[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Kinek ajánljuk Matracok és gyerekágyak BABY WHITE minőségi gyermekmatrac a legkisebbeknemk 70x140 cm

BABY WHITE minőségi gyermekmatrac a legkisebbeknemk 70x140 cm

4.4/5
7 értékelés
A Baby White matracot gyerekágyakba ajánljuk. Belsejét egyenletes habszivacs alkotja, amit állandó alak és flexibilitás jellemez  Többet megjeleníteni
Márka: Perdormire
? Segítség a választáshoz

Méret

60x120 cm 70x140 cm
Megrendelésre - Az árut 07.01. és 07.05. között kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
51 990 Ft

Baby White matrac kiságyba

 
dušek

A legkisebb csecsemőknek ajánlott Baby White matrac magjában egyblokkos hideghab van. Ez a hab minőségi támaszt biztosít és egyben fixál is, ami meghosszabbítja a matrac élettartamát. Sejtszerkezetének köszönhetően a matrac szellős és nem tarja magában a nedvességet, ami a matracok esetében nem kívánatos, és ezáltal egészséges és tiszta környezetet biztosít az alváshoz.

dušek

További előnye az elválasztó huzat, amely maga a matrac huzatja alatt rejtőzik. Feladata a mag sérüléseinek mérséklése a hordozás során, valamint a matrac élettartamának meghosszabbítása. A huzat hipoallergén szálainak köszönhetően a matrac allergiában és asztmában szenvedő személyeknek is alkalmas. A maximális higiénia biztosítása érdekében a huzat bármikor lehúzható és kimosható.

Prozračnost za zdravo i higijensko okruženje prilikom spavanja

Szellőző és ellenálló huzat, mely egészséges környezetet biztosít

Idealna visina

Kényelmes magasság

Matrace vhodná i pro alergiky

A matrac alkalmas asztmások és allergiások számára

Tužší matrace

Minőségi támogatás a kicsiknek

MATRAC KEMÉNYSÉG

MATRAC KEMÉNYSÉG 3
Ha ráül az ágyra, nem akar besüppedni a matracba, de ugyanakkor keményen sem szeretne ülni?
 
A középkemény matrac minden alvópózhoz alkalmas, akár oldalán, hátán vagy a hasán fekve alszik. Ha éjjel folyton forgolódik és nem tudja megtalálni a helyes pózt, akkor ez a matrac ideális választás az ön számára. Megfelelő támaszt biztosít hátának, ugyanakkor enged a vállaknak és a csípőnek.

MATRAC ÖSSZETÉTELE

 
Mag: 14 cm hideg hab
Huzat: 100 % üreges szál

složení matrace Wannesa
12 cm
1

HR hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

 

A MATRAC CSOMAGOLÁSA

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja.
A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták.

 A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni.

Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon).

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

 

Perdormire-ről röviden

Több, mint 50 éves múlttal rendelkező olasz matracmárka, amelyet világszerte több millió elégedett vásárló értékelt pozitívan. A Perdormire termékek a kiváló minőséget és a precíz olasz formatervezést ötvözik, nagy figyelmet fordítva minden egyes termék aprólékos kidolgozására és elkészítési módjára. A felhasznált alapanyagok minőségét és a feldolgozás módját a Perdormire márka tanúsítványai és minősítései is alátámasztják. Az olasz gyártónak az összes fontos európai és világszintű tanúsítványa megvan, amely biztosítja egyben a gyártás minőségét (Oeko Test), másrészt a termékek minőségét (LGA tanúsítvány) valamint a kiváló ergonómiai kényelmet (ErgoCheck).

Az alvással töltött idő életünk egy harmadát teszi ki. Ezért a Perdormire a matracok tervezése, kivitelezése és gyártása során egyetlen apró részletet sem bíz a véletlenre. Minden döntés, minden kiválasztott megoldás, minden felhasznált alapanyag azt a gondosságot és minőséget képviseli, amelyet csak egy olyan vállalat tud garantálni, amelynek a szakértelem már a génjeiben van kódolva. Objektivitás, együttműködés és mindenekelőtt tisztelet szükséges a növekedéshez, a fejlődéshez és ahhoz, hogy képesek legyünk mindig a legjobbat nyújtani. A saját országunk, a saját hagyományaink, az ügyfeleink, a beszállítóink, az alkalmazottaink és a munkatársaink iránti tisztelet, valamint a környezetünk tisztelete mindig is a vállalatunk figyelmének a középpontjában állt, a Perdormire márka erős alapköve nap mint nap az alapvető emberi értékekre épül.

 

společnost Perdormire

Műszaki paraméterek

Anyag hideghab
Méret 70x140 cm
Szélesség 70 cm
Hossz 140 cm
Matrac elhelyezése statikus ágyrács
Kik számára alkalmas allergiások részére, gyermekek részére
Kétoldalúság nem
Atipikus méretek nem
Keménység 3 - közepesen kemény
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 2 év
Matrac magassága 12 cm
Mosás 30°C
Terhelhetőség 1 személyre 50 kg
Levehető huzat igen
Mag magassága 10 cm
4.4/5
7 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés

mindkét gyermekünknek vettünk belőle, elégedettek vagyunk. Szilárd, szellőző, perforált. Részünkről szuper

Az üzlet reakciója

2023. 12. 31.
Tisztelt ügyfelünk, köszönjük a kedves értékelést, ami nagyon sokat jelent számunkra. Nagyon örülünk, hogy elégedett volt a vásárlással.
Ellenőrzött vásárlás
Sajnos az árnak semmi köze a minőséghez. ezért az árért egy másik cégtől is lehet igazán jó matracot venni.
Ellenőrzött vásárlás
Bardzo n
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2024. 01. 26.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme a projevenou důvěru v naše produkty.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ellenőrzött vásárlás

Az üzlet reakciója

2023. 11. 29.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.