[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok méret szerint Matracok 80x200 cm CASHMERE PLUS 3.0 matrac selyemkasmírral 80x200 cm

CASHMERE PLUS 3.0 matrac selyemkasmírral 80x200 cm

4.3/5
6 értékelés
Egy különleges és kényelmes matracot keres? A Cashmere Plus eleget tesz majd minden elvárásának.  Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a választáshoz
Raktáron - három napon belül Önnél
Szállítás 0 Ft ?
577 990 Ft

Komfort selyem kasmírral

Különleges és kényelmes matracot keres? A Cashmere Plus 3.0 matrac megfelel minden elvárásának. Komfortos 28 cm magasságának köszönhetően domináns eleme lesz ágyának, reggel könnyeben kel, este pedig könnyebben fekszik majd le. A vastag memóriahab réteg garantálja az alátámasztást, kitűnően alkalmazkodik a testhez és a nyugodt alvást biztosít.

 

Legfontosabb jellemzők

✔ Jobb és nyugodtabb alvás a ViscoMind® memóriahabnak köszönhetően
✔ Kitűnő szellőzés és jobb nedvesség- és hőelvezetés
✔ A különböző keménység miatt ideális partnerek számára

A puha matrac ideális mindazoknak, akik az oldalukon szeretnek aludni. Feküdjön le, és úgy érzi majd magát, mintha egy süppedő felhőn lenne. A matrac igazodik a váll és a csípő vonalához, hogy kényelmesen alhasson.

Ha ráül az ágyra, nem akar besüppedni a matracba, de ugyanakkor azt sem szeretné, hogy túl kemény legyen a felület?

A középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik, és nem tudja megtalálni a kényelmes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor idomul a vállakhoz és a csípőhöz.

tuhost matrace Cashmere Plus 3.0

Matrac összetétele

Mag: 6 cm memória hab, 5 cm hideg hab, 15 cm hideg hab

Huzat: 2 cm memória hab

matrace Cashmere Plus 3.0
HR hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

Memóriahab

Ezt a habszivacsot gyakran nevezik lusta vagy viscohabnak, és ahogyan a neve is mutatja, ez egy olyan anyag, amely tökéletesen a testéhez idomul. Keménysége ugyanis a nyomás és a hőmérséklet függvényében változik.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag memóriahab, hideghab
Méret 80x200 cm
Szélesség 80 cm
Hossz 200 cm
Huzat kiegészítő kezelése memóriahab
Matrac elhelyezése statikus ágyrács, állítható ágyrács
Kik számára alkalmas allergiások részére, partnerek részére
Kétoldalúság igen
Keménység 3 - közepesen kemény, 2 - puha
Mosás 30°C
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 10 év
Matrac magassága 28 cm
Atipikus méretek igen
Terhelhetőség 1 személyre 150 kg
Levehető huzat igen
Mag magassága 26 cm
4.3/5
6 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Kicsit túlzásnak érzem egy egyszerű habmatrac 1,2m ft....
Majdnem egy órán át tartó választásban volt részünk az önök üzletében. Eleinte keményebb matracot szerettünk volna, de a hölgy türelmesen magyarázott, több matracot is megmutatott, de végül ez lett a szerelem első fekvésre. Az ára magasabb volt a tervezettnél, és mindenki, akinek eláruljuk a matracunk árát, őrültnek néz minket, de mindenkinek kívánom, hogy így kialhassa magát. Ez az ár valóban megfelel a matrac minőségének. Tehát a lehető legjobb befektetésünk volt, már több mint egy éve remekül alszunk. És köszönjük a matracválasztásban nyújtott segítséget is, látni, hogy az értékesítők tudnak is valamit a matracokról és nem mindegy nekik, mit értékesítenek.

Az üzlet reakciója

2024. 05. 07.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük kedves visszajelzését, nagyon sokat jelent számunkra. A minőséget rendkívül fontosnak tartjuk, ezért a termékeinkkel és a személyzettel való elégedettsége nagy öröm számunkra. A célunk az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.
nagyon elégedettek vagyunk a matracokkal. magasat és habot akartunk. Az előnye az is, hogy beállítható a keménység, a férjem a keményebb oldalára fordította, nekem a puhább oldal van.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz, matrace má mnoho výhod, díky kterým si můžete dopřát spánek opravdu kvalitní. Přejeme, ať matrace dobře slouží dlouhá léta.
Már majdnem egy éve van meg a matrac, és fenomenális! A vásárlás előtt több Perdormire és Tempur matracot is kipróbáltam, és ez győzött. Nem bántam meg semmit. Meglepődtem, hogy milyen jól passzol nekem a csak memóriahabos matrac (2személy: 70 és 90 kg; korábban rugós matracom volt, túl kemény volt nekem). Ezen a matracon fekve olyan érzésem van, mintha egy felhőn feküdnék az égen. Végre nem fáj a hátam alvás után, és a műkasmír huzat hihetetlenül puha és kellemes tapintású. Mindenképpen ajánlom, azoknak, akik valami közepes keménységűt, már-már puhát keresnek. Nem tudom, hogyan működne nagyobb/nehezebb emberek esetében.
korábban rossz tapasztalataim voltak a drágább matracokkal, de fél év használat után maximálisan elégedettek vagyunk a feleségemmel. Nagyra értékeljük az üzletben a matrac kipróbálásához és kiválasztásához nyújtott nagyfokú szakmai hozzáértést is. Köszönjük az ajánlást, mindenképpen ajánlani fogjuk másoknak is a boltot.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 30.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz, stejně tak i na správný výběr, se kterým Vám pomáhají naši specialisti. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
a legjobb matracok, amink valaha volt. Alkalmazkodó, évek óta problémáim vannak a vállfájással. Azután vettük meg, hogy az üzletben tanácsot kaptunk és kipróbáltuk, csak ajánlani tudjuk, hogy fizessenek többet egy minőségi matracért. Köszönjük.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 06.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.