[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi

Antistress 2.0 széntartalmú hagyományos párna, 70x90 cm

Az Antistress 2.0 párna szénszálat tartalmaz, amely megszünteti a stresszt és feszültséget okozó elektrosztatikus töltés, az ún. elektroszmog negatív hatásait, A töltőanyag márkás üreges rostgolyókból készül, amelyek megadják a párna kellemes könnyedségét.  Többet megjeleníteni
Márka: Klinmam
? Segítség a választáshoz

Méret

Ez a termék már nem vásárolható meg. Hasonló termékek megtekintése ide.

Klasszikus karbon párna

Az Antistress 2.0 párna szénszálat tartalmaz, amely kiiktatja az elektrosztatikus töltés, az úgynevezett elektroszmog negatív hatásait, amely stresszt és feszültséget okoz az emberi szervezetben. A töltelék márkás üreges rostgolyókból készül, amelyek kellemes könnyedséget kölcsönöznek a párnának. Ezenkívül a szálak mindig visszanyerik eredeti alakjukat, és nem csomósodnak össze. A tökéletes nedvességelvezetés érdekében a huzat üreges szálból készült.

Ha a párna túl magasan van, akkor sem történik semmi. A huzat cipzárral rendelkezik, amely bármikor lecipzározható a töltelék mennyiségének szabályozásához. Ha álmatlanságban szenved, vagy gyakrabban ébred fel éjszaka, vigyázzon. A szénszál tökéletesen megakadályozza az elektrosztatikus töltést, amely megzavarhatja az alvásunkat, vagy akár meg is akadályozhatja az elalvást. Ha ezektől a problémáktól szenved, próbálja ki a szénszálas ágyneműt, hogy megelőzze a hosszú távú egészségügyi problémákat.

Antistress 2.0 széntartalmú hagyományos párna

A TERMÉK FŐ ELŐNYEI


CSEH GYÁRTÓ

A cseh eredetű párnát a minőség és a megbízhatóság jellemzi.

TARTÓS ÉS MÉRETSTABIL TÖLTELÉK

A töltelék márkás üreges szálgolyókból készül, amelyek kellemes könnyedséget kölcsönöznek a párnának. Ezenkívül a szálak mindig visszanyerik eredeti alakjukat, és nem csomósodnak össze.

Antistress 2.0 párna

EGYEDÜLÁLLÓ LÉGÁTERESZTŐ KÉPESSÉG

Az egyedülállóan légáteresztő anyag szintén hozzájárul a kellemes alváshoz.

SZÉNSZÁLAK A PIHENTETŐBB ALVÁS ELŐSEGÍTÉSÉRE

A szénszál tökéletesen megakadályozza az elektrosztatikus töltés kialakulását, amely megzavarhatja az alvásunkat, vagy akár meg is akadályozhatja az elalvást.

prospanek Válasszon párnát az Ön által preferált alvási pozíciónak és a matrac keménységének megfelelően.

A párna és az alvási pozíció


Ha az oldalára fekszik, a párnának a nyaki gerincoszlopot egyenes vonalban kell tartania. A fejét nem szabad egyik oldalra sem fordítani. Ha a hátán alszik, a nyaki gerincnek laposan és természetesen kell feküdnie a párnán. Ha hason fekszik, javasoljuk, hogy olyan párnát válasszon, amely a lehető legalacsonyabb és különleges formájú.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek A magas párnát különösen a puhább matracok, a széles vállúak és az oldalsó alvók fogják értékelni, akiknek jobb fejtámaszt biztosít. Másrészt az alacsonyabb párna keményebb matracokhoz, valamint háton vagy hason alvás esetén alkalmas.

A párna összetétele


  • Mag: üreges szál
  • Huzat: 98 % üreges szál, 2 % szénszál
polštář

FAQ

prospanek Még mindig nem biztos? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen adunk Önnek tanácsot.

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag Üreges szál
Méret 70x90 cm
Szélesség 70 cm
Hossz 90 cm
Mosás 60°C
Anatómiai nem
Levehető huzat Igen
Tulajdonság 70x90 cm
Jótállás 2 év
Huzat 98 % üreges szál, 2 % szénszál
Kik számára alkalmas allergiások részére, gyermekek részére
Atipikus méretek Nem
Milyen alvópózhoz alkalmas Oldalt, Háton, Hason, Univerzális
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés