[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok BEL RIPOSO FRESH 3.0 magas matrac hideghabból 140x200 cm

BEL RIPOSO FRESH 3.0 magas matrac hideghabból 140x200 cm

5/5
8 értékelés
A Bel Riposo Fresh 3.0 egy kényelmes magasságú matrac, amelyről kellemes lesz a felkelés és este a lefekvés is egy újabb nyugodt és egészséges alvással teli éjszakába.  Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 08.12. és 08.16. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
711 990 Ft

Magas matrac természetes tencel összetevővel

 
matrace Duo plus Visco

A Bel Riposo Fresh 3.0 matrac ClimaFresh® hőszabályzós habot és természetes eredetű Tencelt rejt magában, mely elnyeli a testéből származó nedvességet és szárazon tartja önt az éjszaka folyamán. Ennek köszönhetően nem fog kellemetlen izzadás érzésére ébredni. A memory hab mély alvást biztosít, ennek köszönheően teste maximális mértékben regenerálodik.

polstar Perdormire

A friss és zavartalan alvás bebiztosítja önnek a szükséges energia feltöltődést. A mefelelő matrac magasságnak köszönhetően jobb lesz az ébredés, és ugyanúgy este a lefekvés egy álomal teli nyugodt éjszakába. A matrac tökéletesen fogja követni a teste vonalait míg Ön fekszik. A kellemes kialakításának köszönhetően segíteni fogja Önt alvásában az egész éjszaka folyamán, bármilyen nehéz napja is volt.

A természetes összetevőkből álló Tencel elvezeti a nedvességet

A természetes összetevőkből álló Tencel elvezeti a nedvességet

ClimaFresh® hőszabályzó hatású hab csökkenti az izzadást

ClimaFresh® hőszabályzó hatású hab csökkenti az izzadást

A megfelelően átvarrt huzat növeli a kényelmet

A megfelelően átvarrt huzat növeli a kényelmet

A választható merevségi szintnek köszönhetően ajánlott párok számára

A választható merevségi szintnek köszönhetően ajánlott párok számára

MATRAC KEMÉNYSÉG

MATRAC KEMÉNYSÉG 3-4

Ha ráül az ágyra, nem akar besüppedni a matracba, de ugyanakkor keményen sem szeretne ülni?

A középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik és nem tudja megtalálni a helyes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor enged a vállaknak és a csípőnek.

A szilárdabb érzetű matrac támasza lesz hátgerincének és segít azt helyes pozícióban tartani akkor is, ha oldalára fordulva fekszik.

MATRAC ÖSSZETÉTELE

 
Mag: 2 cm memory hab
18 cm hideg hab

A matrac felső része: 2,5 cm Extra Soft hab
1 cm memory hab

A matrac alsó része: 2,5 cm Extra Soft hab


Složení matrace
výška matrace 26 cm
1

Memóriahab

Ezt a habszivacsot gyakran nevezik lusta vagy viscohabnak, és ahogyan a neve is mutatja, ez egy olyan anyag, amely tökéletesen a testéhez idomul. Keménysége ugyanis a nyomás és a hőmérséklet függvényében változik.

 
2

HR hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

Clima Fresh®

A Clima Fresh® hőkomfortot biztosít a PCM (Phase Change Materials) nevű speciális mikrokapszula-tartalma révén, amelyek elnyelik az emberi test által termelt túlzott hőt, és állandó hőmérsékletet tartanak fenn az alapanyag belsejében. A hab az emberi testtel érintkezve hűvös és szellős marad. Ez biztosítja a nagyfokú higiéniai komfortérzetet és a szellőzést.

Extra Soft hab

Ennek a habnak sokkal jobb tulajdonságai vannak, mint a hagyományos alapanyagoknak. Sokkal puhábbnak érzi, mivel tízszer puhább, mint a többi alapanyag. A Super Soft textília kellemesen körül veszi Önt alvás közben. Mindenkinek javasolt, aki szereti a puha, a test formájához tökéletesen idomuló, ugyanakkor a természetes feszességet és alátámasztást megőrző termék nyújtotta érzést.

Tencel

A Tencel® természetes eredetű szál, amely a növényi sejtek fő összetevőjéből, a cellulózból készül. A felhasznált nyersanyag a fa, a gyártási folyamat pedig környezetbarát. A szál teljes egészében biológiai eredetű anyagból készül és biológiailag lebomló. Mint minden természetes szál, ez az anyag is puha tapintású. A kiváló légáteresztő képesség és a nedvesség felszívódása garantálja a kényelmet.

 




A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).





A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag Hideghab, Memóriahab
Méret 140x200 cm
A matrac mérete 140x200 cm
Szélesség 140 cm
Hossz 200 cm
Matrac elhelyezése Statikus ágyrács
Kik számára alkalmas Partnerek részére, Allergiások részére, Izzadás ellen
Kétoldalúság Igen
Atipikus méretek Igen
Keménység 4 - kemény, 3 - közepesen kemény
Matrac szállítási módja Vákuumcsomagolt
Jótállás 10 év
Matrac magassága 26 cm
Mosás 30°c
Terhelhetőség 1 személyre 150 kg
Levehető huzat Igen
Mag magassága 20 cm
Huzat kiegészítő kezelése Memóriahab
5/5
8 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól tudok aludni. Fél éve alszunk ezen a matracon, de az első pillanattól kezdve élvezet.

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a kedves visszajelzést, amit nagyra értékelünk. Örülünk, hogy az általunk kínált minőséget választotta, amire oly nagy hangsúlyt fektetünk. A matracnak rengeteg előnye van, amelyeknek köszönhetően valóban minőségi alvásban lehet része. Kívánjuk, hogy még hosszú éveken át használhassák matracukat.
Ez egy csoda. Nem hittem volna, hogy egy matrac ennyire befolyásolhatja a mindennapjaimat. 100 %-ban ajánlom.
Egy hete használjuk a matracot és már most látjuk, hogy jó döntést hoztunk, szuper

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz, matrace má mnoho výhod, díky kterým si můžete dopřát spánek opravdu kvalitní. Přejeme, ať matrace dobře slouží dlouhá léta. Vaše spokojenost je našim cílem. :-)
Luxus matrac. Egyszerűen hülyeség ezeken a dolgokon spórolni...

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Vaše spokojenost je našim posláním a cílem.
Csak ajánlani tudom. 100 napig volt lehetőségem kipróbálni a matracot, de most már biztosan nem cserélném le . Kevésbé izzadok és pont jó. Se nem kemény se nem puha. El kell ismernem , az üzletben nagyszerű a kiszolgálás és az eladók nagyon segítőkészek és készségesek.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Jsme moc rádi, že jste vsadil na naši kvalitu a že jste spokojen i s našimi službami. Největší odměnou je pro nás právě Vaše spokojenost.
Nagyon elégedettek vagyunk

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Soha nem aludtam még ilyen jól a 40 év alatt. Aggódtam az ára miatt, de köszönöm a tanácsot. Megéri az árát!

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.

Az üzlet reakciója

2024. 02. 18.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší. Jsme rádi, že jste vsadil na naší kvalitu.