[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Bohemica Active Visco Bamboo matrac masszázszónákkal, 180x200 cm

Bohemica Active Visco Bamboo matrac masszázszónákkal, 180x200 cm

4.2/5
5 értékelés
Ortopédiai szendvicsmatrac memóriahabbal és különböző felépítésű oldalakkal, anatómiai masszázszónákkal és különböző keménységgel.  Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a választáshoz
Megrendelésre - Az árut 08.19. és 08.23. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
285 990 Ft

Masszázszónákkal ellátott matrac

Ortopédiai szendvicsmatrac memóriahabbal és különböző felépítésű oldalakkal, anatómiai masszázszónákkal és különböző keménységgel. Elsősorban az aktív életet élő ügyfeleknek lett tervezve, akik teljes bedobással dolgoznak vagy sportolnak.

A memóriahabból és a Flexifoam® habból készült partnermatracot magasfokú tartósság és hosszú élettartam jellemzi. Azért, hogy tökéletesen kialhassa magát, a matrac mosható BAMBOO huzattal van ellátva, ami tökéletesen elvezeti a nedvességet és gondoskodik arról, hogy a matrac tiszta maradjon. Ráadásul két részre van osztva, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a kezelése.

A matrac felületén lévő masszázsprofil biztosítja a stressztől feszült izmok ellazulását, ön pedig élvezheti a zavartalan minőségi alvást. Merüljön el a pihenés és a regeneráció világában a Bohemica Active Visco Bamboo matraccal.

 

Kulcstulajdonságok

✔ Lehúzható és mosható huzat
✔ 2-féle fekvési mód közüli választás lehetősége
✔ Masszázsprofil
✔ Minőség anyagból készült mag


Kinek alkalmas a matrac

Ezt a matracot egyszerűen mindenki megszereti. Legyen az akár kisgyerek, felnőtt vagy allergiában szenvedő.

Ha ráül az ágyra, nem akar besüppedni a matracba, de ugyanakkor keményen sem szeretne ülni?

középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik és nem tudja megtalálni a helyes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor enged a vállaknak és a csípőnek.

szilárdabb érzetű matrac támasza lesz hátgerincének és segít azt helyes pozícióban tartani akkor is, ha oldalára fordulva fekszik.

tuhost matrace Bohemica Active Visco Bamboo

A matrac összetétele

Mag: 4 cm memóriahab, 8 cm hideghab, 7 cm hideghab

Huzat: 100 % üreges szál

matrace Bohemica Active Visco Bamboo
Hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

Hibrid hab

A hibrid hab kivételes kényelmet és tökéletes támaszt biztosít a testnek – ez a habszivacs kombinálja a hideg hab, a latex és a memóriahab minden ergonomikus előnyét.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

Bamboo

A huzat akár 60 °C-on is mosható a tiszta és higiénikus fekvőhely biztosítása érdekében. Higroszkóp és antibakteriális hatású felületkezeléssel van ellátva, ezáltal megakadályozza a penész keletkezését és a baktériumok szaporodását. Alkalmas a nagyon izzadó és allergiában szenvedő személyeknek.

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Tropico

A hazai Tropico márka nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az eladott matracok és az elégedett vásárlók milliói úgy váltak valóra, hogy minden második cseh vagy szlovák a Tropico termékeiken alszik. A környezetkímélő gyártás minősített és az egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásán alapul. Hitvallásuk az innováció és a szabadalmak, amelyeket évről évre sikerrel szereznek meg a termékeikhez.

 

společnost Stearns & Foster

Műszaki paraméterek

Anyag Memóriahab, Hideghab
Méret 180x200 cm
A matrac mérete 180x200 cm
Szélesség 180 cm
Hossz 200 cm
Kik számára alkalmas Partnerek részére, Allergiások részére, Felnőtteknek részére
Kétoldalúság Igen
Atipikus méretek Nem
Keménység 3 - közepesen kemény, 4 - kemény
Matrac szállítási módja Vákuumcsomagolt
Jótállás 3 év
Matrac magassága 20 cm
Mosás 60°c
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Levehető huzat Igen
Mag magassága 19 cm
Matrac elhelyezése Statikus ágyrács, Állítható ágyrács
4.2/5
5 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

Ellenőrzött vásárlás
elégedettség

Az üzlet reakciója

2024. 04. 13.
Kedves vásárló, köszönjük kedves visszajelzését, amelyet nagyon köszönünk. Nagy figyelmet fordítunk a minőségre. Nagyon örülünk az elégedettségének.
Ellenőrzött vásárlás
Ez az első nap, hogy nálunk van a matrac, de eddig kényelmes és megfelel annak, amit kerestünk.

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás
az áru még mindig nem érkezett meg, és nem kaptam semmilyen információt Önöktől, erre azt szeretnék, ha értékelném....nagyon vicces

Az üzlet reakciója

2023. 12. 08.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Zpoždění u výrobce nás velmi mrzí a omlouváme se.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 12. 01.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Těší nás, že jste spokojeni s našimi produkty. Vaše spokojenost je našim posláním a cílem.