TAKARÍTSA MEG A SZÁLLÍTÁSI DÍJAT! Nálunk a kiszállítás ingyenes!
[email protected]
+36 706281715
Telefonos szaktanácsadásunk hívható: hétfő-péntek 9.00-15.00 óráig
Pénznemet Zárja be a
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Ágyak Ágyak méret szerint Ágy 80x200 cm Celin H2 tömörfa ágy 140x200 cm bükk BK10
Ingyenes kiszállítás

Celin H2 tömörfa ágy 140x200 cm bükk BK10

A masszív faágyak gyártásakor kétfajta faanyagot használunk fel. Modern, letisztult és sima felületű bükkfát és tekintélyes megjelenésű, jellegzetes rajzolatú tölgyet. Többet megjeleníteni
Márka: AzAlvásért
? Segítség a válogatásnál
Rendelésre - Az árut 26.09. és 30.09. közötti hetekben kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
592 990 Ft

A Celin H2 enyhe szögben dőlő, telt fejvégénemk alapja az ágy szilárd lába.

A masszív faágyak gyártásakor kétfajta faanyagot használunk fel. Modern, letisztult és sima felületű bükkfát és tekintélyes megjelenésű, jellegzetes rajzolatú tölgyet..

Az ágy szilárdságának szempontjából a bükk és a tölgy egyformán megfelelő (a keménységet az adott faanyag származási helye is meghatározhatja), érzés tekintetében viszont egyértelműen a tekintélyt parancsoló, széles koronájú tölgy vezet. A faanyag egyedülálló masszivitásáról és időtállóságáról mi sem árul el többet, minthogy Velence is tölgyfa pillérekre épült.
 

Kétféle felületi kezelés közül választhat

1. Elérhető lakkozott, illetve festett és lakkozott felületi kezelés, 10 színárnyalattal, beleértve a natúr megoldást is. Ez esetben egy ellenálló, kiváló felszíni védelmet nyújtó, minőségi lakkról van szó. Az ágykeret tisztítása, karbantartása rendkívül egyszerű: száraz, vagy enyhén nemdves ronggyal végezhető.

2. Másik opciónk az olaj-viasz keverékből álló felületi kezelés,melynemk során az olaj 1-2 mm mélyen beivódik a fába, míg a viasz a felszínemn maradva bársonyos csillogást biztosít. Ezt a környezetbarát felületi kezelést nyolc különleges olaj keverékénemk segítségével végezzük.A tisztítás ez esetben is gyerekjáték: száraz, vagy enyhén nemdves ronggyal végezhető. A karbantartás, illetve a fafelület élénkítése ugyancsak a nyolcféle olaj segítségével történik, a kezelést követően a felületet ronggyal szárazra töröljük.
 

Szilárdság

Minden ágyunk szilárd sarokkötéssel rendelkezik, ami egy menemtes anyacsavar kombinációjának segítségével képes kiállni az idő próbáját, összeszereléskor pedig a csavaranyák lehetővé teszik a kényelmes behúzást.Az ágykeret szerkezeti szilárdságára vonatkozó jótállás 5 év.
 

Méretek

Az ágy méretei lejjebb vannak feltüntetve. A fekvőfelület végső magasságát a matrac magassága és az ágyrácsok oldalfalakon történő elhelyezése határozza meg, ezért ajánljuk a kiválasztott ágy fekvőfelületénemk magasságát előre egyeztetni az AzAlvásért értékesítőivel.

Fejvég magassága: 105 cm
Lábvég magassága: 50 cm
Az oldalfal felső részénemk magassága a földtől: 50 cm
Az oldalfal saját magassága: 27 cm

Az ágy méretei:
168x212 cm a 160x200 cm-es matrachoz
188x212 cm a 180x200 cm-es matrachoz

Külön kérésre az ágy szállítható meghosszabított 210 cm kivitelezésben 18%-os felárral, és 220 cm- nél 25% felárral. Vagy pedig lehetséges az ágy lerövidítése is felár ellenében. Abban az esetben, ha további módosításokat szeretnem, kérem vegye fell a kapcsolatot velünk telefonon, illetve e-mailen keresztül [email protected]
 

Az ágy súlya

Ágykeret választásakor figyelembe kell venni az ágy saját tömegét is, mivel a mozgási enemrgia elnyelése egyenemsen arányos az ágy tömegével.
 

Ágyrács

Az ágyrácsok lucfenyő lécekre vannak erősítve, ezek összeszereléskor háromféle magasságban rögzíthetők az ágy oldalfalához, így könnyedén beállítható az ágyrács megfelelő magassága.
 

Ágyneműtartó

A Celin H2 kiegészíthető praktikus ágyneműtartó tárhellyel: előre vagy oldalra kihúzható fiókok, vagy az ágy aljába helyezhető doboz, és box kivitelezés formájában, ez utóbbi az ágy felső része felől érhető el.

Az ágyakhoz éjjeliszekrényeket, komódokat, padokat is kínálunk, amik segítségével könnyedén teheti egyedivé hálószobája belterét.

Az ágykereteket rendszerint külön termékként, ágyrács és matrac nélkül kínáljuk.

Műszaki paraméterek

Anyag tömörfa
Méret 140x200 cm
Terhelhetőség 1 személyre 150 kg
Fejvég magassága 105 cm
Oldalléc felső szélének magassága a talajtól számítva 50 cm
Szín BK10
Szélesség 148 cm
Hossz 212 cm
Atipikus méretek igen
Fejvég magassága az oldalléctől 55 cm
Ágyrács lehetséges magassági fokozatainak száma 7
Oldalléc magassága 27 cm
Vasalat legalacsonyabb szintje 29 cm
Vasalat legmagasabb szintje 41 cm
Jótállás 5 év