC KEMÉNYSÉG

duo plus visco

A puha matrac ideális az oldalukon alvó mormotáknak. Feküdjön le és úgy érzi majd magát, mintha egy süppedő felhőn lenne. A matrac megenged a váll és a csípő tájékán, hogy kényelmesen alhasson és ne dőljön el.

Ha ráül az ágyra, nem akar besüppedni a matracba, de ugyanakkor keményen sem szeretne ülni?

A középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik és nem tudja megtalálni a helyes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor enged a vállaknak és a csípőnek.

A szilárdabb érzetű matrac támasza lesz hátgerincének és segít azt helyes pozícióban tartani akkor is, ha oldalára fordulva fekszik.

A nagyon kemény matracot elsősorban a nehezebb súlycsoportba tartozó ügyfeleknek ajánljuk. A testsúly a matrac teljes hosszában eloszlik, ön pedig kényelmesen fel tud kelni az ágyból. De ha szereti a nagyon kemény érzetet fekvés közben, nem követ el hibát. Háton fekve megfelelő támaszt nyújt a gerincnek.

MATRAC ÖSSZETÉTELE

 
Mag:9 cm hideg hab
9 cm hideg hab

a matrac felső része: 2 cm memory hab
a matrac alsó része: 2 cm Extra Soft hab
20 cm
1
 

Memóriahab

Ezt a habszivacsot gyakran nevezik lusta vagy viscohabnak, és ahogyan a neve is mutatja, ez egy olyan anyag, amely tökéletesen a testéhez idomul. Keménysége ugyanis a nyomás és a hőmérséklet függvényében változik.

 
2

HR hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

3

Extra Soft hab

Ennek a habnak sokkal jobb tulajdonságai vannak, mint a hagyományos alapanyagoknak. Sokkal puhábbnak érzi, mivel tízszer puhább, mint a többi alapanyag. A Super Soft textília kellemesen körül veszi Önt alvás közben. Mindenkinek javasolt, aki szereti a puha, a test formájához tökéletesen idomuló, ugyanakkor a természetes feszességet és alátámasztást megőrző termék nyújtotta érzést.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag Hideghab
Méret 90x210 cm
A matrac mérete 90x210 cm
Szélesség 90 cm
Hossz 210 cm
Kik számára alkalmas Partnerek részére, Allergiások részére, Gyermekek részére
Kétoldalúság Igen
Atipikus méretek Igen
Keménység 3 - közepesen kemény, 4 - kemény, 5 - nagyon kemény
Matrac szállítási módja Vákuumcsomagolt
Jótállás 3 év
Matrac magassága 20 cm
Mosás 30°c
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Levehető huzat Igen
Mag magassága 18 cm
Matrac elhelyezése Állítható ágyrács, Statikus ágyrács
4.6/5
20 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

A matrac nem teljes 6 hónap használat után besüppedt és bolyhosodott.
Ellenőrzött vásárlás
Ma

Az üzlet reakciója

2024. 04. 26.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás
Teljesen elégedett vagyok. Tudtam, mibe vágok bele - kipróbáltam a matracot egy barátomnál, és úgy aludtam, mint a mennyországban.

Az üzlet reakciója

2024. 04. 06.
Kedves vásárló, köszönjük kedves visszajelzését, amelyet nagyon köszönünk. Nagy figyelmet fordítunk a minőségre. Nagyon örülünk az elégedettségének.
Az elején lévő matrac nagyszerű. Sajnos körülbelül 10 hónap elteltével a legkiszolgáltatottabb helyeken, például a fenéknél, elavult az anyag és beesett. A boltban kifejezetten rákérdeztem erre, mert ez fontos számomra. Biztosítottak róla, hogy ez nem fog megtörténni. Megtörtént.

Az üzlet reakciója

2024. 02. 27.
Kedves vásárlónk, köszönjük visszajelzését, amelyet nagyra értékelünk, mivel fontos számunkra, hogy javíthassuk szolgáltatásainkat és termékeinket. Ha probléma merül fel a matraccal kapcsolatban, kérjük, forduljon reklamációs osztályunkhoz, akik mindent meg fognak oldani Önnel, a reklamációt itt töltheti ki: https://www.azalvasert.hu/reklamaciok/.
Ezért a pénzért csúcsminőségű matrac.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 16.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a kedves visszajelzést, ami nagyon sokat jelent számunkra. Nekünk a legnagyobb jutalom az Önök elégedettsége.
Ellenőrzött vásárlás
Nagyon kényelmes matrac és jó rajta aludni. A szállító gyorsasága és segítőkészsége lenyűgözött, pótdíj ellenében az eredeti matracot is elvitettem, így minden nagyon egyszerűen ment.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a kedves visszajelzést, amit igazán nagyra értékelünk. Az elégedettsége nagy örömöt jelent számunkra.
Ellenőrzött vásárlás
Minden rendben megérkezett

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme.
már 2 éve megvan a matrac, és olyan, mintha új lenne, egyáltalán nem gödrös, gerincproblémáink vannak, és az alvás összehasonlíthatatlan a korábbi olcsó matracokkal, amelyek fél év után gödrösödtek, 100% -ban ajánljuk.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz, matrace má mnoho výhod, díky kterým si můžete dopřát spánek opravdu kvalitní. Přejeme, ať matrace dobře slouží dlouhá léta.
Ellenőrzött vásárlás
Már a 4. matracomat vásároltam, és nagyon elégedett vagyok. Ezúttal a kommunikáció kissé csődöt mondott, de végül minden rendben volt.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
nagyon elégedettek vagyunk a matraccal. Tartja a formáját, egyáltalán nem süllyedünk bele, de megint csak nem extrém mértékben kemény, mint az előző matracaink. Az alvás összehasonlíthatatlan.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 03. 11.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 03. 07.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 01. 26.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme a projevenou důvěru v naše produkty.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.