[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Ágyak Ágyak típusok szerint Tömör fa ágyak Celin H1 tömörfa ágy 120x200 cm bükk BK1

Celin H1 tömörfa ágy 120x200 cm bükk BK1

A masszív faágyak gyártásakor kétfajta faanyagot használunk fel. Modern, letisztult és sima felületű bükkfát és a tekintélyes megjelenésű, jellegzetes rajzolatú tölgyet. Többet megjeleníteni
Márka: AzAlvásért
? Segítség a választáshoz

Fejvég kialakítása

réssel kombinált teli

Sarokkialakítás

kerekített szögletes
Megrendelésre - Az árut 07.17. és 07.21. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
631 990 Ft
Legolcsóbb az elmúlt 30 napban

A Celin H3 enyhe szögben dőlő, telt fejvégének alapja az ágy szilárd lába.

A masszív faágyak gyártásakor kétfajta faanyagot használunk fel. Modern, letisztult és sima felületű bükkfát és a tekintélyt parancsoló megjelenésű, jellegzetes rajzolatú tölgyet..

Az ágy szilárdságának szempontjából a bükk és a tölgy egyformán megfelelő (a keménységet az adott faanyag származási helye is meghatározhatja), érzés tekintetében viszont egyértelműen a tekintélyt parancsoló, széles koronájú tölgy vezet. A faanyag egyedülálló masszivitásáról és időtállóságáról mi sem árul el többet, minthogy Velence is tölgyfa pillérekre épült.
 

Kétféle felületi kezelés közül választhat

1. Elérhető lakkozott, illetve festett és lakkozott felületi kezelés,10 színárnyalattal, beleértve a natúr megoldást is. Ez esetben egy ellenálló, kiváló felszíni védelmet nyújtó, minőségi lakkról van szó. Az ágykeret tisztítása, karbantartása rendkívül egyszerű: száraz, vagy enyhén nedves ronggyal végezhető.

2. Másik opciónk az olaj-viasz keverékből álló felületi kezelés, melynemk során az olaj 1-2 mm mélyen beivódik a fába, míg a viasz a felszínemn maradva bársonyos csillogást biztosít. Ezt a környezetbarát felületi kezelést nyolc különleges olaj keverékének segítségével végezzük. A tisztítás ez esetben is gyerekjáték: száraz, vagy enyhén nedves ronggyal végezhető. A karbantartás, illetve a fafelület élénkítése ugyancsak a nyolcféle olaj segítségével történik, a kezelést követően a felületet ronggyal szárazra töröljük.
 

Szilárdság

Minden ágyunk szilárd sarokkötéssel rendelkezik, ami egy menetes anyacsavar kombinációjának segítségével képes kiállni az idő próbáját, összeszereléskor pedig a csavaranyák lehetővé teszik a kényelmes behúzást.Az ágykeret szerkezeti szilárdságára vonatkozó jótállás 5 év.
 

Méretek

Az ágy méretei lejjebb vannak feltüntetve. A fekvőfelület végső magasságát a matrac magassága és az ágyrácsok oldalfalakon történő elhelyezése határozza meg, ezért ajánljuk a kiválasztott ágy fekvőfelületének magasságát előre egyeztetni az AzAlvásért értékesítőivel.

Fejvég magassága: 105 cm
Lábvég magassága: 50 cm
Az oldalfal felső részénemk magassága a földtől: 50 cm
Az oldalfal saját magassága: 27 cm

Az ágy méretei:
168x212 cm a 160x200 cm-es matrachoz
188x212 cm a 180x200 cm-es matrachoz

Külön kérésre az ágy meghosszabbított, 210 cm -es (18% felárral), és 220 cm- es kivitelezésben is legyártható (25% felárral). Felár ellenében az ágy lerövidítése is lehetséges. Ha további módosításokat szeretne eszközölni, vagy csak szeretne tájékozódni a további lehetőségekről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben: [email protected]

Az ágy súlya

Ágykeret választásakor figyelembe kell venni az ágy saját tömegét is, mivel a mozgási energia elnyelése egyenesen arányos az ágy tömegével.

Ágyrács

Az ágyrácsok lucfenyő lécekre vannak erősítve, ezek összeszereléskor háromféle magasságban rögzíthetők az ágy oldalfalához, így könnyedén beállítható az ágyrács megfelelő magassága.
 

Ágyneműtartó

A Celin H3 kiegészíthető praktikus ágyneműtartó tárhellyel: előre vagy oldalra kihúzható fiókok, vagy az ágy aljába helyezhető doboz, és box kivitelezés formájában, ez utóbbi az ágy felső része felől érhető el.

Az ágyakhoz éjjeliszekrényeket, komódokat, padokat is kínálunk, amik segítségével könnyedén teheti egyedivé hálószobája belterét.

Az ágykereteket rendszerint külön termékként, ágyrács és matrac nélkül kínáljuk.

Műszaki paraméterek

Méret 120x200 cm
Fejvég kialakítása réssel
Sarokkialakítás szögletes
Szín Természetes
Oldalléc felső szélének magassága a talajtól számítva 50 cm
Szélesség 129,8 cm
Hossz 212,5 cm
Atipikus méretek igen
Fejvég magassága 105 cm
Vasalat legalacsonyabb szintje 29 cm
Vasalat legmagasabb szintje 41 cm
Jótállás 5 év
Fa színe Természetes fényes
Tömörfa Bükkfa
Felületkezelt fa Lakk
Oldalléc magassága 27 cm
Fejvég magassága az oldalléctől 55 cm
Anyag tömörfa
Terhelhetőség 1 személyre 150 kg
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés