[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Blog Engedje be a tavaszt hálószobájába

Engedje be a tavaszt hálószobájába

A tavasz nemcsak a tél után ébredező természet és az első virágok ideje, hanem a tavaszi nagytakarításé is. A halószoba sem kivétel a nagytakarítás alól. Szenteljünk a takarításnak kellő figyelmet, biztosítva így a megfelelő és tiszta környezetet mindennapi pihenésünkhöz.

A hálószobáról hajlamosak vagyunk megfeledkezni és sokszor nem viseljük úgy gondját, ahogy megérdemelné. Hálószobánk tisztántartása pedig ugyanannyira fontos, mint lakóterünk egyéb részeinek, mivel nagy mértékben befolyásolja pihenésünk minőségét. Egy poros és piszkos környezetben az alvás nem egészséges, és ezáltal nem megfelelően pihentető. Ajánlatos ezért az alapos tavaszi nagytakarításba bevonni hálószobánkat is.

Fordítson elegendő figyelmet hálószobájának

Kezdje a takarítást az egész helység megfigyelésével. A hálószobának a pihenést, alvást, kellemes relaxációt kell hogy lehetővé tegye. Ezt csak egy kellemes, tiszta és rendezett környezetben tudjuk kellőképpen élvezni. Szabaduljunk meg minden felesleges dologtól, rakjuk el azokat a tárgyakat, amelyeket nem használunk. Válogassuk át ruhásszekrényünk tartalmát is. Adjunk második esélyt azoknak a daraboknak, amelyeket már hosszabb ideje nem hordunk. Ajándékozzuk el családtagoknak vagy rászorulóknak, örömöt szerezve ezzel másoknak. Végül töröljük le a port minden felületről.

A hálószobában ne legyenek felesleges csecsebecsék, amelyek csak porfogóként szolgálnak. Teremtsünk kellemes és tiszta környezetet az alváshoz, pihenéshez. A partnerek közös lakótere a hálószoba, díszítsük közös élményeinkről készült fotókkal.


 

Hogyan tisztítsuk fekvőhelyünket?

Fekvőhelyünk tisztaságára fordítsunk kellő figyelmet az év többi időszakában is, ne csak a tavaszi nagytakarításkor. Gondoskodásunkat ágyunk hosszú éveken keresztül meghálálja. Az ágyban nem megfelelő gondoskodás hiányában elszaporodhatnak az atkák, baktériumok, továbbá a kihullott haj és a bőrfoszlányok is jelentős mennyiségben megtalálhatóak itt. Ezért nagyon fontos az ágynemű gyakori mosása az egész év folyamán. A tavaszi nagytakarítást is kezdje a lepedő, ágynemű, takarók, és párnahuzatok mosásával. A terméken található címke alapján meggyőzödhetünk arról, hogy mosható- illetve szárítható-e az adott termék, amennyiben igen, milyen magas hőfokon. Amennyiben a matracra használunk matracvédőt, természetesen ki kell mosni, mégpedig 90 °C hőmérsékleten. Ezután gondosan tisztítsa meg a matracot is. Porszívózás után a matracot szellőztesse ki. Ha levehető huzattal van ellátva, a huzatot is vegye le róla és mossa ki.

Mindezek után húzzon fel színes, tavaszi ágyneműhuzatot, feltéve a pontot a kellemes, friss, vidám és hangulatos tavaszi hálószobára.