Viva - kárpitozott ágy

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel kárpitozott
Teherbírás 150 kg
Garancia 2 év

Leírás

A kárpitozott ágyak nemcsak lehengerlő kényelmük és királyi méretű fekvőfelületük miatt közkedveltek, hanem a hálószobában képviselt egyedi dizájnjuk is figyelemreméltó. Nincs ez másképp a modern stílusú, téglalapos átvarrású, 116 cm-es fejvégű Viva ággyal sem.

A Vivát a fejvég mellett 7 cm vastagságú ágykerete teszi ellenállhatatlanul komfortossá. Választhat a 10 és 15,5 cm magasságú lábak, illetve a Box kivitelezés közül, az utóbbi praktikus tárhelyet is tartamaz: földig érő, 40 cm-es oldalfalainak köszönhetően könnyen tárolhatja benne ágyneműjét, ritkábban használt holmijait.

Látogasson el bármelyik AzAlvásért üzletünkbe, ahol alvásszakértőink segítenek kiválasztani az Önhöz és hálószobájához legjobban illő színt és kivitelt! A különféle textilanyagoktól a műbőrön át, egészen az eredeti bőrig kedvére válogathat. Döntsön bármelyik szín, anyag, vagy szerkezeti kivitelezés mellett, a Viva ágynál biztos lehet benne, hogy éjszakái nyugodtak és teljes értékűek lesznek.

Technikai paraméterek

A fejvég magassága: 116 cm
Az oldalfal felső részének magassága a földtől: 40 cm
Az oldalfal saját magassága: 30 cm
Az ágykeret vastagsága: 7 cm
Jótállás: 2 év


A feltüntetett ár a képen látható ágyra, illetve az azonos árkategóriában levő változatokra vonatkozik. Lehetőségekből és kivitelekből azonban sokkal több létezik, ezért kérjük, ne habozzon meglátogatni bármelyik üzletünket , vagy vegye fel velünk a kapcsolatot más úton. Az a dolgunk, hogy segítsünk Önnek kiválasztani a legjobbat.


Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot